De spirituele uitgeverij van Nederland

Acties: bestel jouw boeken voordelig met korting

Alle boeken en e-books met korting van AnkhHermes op een rijtje. Bekijk hier de tijdelijke acties en scherpe prijzen van dit moment. Bestel jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com.

Hoge korting: veel voordeel op deze e-books van AnkhHermes

In de maand maart zijn deze e-books met korting te bestellen. De actie loopt t/m 31 maart.

Van € 9,99
voor € 4,99

Boek van vergeving

‘Boek van vergeving’, het tweede deel uit Willem Glaudemans’ Biblios-serie, is een praktische gids voor iedereen die met vergevingskwesties te maken heeft.

Direct bestellen ➔

Van € 6,99
voor € 3,99

ADD

In ADD gaat Ans Ettema-Essler in op de manieren hoe je als ADD'er beter kunt leren omgaan met je problemen en je mogelijkheden!

Direct bestellen ➔

Van € 9,99
voor € 4,99

Gelijk hebben of gelukkig zijn

Geweldloze Communicatie is een methode die je helpt om te leven met respect voor en in harmonie met jezelf, met anderen en je omgeving en dus ook met verschillen.

Direct bestellen ➔

Van € 12,99
voor € 6,99

Mindful en mindblowing seks

Jessica Graham laat je in dit boek zien dat spiritualiteit en seks gaan heel goed samen gaan. Sterker nog: seks is de ultieme spirituele oefening! Het gaat om tijd en échte aandacht voor elkaar.

Direct bestellen ➔

Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox èn een gratis e-book ‘Boeken zijn cadeautjes van je ziel’.