AnkhHermes-boeken verkopen in jouw winkel

Zou je graag bij je yogastudio, therapeutenpraktijk of holistische winkel jouw favoriete boeken van AnkhHermes te koop aan willen bieden? Dat kan, ook al ben je geen boekhandel! (Als boekhandel kun je contact opnemen met ons Klant Contact Centrum: verkoop@vbkmedia.nl.) Lees hieronder hoe jij jouw boeken kunt bestellen om door te verkopen.

Stap 1: Neem contact op met onze collega’s van Verkoop

Onze collega’s van Verkoop kunnen jou verder helpen. Je kunt ze bereiken via verkoop@vbkmedia.nl en aangeven dat je interesse hebt om onze boeken te verkopen. Zij sturen je dan het formulier toe met de leveringscondities en de staffelkortingen (jouw inkoopkorting wordt hoger bij een grotere bestelling!). Ook ontvang je dan een formulier waarop je je gegevens kunt invullen zodat er een klantnummer aangemaakt kan worden.

Handig om bij de hand te hebben: het verzendadres (waar wil je de boeken ontvangen) en het factuuradres. Je ontvangt de boeken in dozen via het CB en vindt hierin de pakbon. De factuur volgt later in een envelop.
(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Stap 2: Kies jouw favoriete boeken uit & blijf op de hoogte van onze nieuwste uitgaven

Ben je benieuwd naar onze nieuwste en aankomende boeken? Die vind je, digitaal en vrij toegankelijk, in onze brochures hier op ISSUU. ISSUU is een digitaal brochureplatform waar je makkelijk door onze catalogi kunt bladeren. Dat scheelt weer voor het milieu!

Mocht je graag onze persberichten per mail willen ontvangen, dan meld je je hier aan om op onze mailinglijst terecht te komen.

Stap 3: Geef de boeken een mooie plaats in jouw winkel of praktijk, neem een foto en tag ons!t.

We vinden het ontzettend leuk om te zien waar onze boeken staan! We zijn actief op social media op Facebook (@AnkhHermes) en Instagram (@ankhhermes). Extra leuk: tag ons in jouw foto’s en wij reposten je foto. Zo weten onze lezers dat ze vanaf nu ook bij jou terecht kunnen voor onze boeken!

Sta jij binnenkort tussen onze foto’s op Instagram?