De 10 beste spirituele boeken van 2019

Laatste update door Team AnkhHermes op 5 februari 2024

Welke spirituele boeken werden in 2019 het meest gekocht, gezocht en gelezen? We zochten het voor je uit en delen de top 10 hitlijst van Uitgeverij AnkhHermes.

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau of jouw volgende boek op je pad van transformatie? Hier vind je de 10 best verkochte boeken bij uitgeverij AnkhHermes in 2019. Dit zijn de boeken die steeds weer cadeau werden gedaan en keer op keer werden herlezen.

Niet geheel verrassend staat op nummer 1 van de beste spirituele boeken van 2019 De kracht van het Nu van Eckhart Tolle, sinds zijn verschijning in Nederland in 2000 een absolute bestseller. Keer op keer ontdekken nieuwe lezers de boodschap dat we lijden als we in het verleden of in de toekomst leven en dat we geluk vinden in het Nu. Op 2 staat Liefdesbang van Hannah Cuppen waarin ze laat zien hoe je je bindingsangst en verlatingsangst kunt overwinnen om je hart open te stellen, in de eerste plaats voor jezelf. Op 3 Louise Hay met één van de eerste zelfhulpboeken die ooit werd geschreven: Je kunt je leven helen over de kracht van affirmaties en gedachten. De volledige lijst vind je hieronder.

Benieuwd naar de best verkochte spirituele boeken van 2023? Die vind je hier!

Nieuwkomers in de lijst beste spirituele boeken van 2019

Er zijn maar liefst 3 nieuwkomers in de top 10 dit jaar. Dat zijn Narcistisch misbruik in de liefde van Mjon van Oers dat in februari verscheen, Liefdeskunst van Hannah Cuppen dat we in mei hebben uitgegeven als werkboek bij Liefdesbang, en Altijd in het Nu van Eckhart Tolle – het nieuw vormgegeven cadeauboekje over de lessen die we van dieren kunnen leren. Benieuwd naar de volledige top 10? Scrol dan verder.


De kracht van het NU

1. De kracht van het Nu van Eckhart Tolle

Eckhart Tolles De kracht van het Nu, hét spirituele boek van het afgelopen decennium, nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Liefdesbang

2. Liefdesbang van Hannah Cuppen

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Je kunt je leven helen

3. Je kunt je leven helen van Louise Hay

‘Je kunt je leven helen’ is hét basisboek voor een gelukkiger leven. De liefdevolle inzichten van bestsellerauteur Louise Hay helpen jou jezelf beter te leren kennen. Gun jezelf dit mooie boek!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Narcistisch misbruik in de liefde

4. Narcistisch misbruik in de liefde van Mjon van Oers

Hoe ga je om met narcistisch misbruik in de liefde? Narcisme expert Mjon van Oers geeft antwoord op de 50 meest herkenbare vragen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Liefdeskunst

6. Liefdeskunst van Hannah Cuppen

Hannah Cuppen laat met Liefdeskunst, het werkboek bij haar bestseller Liefdesbang, een lang gekoesterde wens in vervulling gaan: nog meer mensen helpen met hun liefdesbang.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Leven met de maan

7. Leven met de maan van Yasmin Boland

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

8. Altijd in het Nu van Eckhart Tolle

(Huis)dieren zijn altijd in het Nu en wij kunnen daarin nog veel van hen leren, daar maakt wereldwijde bestsellerauteur Eckhart Tolle ons op attent in Altijd in het NU.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 12,99

Bestellen

De kracht van het nu in de praktijk

9. De kracht van het Nu in de praktijk van Eckhart Tolle

Met De kracht van het Nu in de praktijk, gebaseerd op de bestseller De kracht van het Nu, kun je heel gemakkelijk Tolles advies in de praktijk brengen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 17,50

Bestellen

De vier inzichten

10. De vier inzichten van Don Miguel Ruiz

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz, een van ’s werelds meest geliefde spirituele boeken, biedt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden! Wij creëren ons eigen geluk en welzijn.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 19,50

Bestellen

De beste spirituele boeken

Ieder jaar brengen we de lijst met 10 beste spirituele boeken uit. Bekijk hier ook:

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Wat is integrale geneeskunde?
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *