De 10 beste spirituele boeken van 2020

Laatste update door Team AnkhHermes op 19 juni 2024

Welke spirituele boeken werden in 2020 het meest gekocht, gezocht en gelezen? We zochten het voor je uit en delen de top 10 hitlijst van Uitgeverij AnkhHermes.

Wat maakt een boek tot het beste spirituele boek? Dat is het boek dat je zo geraakt heeft, dat je het steeds blijft herlezen, cadeau doet en tipt. Daarom delen we de top 10 van Uitgeverij AnkhHermes: de boeken die het meest verkocht en besproken werden in 2020.

Net als in de 10 beste spirituele boeken van 2019 blijft ook in 2020 Eckhart Tolle onverminderd populair. De kracht van het Nu staat nog steeds bovenaan als bestverkochte titel. Ook twee andere titels van hem staan in de top 10: Een nieuwe aarde en De kracht van het Nu in de praktijk (ook dit jaar op plaats 9). Keer op keer ontdekken nieuwe lezers de boodschap dat we lijden als we in het verleden of in de toekomst leven en dat we geluk vinden in het Nu.

Net als vorig jaar staat Liefdesbang van Hannah Cuppen op plaats 2. Ze laat in dit boek zien hoe je je bindingsangst en verlatingsangst kunt overwinnen om je hart open te stellen, in de eerste plaats voor jezelf.

Op de vierde plaats staat een andere klassieker, één van de eerste zelfhulpboeken die ooit geschreven werd: Je kunt je leven helen van Louise Hay. Vorig jaar stond Hay op de derde plaats, maar daar staat nu een titel die in 2020 verschenen is.

Bekijk hier ook de beste spirituele boeken van 2023!

Nieuwkomers in de lijst beste spirituele boeken van 2020

I Am van Susan Shumsky staat op de derde plek en is één van de vier nieuwkomers dit jaar. I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De andere nieuwe titels zijn: Rudolf Steiner van Hans Stolp, De weg van de heks van Lunadea en de Inspirerend leven agenda 2021! Benieuwd naar de volledige top 10? Scrol dan verder.


De kracht van het NU

1. De kracht van het Nu van Eckhart Tolle

Eckhart Tolles De kracht van het Nu, hét spirituele boek van het afgelopen decennium, nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Liefdesbang

2. Liefdesbang van Hannah Cuppen

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

I Am

3. I Am van Susan Shumsky

I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Je kunt je leven helen

4. Je kunt je leven helen van Louise Hay

‘Je kunt je leven helen’ is hét basisboek voor een gelukkiger leven. De liefdevolle inzichten van bestsellerauteur Louise Hay helpen jou jezelf beter te leren kennen. Gun jezelf dit mooie boek!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Leven met de maan

5. Leven met de maan van Yasmin Boland

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Rudolf Steiner

7. Rudolf Steiner van Hans Stolp

Hans Stolp biedt een nieuw, onverwachts perspectief op de enorme invloed en levensfilosofie van Rudolf Steiner. Wie is de man achter de invloedrijke en visionaire antroposofie?

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,00 met gratis verzending.

Bestellen

De weg van de heks

8. De weg van de heks van Lunadea

Lunadea neemt je mee op het heksenpad zodat je geïnspireerd kunt leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending.

Bestellen

De kracht van het nu in de praktijk

9. De kracht van het Nu in de praktijk van Eckhart Tolle

Met De kracht van het Nu in de praktijk, gebaseerd op de bestseller De kracht van het Nu, kun je heel gemakkelijk Tolles advies in de praktijk brengen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 17,50

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

De beste spirituele boeken

Ieder jaar brengen we de top 10 beste spirituele boeken uit. Bekijk hier ook:

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Dit zijn de belangrijkste pagina’s
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *