Dit zijn de belangrijkste pagina’s

Laatste update door Obe Alkema op 22 april 2024

Welkom op de website van Uitgeverij AnkhHermes. We zetten onze belangrijkste pagina's op een rij.

Op onze website vind je alle informatie over onze auteurs en boeken, niet alleen over de te verschijnen boeken of nieuwe aanwinsten in ons fonds, maar ook over boeken die al decennia lang in ons fonds zitten en deel uitmaken van ons DNA. Maar we bieden nog veel meer aan.

Wist je dat we bij elk boek een handvol testimonials en recensies van lezers verzamelen? Zo kun je lezen wat mensen die jou voorgingen van het boek vonden. En op onze blog lichten we onderwerpen uit waarover onze auteurs schrijven, zodat je kunt kennismaken met de boeken die we publiceren.

Weet je niet goed waar je moet beginnen op onze site? Hieronder lichten we de belangrijkste pagina’s uit.

De boeken van AnkhHermes

Omslag van Het verstrooide brein van Gabor Maté. Lijnafbeelding van hersenen van bovenaf gezien, de linker helft is een rommeltje en de rechter helft is op orde.
Het populairste boek van 2023!

Ben je benieuwd naar de boeken die AnkhHermes uitgeeft? Neem dan een kijkje op onze boekpagina. Aan de linkerkant kun je filteren op thema en verschijningsvorm. Dus ook luisterboeken vind je er. Bekijk al onze boeken hier.

Onze blog

Regelmatig publiceren we verdiepende artikelen over onze titels. We maken ook lijstjes van titels over bepaalde onderwerpen. Het laatste nieuws vind je er ook. Neem een kijkje op onze blog.

De 10 beste spirituele boeken van 2023

Elk jaar zetten we de populairste boeken van AnkhHermes op een rijtje. Eckhart Tolle voerde jarenlang deze toplijst aan met De kracht van het NU, maar in 2023 was Het verstrooide brein van Gabor Maté het populairst.

Benieuwd naar de rest van onze toptien? Bekijk de lijst hier.

Vijf levenslessen van Eckhart Tolle

Wat heeft Eckhart Tolle ons te vertellen? In De kracht van het NU en Een nieuwe aarde zet hij zijn filosofie van leven in helder bewustzijn uiteen. Lees hier meer over zijn filosofie in vijf praktische levenslessen.

Je kunt ook luisteren naar het werk van Eckhart Tolle. Roel Fooij sprak voor ons De kracht van het NU in. Beluister hieronder een fragment.

De series van AnkhHermes

We geven al decennia series uit, zoals de AnkhHermes Klassiekers, onze befaamde Ankertjes of de recent opgestarte reeks Patroon. Wil je meer over deze of onze andere series weten? Bekijk onze seriepagina hier.

De vragenlijst emotionele verwaarlozing

Voor de lezers van Ongekende gevoelens van Jonice Webb hebben we de vragenlijst ‘emotionele verwaarlozing’ (die achter in het boek staat) online gezet. Ideaal om door te sturen, zelf in te vullen als je je afvraagt of het boek iets voor jou is, of om nog eens na te lopen. Bekijk de vragenlijst hier.

Nog niet bekend met de boeken van Jonice Webb? We hebben zowel Ongekende gevoelens als het even succesvolle vervolg Patronen van ongekende gevoelens doorbreken uitgegeven. Lees hier meer over Ongekende gevoelens.

De I Tjing raadplegen

De I Tjing is een onuitputtelijke bron van wijsheid, maar hoe kun je de I Tjing het beste raadplegen? Je kunt daarvoor De I Tjing stap voor stap van Bram Mesker lezen. Ook kun je in dit artikel kennismaken met de I Tjing.

Helen van narcistisch misbruik

Als je te maken hebt/krijgt met een narcist of met iemand die narcistische trekken vertoont, kan het moeilijk zijn om los te komen van de negatieve invloed die zo iemand op je heeft. Leven of omgaan met een narcist mondt geregeld uit in narcistisch misbruik.

Bij AnkhHermes besteden we veel aandacht aan dit onderwerp, juist omdat narcistisch misbruik zo veelvoorkomend is. Onze boeken zijn geschreven door experts op het gebied van narcisme en kunnen je helpen het misbruik te helen.

Benieuwd naar de titels die narcistisch misbruik behandelen? Bekijk hier de boeken van o.a. Robin Stern en Mjon van Oers die erover gaan.

Spiritueel ontwaken

Het is nooit te laat om spiritueel te ontwaken. Met onze boeken word je op weg geholpen en leer je jezelf en de wereld opnieuw kennen. We hebben er een handvol op een rij gezet in dit artikel.

Onze verwachte boeken

Drie keer per jaar presenteren we onze aanbiedingen waarin de te verschijnen titels gepresenteerd worden. Wat je de komende tijd kunt verwachten, lees je op onze verschijningspagina.

FAQ

Heb je een vraag voor ons? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Je vindt onze FAQ hier.

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes verzorg ik de audioboeken en de website, ontferm ik me over de metadata van al onze titels en bouw ik aan de Patroon-serie, waarin AnkhHermes spirituele poëzie en poëtische wijsheid verzamelt.

Lees ook

10 november: Dag van de Mantelzorg
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *