De 10 beste spirituele boeken van 2022

Laatste update door Team AnkhHermes op 5 december 2023

Het afgelopen jaar zijn er weer veel spirituele boeken gelezen. Wij delen de top 10 spirituele boeken van 2022 van Uitgeverij AnkhHermes.

Als we terugkijken op 2022 dan zien we dat er veel mooie en inspirerende spirituele boeken voorbij zijn gekomen. Speciaal voor jou, onze lezer, zetten we graag de 10 beste spirituele boeken van 2022 van uitgeverij AnkhHermes op een rijtje. Zo kun jij 2022 met een mooi boek afsluiten en/of 2023 inspirerend beginnen.

Opvallend is dat er dit jaar een nieuwe titel op nummer 1 staat in deze lijst. Sinds 2019 stond Eckhart Tolle met De kracht van het NU stipt op de eerste plaats, maar dit jaar staat er een ander boek op nummer één, namelijk Wanneer je lichaam nee zegt van Gabor Maté. De kracht van het NU blijft overigens populair, deze staat dit jaar op de tweede plaats.

Bekijk hier ook de beste spirituele boeken van 2023!

Nieuwkomers in de lijst beste spirituele boeken van 2022

Opvallend is dat dit jaar Gabor Maté niet alleen op de eerste plek staat in deze lijst, maar dat drie van zijn boeken in de top 10 staan! Het verstrooide brein staat namelijk op de derde plek en Hongerige geesten staat – als nieuwkomer – op de negende plek. In december 2022 is zijn nieuwste boek verschenen, genaamd De mythe van normaal.

Verder is er dit jaar nog een andere nieuwkomer in de top 10, namelijk Gids voor oude zielen van Ainslie MacLeod. In zijn boek geeft de auteur je inzichten en oefeningen om erachter te komen of je een oude ziel bent en kom je erachter wat je in je vorige levens hebt meegemaakt. Ben jij een oude ziel?

Ben je benieuwd naar de volledige top 10? Lees deze dan snel hieronder!

Bekijk hier ook de top 25 spirituele boeken aller tijden.


Wanneer je lichaam nee zegt

1. Wanneer je lichaam nee zegt

‘Wanneer je lichaam nee zegt’ van Gabor Maté is een wereldwijd bekend standaardwerk over de onlosmakelijke koppeling tussen lichaam en geest. Nu eindelijk in het Nederlands vertaald!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

De kracht van het NU

2. De kracht van het NU

Eckhart Tolles De kracht van het Nu, hét spirituele boek van het afgelopen decennium, nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Het verstrooide brein

3. Het verstrooide brein

In ‘Het verstrooide brein’ helpt Gabor Maté je om AD(H)D te begrijpen en er beter mee om te gaan. Een optimistisch boek dat voor veel mensen de puzzelstukjes op hun plek laat vallen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Liefdesbang

4. Liefdesbang

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

I Am

5. I AM

Lees de teksten van Susan Shumsky hardop voor en laat de woorden werken voor directe en onmiddellijke heling. Haal nu nog meer uit I AM met de bijbehorende gratis cursus van de I AM Academy!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Ongekende gevoelens

6. Ongekende gevoelens

In ‘Ongekende gevoelens’ van Jonice Webb leer je de emotionele bagage vanuit je relatie met je ouders (en hun relatie met hun ouders) te herkennen en het patroon van ongekende emoties te doorbreken.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending.

Bestellen

Je kunt je leven helen

7. Je kunt je leven helen

‘Je kunt je leven helen’ is hét basisboek voor een gelukkiger leven. De liefdevolle inzichten van bestsellerauteur Louise Hay helpen jou jezelf beter te leren kennen. Gun jezelf dit mooie boek!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Hongerige geesten

9. Hongerige geesten

In ‘Hongerige geesten’ neemt arts Gabor Maté ons mee naar de bron van onze verslavingen: trauma. Bekend van o.a. ‘Wanneer je lichaam nee zegt’.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Gids voor oude zielen

10. Gids voor oude zielen

Ontdek of je een oude ziel bent met ‘Gids voor oude zielen’ van Ainslie MacLeod. Leer de reis van je ziel begrijpen en ga aan de slag met unieke inzichten en oefeningen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

De beste spirituele boeken

Ieder jaar delen we de 10 beste spirituele boeken van AnkhHermes. Bekijk hier ook:

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Hoe luister je écht naar je lichaam? Ellen Meredith geeft handvatten en oefeningen
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *