Nieuwsbrief

Ben jij een pionier, nieuwsgierig en verbreed je graag je blik? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van al onze nieuwe boeken, onze auteurs, acties, evenementen en nog veel meer!

  • Schrijf je nu in voor de wekelijkse AnkhHermes Inspiratiebrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe boeken, onze auteurs, acties, evenementen en nog veel meer!
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 

Digitaal op de hoogte via de e-mail nieuwsbrief, Facebook en Twitter

De AnkhHermes Boekenkrant is jarenlang een begrip geweest. Sinds 1987 viel deze krant gemiddeld twee keer per jaar bij ruim 85.000 mensen op de mat. Vol nieuwe titels, achtergrondartikelen, interviews en aanbiedingen was de Boekenkrant voor veel mensen dé manier om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van wat er gebeurde bij AnkhHermes.

Toch heeft de uitgeverij besloten om de Boekenkrant niet meer uit te brengen en te stoppen na 49 nummers. Met pijn in ons hart, dat wel, want ook wij waren en zijn verknocht aan ‘ons krantje’… Maar in een tijd waarin digitale media zo’n belangrijke rol zijn gaan innemen, en het op deze manier zoveel gemakkelijker is om veel mensen te bereiken, is het ook een logische keuze. Digitaal gaat nu eenmaal sneller en gemakkelijker. Daar komt nog bij: twee keer per jaar een papieren krant van 32 pagina’s (en dan hebben we het nog niet over drukken en verzenden) is een behoorlijke belasting voor het milieu. Ook dit was een belangrijke afweging voor ons.

Dus: we blijven onze lezers op de hoogte houden. Maar dan digitaal. Schrijf je daarom nu in voor onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Twitter.

Team AnkhHermes