De spirituele uitgeverij van Nederland

Spirituele e-books en boeken met korting

Bekijk hier de tijdelijke acties en scherpe prijzen van dit moment. Afrekenen en bestellen doe je via onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com. Deze maand is er ook één fysiek boek met korting te koop: Perfect verborgen depressie van Margaret Robinson Rutherford. In plaats van €22,50 bestel je deze titel in juli voor €17,50!

In de maand augustus zijn deze e-books met korting te bestellen. De actie loopt t/m 31 augustus.

Van € 9,99
voor € 4,99

Puur Hooggevoelig

Puur hooggevoelig van Jolijn Hendriks is behalve een praktisch boek voor hooggevoelige mensen ook een compleet naslagwerk dat allerlei theorieën over hooggevoeligheid behandelt.

Direct bestellen ➔

Van € 9,99
voor € 4,99

Leven met de maan

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Direct bestellen ➔

Van € 12,99
voor € 6,99

De wijsheid van het niet weten

In De wijsheid van het niet-weten verkent Estelle Frankel alle aspecten van het niet-weten.

Direct bestellen ➔

Van € 9,99
voor € 4,99

Het sprekende hart

Het sprekende hart van Louise Hay wil je helpen je kwaliteiten te ontdekken om vanuit je eigen kracht de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Direct bestellen ➔

Van € 9,99
voor € 4,99

Narcistisch misbruik in de liefde

Na Mjon van Oers' succesvolle debuut Voorbij het narcisme bleven er nog vele vragen over. Die beantwoordt ze in Narcistisch misbruik in de liefde.

Direct bestellen ➔

Perfect verborgen depressie

In Perfect verborgen depressie, Hoe perfectionisme je mentale gezondheid kan ondermijnen van Margaret Robinson Rutherford krijg je inzicht in de rol van perfectionisme in je mentale gezondheid. We ervaren de hele dag door druk om gelukkig en succesvol te zijn.

Dit boek helpt om depressieve gevoelens te herkennen waar je deze misschien niet direct zou verwachten, verborgen achter het perfecte plaatje.

Nu voor €17,50 

Bestellen