Veelgestelde vragen

Zou je graag je manuscript in willen sturen of ben je benieuwd naar welke auteurs er in ons fonds zitten? Ben je op zoek naar de contactgegevens van een van onze auteurs of ben je benieuwd waar onze boeken te koop zijn? In onderstaande vragen hopen we je al op weg te kunnen helpen.

Hoe stuur ik een manuscript in?

Voor het insturen van een manuscript ter beoordeling hebben we hier alles voor je op een rijtje gezet. Goed om te weten: we geven weinig tot geen gedichten, romans, autobiografieën en kaartensets uit. Wel geven we boeken uit op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke groei, complementaire geneeswijzen, nieuwe wetenschap en psychologie. Lees hier alles over het insturen van een manuscript.

Hoe kom ik in contact met een auteur?

Omwille van de privacy van de auteurs geeft AnkhHermes geen adressen, telefoonnummers of e-mailadressen van auteurs aan derden. Je kunt wel een e-mail (info@ankh-hermes.nl) of brief (Uitgeverij AnkhHermes, postbus 13288, 3507 LG Utrecht) t.a.v. de auteur  naar de uitgeverij sturen. Dan stuurt AnkhHermes deze voor je door naar de auteur.

Ben je journalist en wil je een auteur interviewen? Neem dan contact op met promotie@ankh-hermes.nl en we helpen je graag verder.

Waar vind ik een compleet overzicht van alle titels van een auteur?

Je kunt daarvoor natuurlijk kijken op deze website (onder de button Auteurs). Voor aanvullende informatie verwijst AnkhHermes graag naar de website van de Koninklijke Bibliotheek.

Waar zijn de boeken van Uitgeverij AnkhHermes verkrijgbaar?

De boeken zijn verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels, warenhuizen en direct online te bestellen via onze webshop Boekenwereld.com.

Bestellen

Hoe bestel ik de boeken van Uitgeverij AnkhHermes voor in mijn winkel of webshop?

Neem contact op met promotie@ankh-hermes.nl of bel naar 088 700 2751. Geef aan of je een CB-aansluiting hebt en stuur anders het factuuradres en afleveradres mee. Zo kunnen we je zo snel mogelijk op weg helpen.

Op welke manieren kan ik de boeken van AnkhHermes bestellen om te lezen?

Overig

Ik kan het product van mijn keuze niet meer vinden op de site

Als je je product niet meer in op onze site ziet staan, en deze ook niet wordt gevonden door de zoekmachine kan het zijn dat het product definitief is uitverkocht. Wanneer een product definitief uitverkocht is wordt deze uit de webwinkel verwijderd.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem dan contact met ons op.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer: 088 700 2751 voor marketingzaken, wederverkoop en inhoudelijke vragen. Voor vragen over je bestellingen via Boekenwereld.com bel dan met 088 700 2700 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00) of schriftelijk via:

KCC VBK|media
t.a.v. Webwinkel AnkhHermes
Postbus 13288
3507 LG Utrecht