Veelgestelde vragen

Uitgeverij AnkhHermes

Hoe kom ik in contact met een auteur?

Omwille van de privacy van de auteurs geeft AnkhHermes geen adressen, telefoonnummers of e-mailadressen van auteurs aan derden. Je kunt wel een e-mail (info@ankh-hermes.nl) of brief (Uitgeverij AnkhHermes, postbus 13288, 3507 LG Utrecht) t.a.v. de auteur  naar de uitgeverij sturen. Dan stuurt AnkhHermes deze voor je door.

Waar vind ik een compleet overzicht van alle titels van een auteur?

Je kunt daarvoor natuurlijk kijken op deze website (onder de button Auteurs). Voor aanvullende informatie verwijst AnkhHermes graag naar de website van de Koninklijke Bibliotheek.

Waar zijn de boeken van Uitgeverij AnkhHermes verkrijgbaar?

De boeken zijn verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels, warenhuizen en direct online te bestellen via onze webshop Boekenwereld.com.

Bestellen

Op welke manieren kan ik boeken bestellen?

Overig

Ik kan het product van mijn keuze niet meer vinden op de site

Als je je product niet meer in de webwinkel ziet staan, en deze ook niet wordt gevonden door de zoekmachine kan het zijn dat het product definitief is uitverkocht. Wanneer een product definitief uitverkocht is wordt deze uit de webwinkel verwijderd.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer: 088 700 2700 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00) of schriftelijk via:

KCC VBK|media
t.a.v. Webwinkel AnkhHermes
Postbus 13288
3507 LG Utrecht
 

Via dit telefoonnummer en adres kun je geen boeken bestellen. Zie voor bestelmogelijkheden het kopje ‘Bestellen’