De 10 beste spirituele boeken van 2019

Laatste update door Anouschka van Wettum op 15 december 2021

Welke spirituele boeken werden in 2019 het meest gekocht, gezocht en gelezen? We zochten het voor je uit en delen de top 10 hitlijst van Uitgeverij AnkhHermes.

Niet geheel verrassend staat op nummer 1 van de beste spirituele boeken van 2019 De kracht van het Nu van Eckhart Tolle, sinds zijn verschijning in 2000 een absolute bestseller. Keer op keer ontdekken nieuwe lezers de boodschap dat we lijden als we in het verleden of in de toekomst leven en dat we geluk vinden in het Nu. Op 2 staat Liefdesbang van Hannah Cuppen waarin ze laat zien hoe je je bindingsangst en verlatingsangst kunt overwinnen om je hart open te stellen, in de eerste plaats voor jezelf. Op 3 Louise Hay met één van de eerste zelfhulpboeken die ooit werd geschreven: Je kunt je leven helen over de kracht van affirmaties en gedachten. De volledige lijst vind je hieronder.

Nieuwkomers in de lijst beste spirituele boeken van 2019

Er zijn maar liefst 3 nieuwkomers in de top 10 dit jaar. Dat zijn Narcistisch misbruik in de liefde van Mjon van Oers dat in februari verscheen, Liefdeskunst van Hannah Cuppen dat we in mei hebben uitgegeven als werkboek bij Liefdesbang, en Altijd in het Nu van Eckhart Tolle – het nieuw vormgegeven cadeauboekje over de lessen die we van dieren kunnen leren. Benieuwd naar de volledige top 10? Scrol dan verder.


Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Liefdesbang

2. Liefdesbang van Hannah Cuppen

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Je kunt je leven helen

3. Je kunt je leven helen van Louise Hay

‘Je kunt je leven helen’ is hét basisboek voor een gelukkiger leven. De liefdevolle inzichten van bestsellerauteur Louise Hay helpen jou jezelf beter te leren kennen. Gun jezelf dit mooie boek!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Narcistisch misbruik in de liefde

4. Narcistisch misbruik in de liefde van Mjon van Oers

Hoe ga je om met narcistisch misbruik in de liefde? Narcisme expert Mjon van Oers geeft antwoord op de 50 meest herkenbare vragen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending.

Bestellen

Een nieuwe aarde

5. Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle

Eckhart Tolle, bekend van ‘De kracht van het Nu’, geeft in ‘Een nieuwe aarde’ de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Liefdeskunst

6. Liefdeskunst van Hannah Cuppen

Hannah Cuppen laat met Liefdeskunst, het werkboek bij haar bestseller Liefdesbang, een lang gekoesterde wens in vervulling gaan: nog meer mensen helpen met hun liefdesbang.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Leven met de maan

7. Leven met de maan van Yasmin Boland

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending.

Bestellen

Altijd in het nu

8. Altijd in het Nu van Eckhart Tolle

(Huis)dieren zijn altijd in het Nu en wij kunnen daarin nog veel van hen leren, daar maakt wereldwijde bestsellerauteur Eckhart Tolle ons op attent in Altijd in het NU.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 18,50

Bestellen

De kracht van het nu in de praktijk

9. De kracht van het Nu in de praktijk van Eckhart Tolle

Met De kracht van het Nu in de praktijk, gebaseerd op de bestseller De kracht van het Nu, kun je heel gemakkelijk Tolles advies in de praktijk brengen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 16,50

Bestellen

De vier inzichten

10. De vier inzichten van Don Miguel Ruiz

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz, een van ’s werelds meest geliefde spirituele boeken, biedt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden! Wij creëren ons eigen geluk en welzijn.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 18,50

Bestellen

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Wat is integrale geneeskunde?
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *