Spirituele e-books en boeken met korting

Bekijk hier de tijdelijke acties en scherpe prijzen van dit moment. Afrekenen en bestellen doe je via onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com.

In de maand januari zijn het volgende boek en de volgende e-books met korting te bestellen. De actie loopt t/m 31 januari.


E-Kwadraat

E-Kwadraat

E-Kwadraat (E2) van Pam Grout laat er geen twijfel over bestaan: er bestaat een goede, liefdevolle kracht in het universum die we kunnen beïnvloeden met onze gedachten.

Bestel nu jouw exemplaar van € 22,50 nu voor maar € 16,50 met gratis verzending.

Bestellen

Een cursus in wonderen

Een cursus in wonderen is het levensboek voor miljoenen mensen en de belangrijkste inspiratiebron voor grote spirituele leiders zoals Eckhart Tolle

Bestel nu jouw exemplaar van € 24,99 nu voor maar € 12,49

Bestellen

I Tjing

De I Tjing, de bron van het taoïsme en confucianisme, een van de belangrijkste boeken uit de wereldliteratuur, is het eeuwenoude Boek der Veranderingen, afkomstig uit het oude China.

Bestel nu jouw exemplaar van € 14,99 nu voor maar € 7,49

Bestellen

Geneeswijzen in Nederland

Geneeswijzen in Nederland, handboek complementaire behandelwijzen voor professionals van dr. Corwin Aakster en drs. Fleur Kortekaas is hét nieuwe standaardwerk.

Bestel nu jouw exemplaar van € 19,99 nu voor maar € 9,99

Bestellen

Esoterisch genezen

‘Esoterisch genezen’ van Alan Hopking benadert ziekte op energetisch niveau en is een standaardwerk voor spirituele genezers.

Bestel nu jouw exemplaar van € 14,99 nu voor maar € 7,49

Bestellen

Het wijze hart

Geef vorm aan de liefde, aanwezigheid en vrijheid, die in je zit.

Bestel nu jouw exemplaar van € 14,99 nu voor maar € 7,49

Bestellen

Stop met pleasen

Als je steeds voor anderen zorgt en het altijd goed wilt doen, hoe kom je dan nog aan jezelf toe? Stop met pleasen helpt je met helende inzichten, zodat je leven weer van jou wordt.

Bestel nu jouw exemplaar van € 12,99 nu voor maar € 7,99

Bestellen

Detox je liefdesleven

In ‘Detox je liefdesleven, Herstellen van giftige relaties’ van Mjon van Oers leer je gezonde relaties aan te trekken en zelfliefde te cultiveren.

Bestel nu jouw exemplaar van € 9,99 nu voor maar € 5,99

Bestellen

Burn-out

Burn-out is een verkenning op weg naar verandering. Zoals Mieke Lannoey zelf zegt: verwelkom je burn-out, het kan je leven redden!

Bestel nu jouw exemplaar van € 6,99 nu voor maar € 3,99

Bestellen

Thuiskomen in jezelf

Thuiskomen in jezelf van Hal en Sidra Stone laat je kennismaken met je vele innerlijke ikken om te ontdekken waar elke ik behoefte aan heeft en wat elke ik je te bieden heeft.

Bestel nu jouw exemplaar van € 12,99 nu voor maar € 6,49

Bestellen

Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang tweewekelijks een update in je inbox èn een gratis e-book ‘Boeken zijn cadeautjes van je ziel’.