De spirituele uitgeverij van Nederland

Spirituele e-books en boeken met korting

Bekijk hier de tijdelijke acties en scherpe prijzen van dit moment. Afrekenen en bestellen doe je via onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com. En als bonus hebben we deze maand ook het fysieke boek De vallei van de onsterfelijke meesters van Aaravindha Himadra van € 25 nu tijdelijk voor € 20, mét gratis verzending via Boekenwereld.com.

In de maand mei zijn deze e-books met korting te bestellen. De actie loopt t/m 31 mei.

Van € 9,99
voor € 4,99

De Tao van gezondheid

De Tao van Gezondheid, een holistisch en toegankelijk geschreven boek, biedt inzicht in de individuele, maatschappelijke en wereldwijde gezondheid.

Direct bestellen ➔

Van € 9,99
voor € 4,99

Tolteekse meditaties

Met Tolteekse meditaties van Don Miguel Ruiz jr. ben je een half jaar lang voorzien van een dagelijkse dosis inspiratie in de vorm van een Tolteekse les.

Direct bestellen ➔

Van € 9,99
voor € 4,99

Leven met de sterren

Yasmin Boland laat in Leven met de sterren zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan je leven.

Direct bestellen ➔

Van € 12,99
voor € 6,99

Psoas, De spier van de ziel

In ‘Psoas de spier van de ziel’ van Liz Koch leer je de psoas, de plek waar je emoties worden opgeslagen, kennen en activeren om balans in je autonome zenuwstelsel te herstellen.

Direct bestellen ➔

Van € 12,99
voor € 6,99

Chakrakracht voor vrouwen

Leer hoe je je vrouwelijke chakrakrachten kunt inzetten zodat je je op alle fronten in je leven beter gaat voelen! 'Chakrakracht voor vrouwen' van Lisa Erickson geeft je twaalf krachtige tools.

Direct bestellen ➔

De vallei van de onsterfelijke meesters

De vallei van de onsterfelijke meesters, de internationale bestseller van Aaravindha Himadra, vertelt over zijn zware reis over moeilijk begaanbare paden naar het hart van de Himalaya, op zoek naar de Meesters van Amartya.

In een vallei, ver weg van de bewoonde wereld, leven deze meesters al eeuwenlang een zuiver leven. Ze bewaren een schat aan spirituele wijsheid en het lijkt alsof de tijd geen vat op hen heeft. Himadra gaat op zoek naar het geheim van hun levenskracht en neemt je mee naar een plek waar geen ander boek je ooit bracht.

 

Van € 25 nu tijdelijk voor € 20

Bestellen