Recenseren voor Uitgeverij AnkhHermes

Bij Uitgeverij AnkhHermes geven we boeken uit die afwijkend zijn en pionieren. Boeken die je helpen om bewust te worden, je te ontwikkelen of die licht schijnen op onderwerpen waar in de wandelpaden weinig over gesproken wordt. Maar wat vinden lezers ervan?

Daar hebben we jou voor nodig: in ruil voor een recensie op onze site en bij verschillende webshops sturen we de uitgekozen recensent gratis een boek toe. We vragen je het boek binnen een maand te lezen en je ervaring te delen. Klinkt dat als iets voor jou?

Let op: wegens verzendkosten kunnen we alleen recensie-exemplaren versturen naar Nederland en België. Woon je elders? Dan kun je helaas niet meedoen, tenzij je een Nederlands adres kunt opgeven voor de ontvangst. 

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Velden met een * zijn verplicht. We gebruiken je gegevens om je te kunnen mailen met de nieuwe boeken die klaarstaan om te worden gerecenseerd.

Hoe het werkt:

Je ontvangt de recensieoproep per mail. Kies één van de boeken en vertel waarom je deze titel graag zou willen recenseren en stuur meteen je volledige adres mee (t.b.v. verzending, komt niet op de site).

In de mail vind je de uiterste aanmelddatum. De gekozen recensenten krijgen per mail bericht. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan zijn alle boeken al vergeven en kun je je bij een volgende oproep weer opnieuw aanmelden. We zorgen voor extra te recenseren exemplaren, maar kunnen zelfs dan helaas niet iedere aanmelding blij maken. We lezen alle aanmeldingen zorgvuldig door en kiezen de recensent op basis van motivatie en spelling.

Wat we verwachten:

Wij sturen jou een gratis exemplaar van het boek toe in ruil voor jouw leeservaring. We verwachten dat je binnen een maand een recensie schrijft voor op www.ankh-hermes.nl en bij verschillende webshops.