Manuscripten inzenden

Uitgeverij AnkhHermes ontvangt graag manuscripten ter beoordeling. Uitgeverij AnkhHermes geeft boeken uit op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke groei, complementaire geneeswijzen, nieuwe wetenschap en psychologie.

Wat we niet uitgeven: gedichten, romans (ook geen spirituele romans), (auto)biografieën, kaartensets en kinderboeken. Ook nemen we geen Engelstalige manuscripten in behandeling.

Wanneer u uw manuscript graag wilt laten uitgeven en u van mening bent dat het in ons fonds past, dan kunt u het naar ons toesturen ter beoordeling. Wij zullen het dan bekijken en uitgave overwegen. Door de vele mails die we over manuscripten binnenkrijgen kunnen we helaas geen persoonlijke begeleiding bieden en niet vooraf over uw manuscript of idee corresponderen.

Door de grote hoeveelheid manuscripten die wij wekelijks ontvangen, kan het 3 maanden duren voordat u antwoord krijgt. Bellen en mailen heeft geen zin om het proces te bespoedigen.

Stuurt u s.v.p. geen halve of onafgemaakte manuscripten naar ons toe. Dat geldt óók voor eventuele herzieningen of updates, terwijl er een eerdere versie van het manuscript in behandeling genomen is.

U kunt uw manuscript per mail indienen. Insturen via WeTransfer is niet mogelijk: wij downloaden geen bestanden. Mail uw manuscript als PDF naar manuscripten@ankh-hermes.nl. Gelieve wat informatie over uw manuscript en uzelf aan te leveren.


Na de inzending van uw manuscript

U krijgt per mail een ontvangstbevestiging.

Onze redactie beoordeelt vervolgens uw manuscript. Gezien de grote hoeveelheid inzendingen kan het zeker 3 maanden duren voordat u een reactie van ons ontvangt. Er zijn dan twee mogelijkheden:

  • De uitgever oordeelt positief over uw manuscript en nodigt u uit voor een gesprek.
  • Uw manuscript wordt afgewezen en u wordt daarvan per mail op de hoogte gebracht. Over deze beoordeling kan niet worden gecorrespondeerd.

Ingezonden manuscripten worden na afwijzing vernietigd.


Recent geacquireerde manuscripten

Uit de ingezonden manuscripten kwamen onder andere:


Psychologie van een gebroken hart

Psychologie van een gebroken hart van Akke-Jeanne Klerk

Akke-Jeanne Klerk schreef met Psychologie van een gebroken hart een prachtig, hoopvol boek over iets wat ons allemaal overkomt in ons leven: een gebroken hart. Na een verbroken liefde, maar ook na het verlies van een dierbare, een onvervulde levenswens of het verlies van een baan kunnen we ons hart breken. Een moeilijk en verdrietig proces, maar Akke-Jeanne laat ons zien dat het herstelproces begrijpen – het omzetten van een gebroken hart in persoonlijke groei – perspectief biedt. Ontwikkel compassie met jezelf en anderen, neem de regie in eigen hand en stippel je eigen koers uit. Zo open je de deur naar de volle ervaring van het bestaan en ben je vrij om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Volg je hart opnieuw!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Hysterikos, de verstikking van de baarmoeder

Hysterikos, de verstikking van de baarmoeder van Heidi Lobato

Hysterikos, de verstikking van de baarmoeder van Heidi Lobato is een aangrijpend en persoonlijk verhaal over een onbekende en ongeneeslijke aandoening: endometriose. Dit boek gaat over de maandelijkse cyclus, de scheppende kracht vanuit de baarmoeder en het vrouwelijk bewust worden. Een bron van herkenning en steun voor vrouwen die altijd maar horen ‘stel je niet aan’.

Heidi Lobato (Amsterdam) heeft in diverse functies gewerkt bij grote mediabedrijven en was ruim 20 jaar internationaal festivaldirecteur van o.a. Africa in the Picture. Hysterikos, de verstikking van de baarmoeder is haar eerste boek.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen