De spirituele uitgeverij van Nederland

De 10 beste spirituele boeken van 2021

Laatste update door Melissa Blad op 24 november 2021

Het afgelopen jaar zijn er weer veel spirituele boeken gelezen. Wij delen de top 10 spirituele boeken van 2021 van Uitgeverij Ankh-Hermes.

Nog even en dan zit het jaar 2021 er alweer op. Als we terugkijken op het afgelopen jaar dan zien we dat er weer heel veel mooie en inspirerende spirituele boeken zijn verschenen. Wij zetten de top 10 spirituele boeken van 2021 van Uitgeverij AnkhHermes op een rijtje. Net als in 2020 staat Eckhart Tolle weer met stip op de eerste plaats met zijn bestseller De kracht van het Nu. Dit jaar hebben wij een speciale limited edition uitgegeven van deze bestseller naar aanleiding van het twintigjarige jubileum van De kracht van het nu. Deze editie wordt als hardcover uitgegeven met een herziene, opgefriste vertaling, de limited edition bevat daarnaast een leeslint én de zijkanten van de bladzijdes zijn met goud bedrukt.

Nieuwkomers in de lijst beste spirituele boeken van 2021

Een opvallende nieuwkomer dit jaar in lijst is de auteur Gabor Maté die met maar liefst twee boeken in de top 10 staat. Zowel zijn boek Wanneer je lichaam nee zegt als Het verstrooide brein staan dit jaar voor het eerst in de top 10. Beide boeken zijn een ontzettend groot succes en kunnen dan ook niet ontbreken in de top 10 van beste spirituele boeken van 2021.

Een andere nieuwkomer is het boek Ongekende gevoelens van Jonice Webb. Bij verschijning stond dit boek direct in de top 60 van bestverkochte boeken van het CPNB. Veel mensen kunnen zich namelijk herkennen in het onderwerp van het boek. In Ongekende gevoelens van Jonice Webb leer je de emotionele bagage vanuit je relatie met je ouders (en hun relatie met hun ouders) te herkennen en het patroon van ongekende emoties te doorbreken.

Ben je benieuwd naar de volledige top 10? Lees deze dan snel hieronder!


1. De kracht van het nu (limited edition)

De kracht van het nu van Eckhart Tolle is al jarenlang een bestseller waarin de auteur mensen handvatten geeft om in het nu te leven om zo meer geluk en rust te ervaren. Nu is er een schitterende limited edition met een herziene vertaling voor de 21e eeuw.

Bestellen

2. I Am

I AM biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht.

Bestellen

3. Liefdesbang

In Liefdesbang vertelt de auteur over verlatings- en bindingsangst en laat ze je zien hoe je je hart weer kunt openstellen voor jezelf en daarna voor de ander.

Bestellen

4. Wanneer je lichaam nee zegt

In dit boek geeft Gabor Maté antwoord op vragen over de rol die de mind-bodyconnectie speelt in het ontwikkelen van lichamelijke en geestelijke ziektes.

Bestellen

5. Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen van Louise Hay is het beste te omschrijven als hét basisboek voor een gelukkiger leven. Louise Hay laat je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest.

Bestellen

6. Ongekende gevoelens

In Ongekende gevoelens van Jonice Webb leer je de emotionele bagage vanuit je relatie met je ouders (en hun relatie met hun ouders) te herkennen en het patroon van ongekende emoties te doorbreken.

Bestellen

7. Een nieuwe aarde

Eckhart Tolle geeft in Een nieuwe aarde de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Bestellen

8. De vier inzichten

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz, wereldwijd een van de meest geliefde spirituele boeken, biedt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden!

Bestellen

9. Het verstrooide brein

In Het verstrooide brein helpt Gabor Maté je om ADD te begrijpen en er beter mee om te gaan. Een optimistisch boek dat voor veel mensen de puzzelstukjes op hun plek laat vallen.

Bestellen

10. Leven met de maan

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Bestellen

Melissa Blad

Lees ook

Het Gaslighteffect: emotionele manipulatie herkennen
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *