De spirituele uitgeverij van Nederland
I Am | Woorden met helende kracht | Susan Shumsky

I Am

Woorden met helende kracht

I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren!

I AM bevat de in de praktijk bewezen, niet-conventionele manieren van spirituele heling, die wereldwijd al bij miljoenen mensen positieve veranderingen teweeg heeft gebracht. Met I AM doe je een beroep op je innerlijke kracht en spreek je je volmaakte levensenergie die je bent aan. Op deze manier manifesteer je wat je in je dromen voor je ziet.

Ontvang nu een gratis cursus! Haal zoveel mogelijk uit I AM met de bijbehorende vijfdaagse online cursus waarin je leert hoe je het boek zo optimaal mogelijk kunt inzetten voor jouw eigen heling en die van anderen. Zo ga je direct aan de slag met de helende woorden. Wanneer je het boek aanschaft, ontvang je ook de inlog voor de gratis online cursus bij I AM, aangeboden door de I AM Academy.

Lees meer >
Over de auteur
Recensies
Inhoudsopgave

Susan Shumsky

Susan Shumsky auteur van I Am

Susan Shumsky is een zeer gerespecteerde spirituele leraar, een bekroond auteur en oprichter van Divine Revelation®. De vertaalster is oprichter van de I Am Academy, een instituut voor persoonlijke ontwikkeling. https://iamacademy.nl/

Meer boeken van deze auteur

Wat vinden anderen van I AM van Susan Shumsky? Yvette Oost-van Essen deelt haar leeservaring. 

Al jaren bezig met spirituele ontwikkeling middels het lezen van boeken en volgen van diverse cursussen en opleidingen, heb ik mij altijd verre gehouden van ‘gebeden en affirmaties’. Ik kreeg altijd het gevoel dat ik mezelf dan maar wat ‘aanpraatte’. Maar als je wèl steeds het idee hebt dat er ‘méér ‘ of ‘iets hogers’ moet zijn, waar je dan, ondanks al je zelf vergaarde wijsheid, nog steeds nèt niet helemaal bij kunt, wordt je wel nieuwsgierig als je een boek tegenkomt dat groot op de voorkant ‘ I AM’ heeft staan.

Hoezo I AM? Wie is die I AM?

De achterflap belooft je dat dit boek je, door gebeden, ‘behandelingen’ en affirmaties, (oh nee toch, hè?) juist wèl bij dat ‘méér’, die hogere waarheid, bij ‘wie jij bent’ kunt komen. Tja dan is het op zijn minst de moeite waard om het een kans te geven. Wat is er te ‘verliezen’?

I AM wordt helder ingeleid door de schrijfster zelf en door de vertaalster, Marjolijn Loderichs. Met name die laatste biedt aanvullende (gebruikers-)informatie via de Iam Academy, wat ik een aanbeveling vind. I AM is namelijk niet een gewoon leesboek, maar meer een werkboek, of een ‘coach’, zo je wilt. Die bij alle issues die jouw ‘méér, je hogere zelf of wie jij bent’ in de weg zitten, kan helpen opruimen en loslaten, zodat er ruimte ontstaat voor degene die je werkelijk bent. Zo’n beetje alle menselijke thema’s komen aan de orde, keurig bij elkaar gezet in hoofdstukken, die elk weer ingeleid worden door een wijze en praktische toelichting op (het gebruik van) de gebeden.

Een beetje onwennig, maar tóch de stap zettend om de gebeden te zeggen, merkte ik op dat (hoe is het mogelijk?) de woorden me toch een zekere rust en troost bieden. Dat er momenten zijn waarop ik me lichter voelde, meer zonder gepieker. Dat er toch meer inzichten komen, en er een lichte verschuiving van ‘concept’ naar ‘ervaren’ gaande is. Dat is dan toch voor een scepticus over gebeden en affirmaties al een hele vooruitgang. Niet dat ik nu een overtuigd en dagelijkse I AM-er ben geworden, maar op momenten van onduidelijkheid en onzekerheid is het fijn een boek als I AM achter de hand te hebben. Wetende dat het in elk geval rust en inzichten brengt. Dan is het begin van vertrouwen op ‘iets hogers’ al in gang gezet.

Ik zou zeggen, áls het boek op je pad komt, en je bent bereid je er voor open te stellen, geef het een kans en ervaar wat het met je doet. Je kunt er alleen bij ‘winnen’.

Yvette Oost-van Essen, 2020

Wat vinden anderen van I AM van Susan Shumsky? Gert Serneels deelt zijn leeservaring. 

Het boek I AM spreekt je aan met de grote letters I AM en het goudgele randje van de cover laat al zien dat jij zelf goud waard bent, alleen, je weet het nog niet.

Het boek I AM is niet echt een boek om gewoon maar te lezen van begin tot einde, het is meer een gids of misschien zelfs een personal coach voor je mentale welzijn, grote verlangens en verborgen dromen. Het gaat vooral over het manifesteren van iets dat wel al aanwezig is maar nog niet door jou zo beleefd of ervaren wordt. Door middel van prayers, aanroepingen, spreek je het Volmaakte aan. Of noem het het Goddelijke, de Kracht, wat je zelf wenst.

Met de verklarende introductie en het voorwoord krijg je genoeg informatie om meteen aan de slag te gaan. De korte cursus die je online gratis kunt volgen d.m.v. een kaartje in het boek kan ik zeker aanraden. Het brengt verdieping en eigenlijk nog meer inzichten. Vooral “street smart spirituality” heeft mij zeker meer doen opzoeken en gebruik maken van het boek.

Ook een kort overzicht van de geschiedenis van scientific prayers laat zien dat het hier niet over zomaar het idee van één iemand gaat maar dat je de prayers echt als onderbouwd kunt uitspreken.

Een aanrader voor iedereen die voelt dat er wel wat meer kan maar nog niet weet hoe, I AM!

Gert Serneels, 2020

Wat vinden anderen van I AM van Susan Shumsky? Monique Suijkerbuijk deelt haar leeservaring. 

Dit prachtige boek heb ik met veel plezier gelezen. Het geeft toegang tot een praktische en snelle omvorming van negatieve gedachten. De prayers zelf kun je herhalen waardoor je er een sterker innerlijk gevoel bij krijgt en je je letterlijk lichter gaat voelen. Dit kan in je leven bijdragen tot positieve veranderingen die in je meer op je zielen-pad doen zetten.

Een boek dat je vragen beantwoordt door het als een orakel te gebruiken. Je neemt je vraag in gedachten en slaat het open om dan te lezen waar je je toe aangetrokken voelt. Het geeft een zeer positieve kijk op je problematiek en vragen en als je het tot je door laat dringen voel je je letterlijk lichter worden. Je kan makkelijk je negatieve gevoelens van onkunde of verkeerde gedachtegang omzetten door middel van eenvoudige prayers die je letterlijk in korte tijd verlichten.

Wel zijn de prayers soms wat aan de lange kant maar je kan ze naar eigen inzicht inkorten of de tekst aanpassen als dat beter bij je eigen woordkeus past.
Het boek heeft een eenvoudige maar pakkende uitstraling die uitnodigt om erin te bladeren en om jezelf een vraag te stellen. Een krachtig en effectief boek dat ik iedereen met uiteenlopende vragen over zichzelf , de wereld en anderen aan kan raden te lezen.

Monique Suijkerbuijk, 2020

Wat vinden anderen van I AM van Susan Shumsky? Fredy Blom schreef deze recensie vooor NBD Biblion.

De auteur heeft nauw samengewerkt met Maharishi Mahesh Yogi (Indiase verlichte meester). Zij ging
daarna haar eigen weg, gaf trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en schreef veel over dit
onderwerp. In dit boek brengt zij een groot aantal ‘scientific prayers’ (gebeden) en affirmaties (spreuken om
consolidatie tot stand te brengen) samen, met ertussen tips en inzichten. Het doel is het denken zo te
transformeren, dat je een medium kunt zijn voor goddelijke kracht, ten behoeve van eigen en andermans
welzijn. Je hoeft geen religie aan te hangen, voor ‘god’ zijn ontelbare andere woorden in te vullen. Ingedeeld
op onderwerpen als het helen van slachtofferschap, negatieve energieën, gezondheid, schuld en schaamte,
met daarnaast prayers voor meer rijkdom, geluk, voorspoed en ecologisch evenwicht. Voor ieder doel een
eigen tekst, totaal 243 helende gebeden/spreuken. Met volle overtuiging de teksten uitspreken belooft – nee,
garandeert – een leven in volmaakte harmonie en overvloed. Het is ook als orakelboek te gebruiken. Het is in
de traditie van de I AM Academy vertaald en bewerkt. Voorzien van aanbevolen literatuur. Voor iedereen
die voelt dat er een ‘Hogere Waarheid’ is.

Fredy Blom, 22 juli 2020

Voorwoord door Marjolijn Loderichs 9
Introductie door Susan Shumsky 13
Tips en inzichten 17

Deel 1 – Verander jouw denken 21
1. Het opbouwen van Innerlijke Kracht en zelfvertrouwen 23
2. Het helen van emoties en diepgewortelde overtuigingen 35
3. Het helen en vergeven van relaties 47
4. Verslavingen en afhankelijkheden oplossen 59
5. Het wegnemen van illusies en valse perceptie 75
6. Alles worden wat je kunt Zijn 87

Deel 2 – De omgeving verlichten 103
7. Het helen van het mentale veld 105
8. Het helen van entiteiten en energieslurpers 115
9. Het helen van slachtofferschap 129
10. Van jouw ruimte een heilige ruimte maken 143

Deel 3 – Dromen waarmaken 155
11. Leven in Volmaakte gezondheid 157
12. Liefde aantrekken 177
13. Welvaart aantrekken 193
14. Het leven tot een succes maken 207
15. Genieten van geluk 227
16. Het transformeren van de planeet 237
17. De hemel op aarde creëren 247

Dankwoord Susan Shumsky 257
Dankwoord Marjolijn Loderichs 258
Over de auteur 260
Historisch overzicht grondleggers scientific prayer 261
Aanbevolen literatuur 263
Overzicht van de prayers 265

22,50

Je bestelt en rekent af bij:

 • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
 • Veilig winkelen, bestellen en betalen
 • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
paperback
e-book
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020216783
 • Pagina's: 224
 • Publicatiedatum: 06-06-2020

Je bestelt en rekent af bij:

 • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
 • Veilig winkelen, bestellen en betalen
 • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
 • Ideal
 • Mastercard
 • VISA
 • Bancontact
 • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren!

I AM bevat de in de praktijk bewezen, niet-conventionele manieren van spirituele heling, die wereldwijd al bij miljoenen mensen positieve veranderingen teweeg heeft gebracht. Met I AM doe je een beroep op je innerlijke kracht en spreek je je volmaakte levensenergie die je bent aan. Op deze manier manifesteer je wat je in je dromen voor je ziet.

Ontvang nu een gratis cursus! Haal zoveel mogelijk uit I AM met de bijbehorende vijfdaagse online cursus waarin je leert hoe je het boek zo optimaal mogelijk kunt inzetten voor jouw eigen heling en die van anderen. Zo ga je direct aan de slag met de helende woorden. Wanneer je het boek aanschaft, ontvang je ook de inlog voor de gratis online cursus bij I AM, aangeboden door de I AM Academy.

Susan Shumsky

Susan Shumsky auteur van I Am

Susan Shumsky is een zeer gerespecteerde spirituele leraar, een bekroond auteur en oprichter van Divine Revelation®. De vertaalster is oprichter van de I Am Academy, een instituut voor persoonlijke ontwikkeling. https://iamacademy.nl/

Meer boeken van deze auteur