Spirituele e-books en boeken met korting

Bekijk hier de tijdelijke acties en scherpe prijzen van dit moment. Afrekenen en bestellen doe je via onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com.

In de maand juni zijn het volgende boek en de volgende e-books met korting te bestellen. De actie loopt t/m 30 juni.


(Te)veel voelen

(Te)veel voelen

Voel je niet langer teveel met Imi Lo’s ‘(Te)veel voelen’ waarin ze emotioneel hooggevoelige en intense mensen helpt hun unieke eigenheid te ontdekken.

Bestel nu jouw exemplaar van € 25,00 nu voor maar € 20,00 met gratis verzending.

Bestellen

De held met de duizend gezichten

Ontdek de mythen die ons leven hebben vormgegeven opnieuw, in het boek dat miljoenen lezers inspireert en bekend staat als ‘de bijbel van Hollywood’, en kies je eigen heldenreis.

Bestel nu jouw exemplaar van € 14,99 nu voor maar € 7,49

Bestellen

Er gaat niets verkeerd

In Er gaat niets verkeerd beschrijft Saskia Teppema een beproefde methode om anders te reageren op een trigger. De trigger zelf is niet de boosdoener, het is jouw reactie hierop.

Bestel nu jouw exemplaar van € 9,99 nu voor maar € 4,99

Bestellen

De neus

De neus van Eva Heuberger, Iris Stappen en Regula Rolf is een fantastisch leesbaar en verrassend boek over een van de meest onderbelichte onderdelen van ons lichaam.

Bestel nu jouw exemplaar van € 12,99 nu voor maar € 6,49

Bestellen

Het gaslighteffect

Gaslighting is een vorm van mentale mishandeling die heel moeilijk te herkennen. In dit baanbrekende boek laat Robin Stern zien hoe het werkt, hoe je het herkent en hoe je ervan los kunt komen.

Bestel nu jouw exemplaar van € 12,99 nu voor maar € 6,49

Bestellen

Ongekende gevoelens

In ‘Ongekende gevoelens’ van Jonice Webb leer je de emotionele bagage vanuit je relatie met je ouders (en hun relatie met hun ouders) te herkennen en het patroon van ongekende emoties te doorbreken.

Bestel nu jouw exemplaar van € 12,99 nu voor maar € 6,49

Bestellen

Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang tweewekelijks een update in je inbox èn een gratis e-book ‘Boeken zijn cadeautjes van je ziel’.