Inspirerend leven: de zustersite van Uitgeverij AnkhHermes

Als pionierende uitgeverij houden we ons niet alleen bezig met nieuwe onderwerpen voor in boeken, maar ook met nieuwe vormen van lezen. We zijn sinds 1999 online te vinden en sinds 2009 staat ook onze zustersite Inspirerend leven op het wereldwijde web.

Inspirerend leven

Van platform tot online magazine

Wat begon als een inspiratieplatform voor wie maar wilde schrijven is ondertussen uitgegroeid tot een site die per maand 700.000 bezoekers ontvangt. De missie van inspirerendleven.nl is om wie zoekende is op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke groei en bewustwording te inspireren. Zo zijn de kernonderwerpen op de site: spiritualiteit, leven in het ritme van de natuur, gezondheid vanuit een holistische visie, maar ook helen van oude pijn of narcistisch misbruik.

Dankzij Inspirerend leven horen we waar de lezers behoefte aan hebben, waar we dan uitgeefkeuzes door kunnen maken. Samen geven we de Inspirerend leven productlijn vorm waaronder jaarlijks een nieuwe inspirerende agenda.

Onze auteurs op Inspirerend leven

Onze auteurs schrijven regelmatig voor onze zustersite. Lees hier de bijdragen van onze auteurs:

Producten in samenwerking met Inspirerend leven


Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Inspirerend Leven Journal

Inspirerend Leven Journal

Een blanco journal, helemaal voor jou, met elastiek om alles bij elkaar te houden

Bestel nu jouw exemplaar voor € 10,00

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Winterboek Inspirerend Leven

Kom de winter door met het Inspirerend Leven Winterboek, vol recepten, tips om het gezellig te maken in huis, spelletjes, leuke dingen om te doen, inspirerende quotes en korte verhalen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 9,99

Bestellen