De spirituele uitgeverij van Nederland

De 10 beste spirituele boeken van 2020

Laatste update door Obe Alkema op 27 mei 2021

Welke spirituele boeken werden in 2020 het meest gekocht, gezocht en gelezen? We zochten het voor je uit en delen de top 10 hitlijst van Uitgeverij AnkhHermes.

Het jaar 2020 is nog niet voorbij, maar we nemen er alvast een voorschot op door de top 10 hitlijst van Uitgeverij AnkhHermes met je te delen.

Ook in 2020 blijft Eckhart Tolle onverminderd populair. De kracht van het Nu staat nog steeds bovenaan als bestverkochte titel. Ook twee andere titels van hem staan in de top 10: Een nieuwe aarde en De kracht van het Nu in de praktijk (ook dit jaar op plaats 9). Keer op keer ontdekken nieuwe lezers de boodschap dat we lijden als we in het verleden of in de toekomst leven en dat we geluk vinden in het Nu.

Net als vorig jaar staat Liefdesbang van Hannah Cuppen op plaats 2. Ze laat in dit boek zien hoe je je bindingsangst en verlatingsangst kunt overwinnen om je hart open te stellen, in de eerste plaats voor jezelf.

Op de vierde plaats staat een andere klassieker, één van de eerste zelfhulpboeken die ooit geschreven werd: Je kunt je leven helen van Louise Hay. Vorig jaar stond Hay op de derde plaats, maar daar staat nu een titel die in 2020 verschenen is.

Nieuwkomers in de lijst beste spirituele boeken van 2020

I Am van Susan Shumsky staat op de derde plek en is één van de vier nieuwkomers dit jaar. I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De andere nieuwe titels zijn: Rudolf Steiner van Hans Stolp, De weg van de heks van Lunadea en de Inspirerend leven agenda 2021! Benieuwd naar de volledige top 10? Scrol dan verder.


1. De kracht van het Nu van Eckhart Tolle

Eckhart Tolles De kracht van het Nu, hét spirituele boek van het afgelopen decennium, nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!

Bestellen

2. Liefdesbang van Hannah Cuppen

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Bestellen

3. I Am van Susan Shumsky

I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren!

Bestellen

4. Je kunt je leven helen van Louise Hay

Je kunt je leven helen van bestsellerauteur Louise Hay is hét basisboek voor een gelukkiger leven.

Bestellen

5. Leven met de maan van Yasmin Boland

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Bestellen

6. Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle

Eckhart Tolle, bekend van ‘De kracht van het Nu’, geeft in ‘Een nieuwe aarde’ de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Bestellen

7. Rudolf Steiner van Hans Stolp

Hans Stolp laat met zijn unieke insteek en voorbij de clichés de enorme invloed en levensfilosofie van Rudolf Steiner zien.

Bestellen

8. De weg van de heks van Lunadea

Hekserij is leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern. Je bent een met de natuur en met jezelf, afgestemd op je innerlijke kracht en intuïtie. Aan de hand van persoonlijke ervaringen vertelt Lunadea hoe zij terecht kwam op het pad van hekserij en hoe zij deze manier van leven invult.

Bestellen

9. De kracht van het Nu in de praktijk van Eckhart Tolle

Met De kracht van het Nu in de praktijk, gebaseerd op de bestseller De kracht van het Nu, kun je Tolles advies in de praktijk brengen.

Bestellen

10. Inspirerend leven agenda

De agenda voor 2021 staat klaar om net als de vorige editie een groot succes te worden. De agenda staat geheel in het teken van innerlijke groei. Naast de weekkalender voor afspraken, vind je per maand ruimte om te reflecteren op de afgelopen maand en nieuwe intenties te zetten voor de komende maand.

Bestellen

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes ben ik verantwoordelijk voor SAM: het Secretariaat, de Audioboeken en de Metadata. Ik overzie de behandeling van manuscripten, maak ISBN's aan, stel contracten op, beheer de audioboekproductie en zorg ervoor dat alle leverbare en aangekondigde titels van de juiste informatie en het juiste beeldmateriaal voorzien is!

Lees ook

10 november: Dag van de Mantelzorg
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *