De 10 beste spirituele boeken van 2020

Laatste update door Obe Alkema op 31 januari 2022

Welke spirituele boeken werden in 2020 het meest gekocht, gezocht en gelezen? We zochten het voor je uit en delen de top 10 hitlijst van Uitgeverij AnkhHermes.

Het jaar 2020 is nog niet voorbij, maar we nemen er alvast een voorschot op door de top 10 hitlijst van Uitgeverij AnkhHermes met je te delen.

Ook in 2020 blijft Eckhart Tolle onverminderd populair. De kracht van het Nu staat nog steeds bovenaan als bestverkochte titel. Ook twee andere titels van hem staan in de top 10: Een nieuwe aarde en De kracht van het Nu in de praktijk (ook dit jaar op plaats 9). Keer op keer ontdekken nieuwe lezers de boodschap dat we lijden als we in het verleden of in de toekomst leven en dat we geluk vinden in het Nu.

Net als vorig jaar staat Liefdesbang van Hannah Cuppen op plaats 2. Ze laat in dit boek zien hoe je je bindingsangst en verlatingsangst kunt overwinnen om je hart open te stellen, in de eerste plaats voor jezelf.

Op de vierde plaats staat een andere klassieker, één van de eerste zelfhulpboeken die ooit geschreven werd: Je kunt je leven helen van Louise Hay. Vorig jaar stond Hay op de derde plaats, maar daar staat nu een titel die in 2020 verschenen is.

Nieuwkomers in de lijst beste spirituele boeken van 2020

I Am van Susan Shumsky staat op de derde plek en is één van de vier nieuwkomers dit jaar. I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De andere nieuwe titels zijn: Rudolf Steiner van Hans Stolp, De weg van de heks van Lunadea en de Inspirerend leven agenda 2021! Benieuwd naar de volledige top 10? Scrol dan verder.


Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Liefdesbang

2. Liefdesbang van Hannah Cuppen

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

I Am

3. I Am van Susan Shumsky

I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Je kunt je leven helen

4. Je kunt je leven helen van Louise Hay

‘Je kunt je leven helen’ is hét basisboek voor een gelukkiger leven. De liefdevolle inzichten van bestsellerauteur Louise Hay helpen jou jezelf beter te leren kennen. Gun jezelf dit mooie boek!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Leven met de maan

5. Leven met de maan van Yasmin Boland

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending.

Bestellen

Een nieuwe aarde

6. Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle

Eckhart Tolle, bekend van ‘De kracht van het Nu’, geeft in ‘Een nieuwe aarde’ de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Rudolf Steiner

7. Rudolf Steiner van Hans Stolp

Hans Stolp biedt een nieuw, onverwachts perspectief op de enorme invloed en levensfilosofie van Rudolf Steiner. Wie is de man achter de invloedrijke en visionaire antroposofie?

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,00 met gratis verzending.

Bestellen

De weg van de heks

8. De weg van de heks van Lunadea

Lunadea neemt je mee op het heksenpad zodat je geïnspireerd kunt leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 21,00 met gratis verzending.

Bestellen

De kracht van het nu in de praktijk

9. De kracht van het Nu in de praktijk van Eckhart Tolle

Met De kracht van het Nu in de praktijk, gebaseerd op de bestseller De kracht van het Nu, kun je heel gemakkelijk Tolles advies in de praktijk brengen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 16,50

Bestellen

Inspirerend Leven Agenda

10. Inspirerend leven agenda

De agenda voor 2021 staat klaar om net als de vorige editie een groot succes te worden. De agenda staat geheel in het teken van innerlijke groei. Naast de weekkalender voor afspraken, vind je per maand ruimte om te reflecteren op de afgelopen maand en nieuwe intenties te zetten voor de komende maand.

Bestel nu jouw exemplaar van € 15,00 nu voor maar € 10,00

Bestellen

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes ben ik verantwoordelijk voor SAM: het Secretariaat, de Audioboeken en de Metadata. Ik overzie de behandeling van manuscripten, maak ISBN's aan, stel contracten op, beheer de audioboekproductie en zorg ervoor dat alle leverbare en aangekondigde titels van de juiste informatie en het juiste beeldmateriaal voorzien is!

Lees ook

10 november: Dag van de Mantelzorg
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *