Inspirerend leven: de zustersite van Uitgeverij AnkhHermes

Inspirerend leven

Als pionierende uitgeverij houden we ons niet alleen bezig met nieuwe boeken over aansprekende onderwerpen, maar ook met nieuwe vormen van lezen. We zijn sinds 1999 online te vinden en sinds 2009 is onze zustersite Inspirerend leven in de lucht.

Van platform tot online magazine

Wat begon als een inspiratieplatform voor wie maar wilde schrijven is ondertussen uitgegroeid tot een site die per maand 700.000 bezoekers ontvangt. De missie van Inspirerend leven is om wie zoekende is op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke groei en bewustwording te inspireren. Zo zijn de kernonderwerpen op de site: spiritualiteit, leven in het ritme van de natuur, gezondheid vanuit een holistische visie, maar ook helen van oude pijn of narcistisch misbruik.

Dankzij Inspirerend leven horen we waar de lezers behoefte aan hebben, waar we dan uitgeefkeuzes door kunnen maken. Samen geven we de Inspirerend leven productlijn vorm waaronder jaarlijks een nieuwe inspirerende agenda.

Onze auteurs op Inspirerend leven

Onze auteurs schrijven regelmatig voor onze zustersite. Lees hier de bijdragen van onze auteurs:

De boeken van Inspirerend leven

Speciaal voor de lezer van Inspirerend leven zijn er een aantal boeken op de markt gekomen, zoals het Inspirerend leven Journal. En elk jaar verschijnt er een agenda met de Inspirerend leven-look & feel.


Inspirerend Leven Journal

Inspirerend Leven Journal

Een blanco journal, helemaal voor jou, met elastiek om alles bij elkaar te houden

Bestel nu jouw exemplaar voor € 10,00

Bestellen

Inspirerend Leven Agenda 2025

Inspirerend Leven Agenda 2025

Ga de grote transformatie van het nieuwe jaar aan met de Inspirerend leven agenda 2025.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 17,50

Bestellen