De 10 beste spirituele boeken van 2021

Laatste update door Team AnkhHermes op 5 december 2023

Het afgelopen jaar zijn er weer veel spirituele boeken gelezen. Wij delen de top 10 spirituele boeken van 2021 van Uitgeverij Ankh-Hermes.

Als we terugkijken op 2021 dan zien we dat er weer heel veel mooie en inspirerende spirituele boeken zijn verschenen. Wij zetten de top 10 spirituele boeken van 2021 van Uitgeverij AnkhHermes op een rijtje. Net als in de lijst met beste spirituele boeken van 2020 staat Eckhart Tolle weer met stip op de eerste plaats met zijn bestseller De kracht van het Nu. 2021 was het jaar van de speciale limited edition van deze bestseller naar aanleiding van het twintigjarige jubileum van De kracht van het nu. Deze editie werd als hardcover uitgegeven met een herziene, opgefriste vertaling, de limited edition bevatte daarnaast een leeslint én de zijkanten van de bladzijdes waren met goud bedrukt. Helaas is de limited edition inmiddels uitverkocht.

Bekijk hier ook de beste spirituele boeken van 2023!

Nieuwkomers in de lijst beste spirituele boeken van 2021

Een opvallende nieuwkomer dit jaar in lijst is de auteur Gabor Maté die met maar liefst twee boeken in de top 10 staat. Zowel zijn boek Wanneer je lichaam nee zegt als Het verstrooide brein staan dit jaar voor het eerst in de top 10. Beide boeken zijn een ontzettend groot succes en kunnen dan ook niet ontbreken in de top 10 van beste spirituele boeken van 2021.

Een andere nieuwkomer is het boek Ongekende gevoelens van Jonice Webb. Bij verschijning stond dit boek direct in de top 60 van bestverkochte boeken van het CPNB. Veel mensen kunnen zich namelijk herkennen in het onderwerp van het boek. In Ongekende gevoelens van Jonice Webb leer je de emotionele bagage vanuit je relatie met je ouders (en hun relatie met hun ouders) te herkennen en het patroon van ongekende emoties te doorbreken.

Ben je benieuwd naar de volledige top 10? Lees deze dan snel hieronder!


De kracht van het NU

1. De kracht van het nu

De kracht van het nu van Eckhart Tolle is al jarenlang een bestseller waarin de auteur mensen handvatten geeft om in het nu te leven om zo meer geluk en rust te ervaren. Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als ‘overgave’, ‘vergeving’ en ‘het onnoembare’. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van de kracht van het Nu.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

I Am

2. I Am

I AM biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Liefdesbang

3. Liefdesbang

In Liefdesbang vertelt de auteur over verlatings- en bindingsangst en laat ze je zien hoe je je hart weer kunt openstellen voor jezelf en daarna voor de ander.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Wanneer je lichaam nee zegt

4. Wanneer je lichaam nee zegt

In dit boek geeft Gabor Maté antwoord op vragen over de rol die de mind-bodyconnectie speelt in het ontwikkelen van lichamelijke en geestelijke ziektes.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Je kunt je leven helen

5. Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen van Louise Hay is het beste te omschrijven als hét basisboek voor een gelukkiger leven. Louise Hay laat je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Ongekende gevoelens

6. Ongekende gevoelens

In Ongekende gevoelens van Jonice Webb leer je de emotionele bagage vanuit je relatie met je ouders (en hun relatie met hun ouders) te herkennen en het patroon van ongekende emoties te doorbreken.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending.

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

De vier inzichten

8. De vier inzichten

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz, wereldwijd een van de meest geliefde spirituele boeken, biedt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 19,50 met gratis verzending.

Bestellen

Het verstrooide brein

9. Het verstrooide brein

In Het verstrooide brein helpt Gabor Maté je om ADD te begrijpen en er beter mee om te gaan. Een optimistisch boek dat voor veel mensen de puzzelstukjes op hun plek laat vallen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Leven met de maan

10. Leven met de maan

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

De beste spirituele boeken

Ieder jaar delen we de top 10 beste spirituele boeken. Bekijk hier ook:

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de marketingassistent en de hoofdredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Het Gaslighteffect: emotionele manipulatie herkennen
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *