De spirituele uitgeverij van Nederland

Spirituele e-books en boeken met korting

Bekijk hier de tijdelijke acties en scherpe prijzen van dit moment. Afrekenen en bestellen doe je via onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com. Deze maand is er ook één fysiek boek met korting te koop: Nooit meer de oude van Mieke Lannoey. In plaats van €20,00 bestel je deze titel in oktober voor €15,00!

In de maand oktober zijn deze e-books met korting te bestellen. De actie loopt t/m 31 oktober.

Van € 9,99
voor € 4,99

Kubieke E

Kubieke E (E3) van Pam Grout, het vervolg op bestseller E-Kwadraat (E2), bevat negen experimenten om te bewijzen dat je gedachten de werkelijkheid bepalen.

Direct bestellen ➔

Van € 9,99
voor € 4,99

Weg van de pijn

In 'Weg van de pijn' laat Saskia de Bruin zien dat wanneer je aan de slag gaat met jezelf en psychische pijn uit het verleden opruimt, genezing het gevolg kan zijn.

Direct bestellen ➔

Van € 12,99
voor € 6,99

De vallei van de onsterfelijke meesters

Aaravindha Himadra gaat in De vallei van de onsterfelijke meesters op reis en neemt je mee naar een plek waar geen ander boek je ooit eerder heeft gebracht.

Direct bestellen ➔

Van € 12,99
voor € 6,99

Helen met de Akasha kronieken

Helen met de Akasha kronieken van Linda Howe is een boek dat jouw hele verhaal van A tot Z vertelt.

Direct bestellen ➔

Van € 12,99
voor € 6,99

Het vooroudermedicijn

'Het vooroudermedicijn' van Daniel Foor gaat over helen van oude pijn in de familielijn. Kom in het reine met je voorouders, zodat jij zelf ook weer vooruit kunt.

Direct bestellen ➔

Nooit meer de oude

Nooit meer de oude van Mieke Lannoey is een boek over het leven na een burn-out. Een burn-out hakt je leven in een ‘voor’ en een ‘na’. Waar velen het herstel van burn-out als het eindpunt beschouwen, is het in werkelijkheid slechts het begin. De nieuwe manier van leven en werken begint met te aanvaarden dat je nooit meer de oude wordt.

Nu voor €15,00 

Bestellen