De spirituele uitgeverij van Nederland

De 10 beste spirituele boeken van 2019

Laatste update door Anouschka van Wettum op 26 augustus 2020

Welke spirituele boeken werden in 2019 het meest gekocht, gezocht en gelezen? We zochten het voor je uit en delen de top 10 hitlijst van Uitgeverij AnkhHermes.

Niet geheel verrassend staat op nummer 1 van de beste spirituele boeken van 2019 De kracht van het Nu van Eckhart Tolle, sinds zijn verschijning in 2000 een absolute bestseller. Keer op keer ontdekken nieuwe lezers de boodschap dat we lijden als we in het verleden of in de toekomst leven en dat we geluk vinden in het Nu. Op 2 staat Liefdesbang van Hannah Cuppen waarin ze laat zien hoe je je bindingsangst en verlatingsangst kunt overwinnen om je hart open te stellen, in de eerste plaats voor jezelf. Op 3 Louise Hay met één van de eerste zelfhulpboeken die ooit werd geschreven: Je kunt je leven helen over de kracht van affirmaties en gedachten. De volledige lijst vind je hieronder.

Nieuwkomers in de lijst beste spirituele boeken van 2019

Er zijn maar liefst 3 nieuwkomers in de top 10 dit jaar. Dat zijn Narcistisch misbruik in de liefde van Mjon van Oers dat in februari verscheen, Liefdeskunst van Hannah Cuppen dat we in mei hebben uitgegeven als werkboek bij Liefdesbang, en Altijd in het Nu van Eckhart Tolle – het nieuw vormgegeven cadeauboekje over de lessen die we van dieren kunnen leren. Benieuwd naar de volledige top 10? Scroll dan verder.


1. De kracht van het Nu van Eckhart Tolle

Eckhart Tolles De kracht van het Nu, hét spirituele boek van het afgelopen decennium, nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!

Bestellen

2. Liefdesbang van Hannah Cuppen

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Bestellen

3. Je kunt je leven helen van Louise Hay

Je kunt je leven helen van bestsellerauteur Louise Hay is hét basisboek voor een gelukkiger leven.

Bestellen

4. Narcistisch misbruik in de liefde van Mjon van Oers

Hoe meer je over narcisme en narcistisch misbruik weet, des te beter kun je je wapenen tegen de narcist en des te beter ben je in staat om je uiteindelijk los te weken uit de giftige relatie. De 50 vragen en antwoorden in dit boek gaan onder andere in op kenmerken van narcisme, de gedragingen van een narcist, de bijdrage van jouw eigen gedrag en wat je kunt doen om je eigen leven weer terug te krijgen.

Bestellen

5. Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle

Eckhart Tolle, bekend van ‘De kracht van het Nu’, geeft in ‘Een nieuwe aarde’ de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Bestellen

6. Liefdeskunst van Hannah Cuppen

Hannah Cuppen laat met Liefdeskunst, het werkboek bij haar bestseller Liefdesbang, een lang gekoesterde wens in vervulling gaan: nog meer mensen helpen met hun liefdesbang.

Bestellen

7. Leven met de maan van Yasmin Boland

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Bestellen

8. Altijd in het Nu van Eckhart Tolle

(Huis)dieren zijn altijd in het Nu en wij kunnen daarin nog veel van hen leren, daar maakt wereldwijde bestsellerauteur Eckhart Tolle ons op attent in Altijd in het NU.

Bestellen

9. De kracht van het Nu in de praktijk van Eckhart Tolle

Met De kracht van het Nu in de praktijk, gebaseerd op de bestseller De kracht van het Nu, kun je Tolles advies in de praktijk brengen.

Bestellen

10. De vier inzichten van Don Miguel Ruiz

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz, wereldwijd een van de meest geliefde spirituele boeken, biedt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden!

Bestellen
Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Wat is integrale geneeskunde?
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *