De lichtwerker: een hemelse ambassadeur op aarde

Laatste update door Obe Alkema op 3 mei 2024

Wat is een lichtwerker? In drie boeken laat Sahvanna Arienta je kennismaken met deze gids, brenger van licht en verteller van de waarheid. Wie weet, ben jij zo iemand!

Iedereen op aarde speelt gedurende het leven zijn rol en krijgt zijn deel, maar voor sommigen houdt het daar niet op. Voor een lichtwerker, volgens Sahvanna Arienta ‘de fakkeldrager van de mensheid’, is het anders: zij komt naar aarde om te verlichten, te leiden en te onderrichten.

Bij Uitgeverij AnkhHermes zijn drie boeken van Arienta verschenen: Lichtwerker, Lichtwerker relaties en Lichtwerker zielsreizen. In dit artikel zetten we uiteen wat je van elk boek kunt leren.

Wat is een lichtwerker?

Een lichtwerker is iemand die wil helpen van de wereld een betere plek te maken. Lichtwerkers hebben een gave, een drive, een roeping. Arienta noemt ze hemelse ambassadeurs op aarde en door middel van gebed, heling, meditatie en energiewerk mens en planeet te helpen.

Je maakt kennis met deze gevoelige zielen in Lichtwerker. Ze staan open voor anderen en de wereld: ze zijn sponsen. Hun intuïtie en empathische vermogens zijn onbegrensd, zodat ze licht en liefde kunnen verspreiden. Deze uitermate paranormaal begaafden zijn dienstbaar, engelachtig en moeten grote offers brengen.

Voel jij dat ook? Je weet diep van binnen dat je hier niet zomaar op aarde bent. Is het jouw moment om te ontwaken als lichtwerker?

Zelfbescherming

Veel lichtwerkers zijn zich (nog) niet bewust van hun gave. Ze vervullen hun goddelijke doel nog niet, met alle gevolgen van dien. Sommigen lijden aan depressie, angsten of gevoelens van nutteloosheid. Anderen hebben last van stemmingswisselingen of zelfs psychosomatische ziekten en antisociaal gedrag.

Ze zijn bijvoorbeeld niet in staat om zichzelf af te schermen en op te laden. Arienta geeft allerlei tips waarmee lichtwerkers zichzelf kunnen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Blijf bewegen, vermijd energievreters, hou de balans, omarm óók de donkere dagen en zoek steun.

Omdat lichtwerkers ten dienste van anderen en de planeet staan, kunnen ze heel snel opbranden. Empathie is een helende gave, maar kan ook heel verwoestend werken. In Lichtwerker relaties benadrukt Arienta dat de focus op de ander, bijvoorbeeld in een relatie, ten koste gaat van de lichtwerker zelf.

Eigen behoeften

Lichtwerkers vergeten namelijk vaak dat ze zelf ook behoeften hebben waarin moet worden voorzien. Het gevolg is dat ze hun eigen behoefte aan liefde over het hoofd zien en daarmee hun authentieke zelf uit het oog verliezen. Of ze onderhouden contact of relaties met mensen die helemaal niet goed voor hen zijn.

In Lichtwerker relaties laat Arienta zien hoe je als lichtwerker gezonde relaties aangaat in plaats van ongezonde interacties met anderen die ons beschadigd en dichtgeklapt achterlaten. Ze bespreekt de verschillende manieren waarop lichtwerkers beschadigde partners aantrekken, de valkuilen waarin ze terechtkomen, de rollen die ze spelen en hoe de cycli van slecht functioneren deel gaan uitmaken van hun karakter.

Met de helende vermogens van een lichtwerker gaat grote kwetsbaarheid gepaard. Arienta laat zien hoe je als lichtwerker de valkuilen kunt vermijden die samengaan met je gaven. Bovendien, wanneer de lichtwerker zichzelf leert kennen en erachter komt wat ze werkelijk wil, zal dat haar helpen om datgene aan te trekken waar ze oprecht naar verlangt.

Zielsreizen van een lichtwerker

In Lichtwerker zielsreizen verplaatst Arienta haar aandacht naar een ander niveau dan het aardse. Lichtwerkers komen naar aarde om een missie te volbrengen, maar welke missie is dat? Een manier om daar sneller achter te komen is via zielsreizen.

Zielsreizen herinneren lichtwerkers aan een ultieme waarheid, namelijk dat we meer zijn dan een fysiek lichaam. Zo kunnen ze hun lichamelijke incarnatie op een doelgerichtere manier ervaren. Zielsreizen maken brengt een diep weten met zich mee dat er iets bestaat wat voorbij dit fysieke niveau ligt, en het kan een cruciale invloed hebben op alles wat je doet, denkt en wilt.

In Lichtwerker zielsreizen helpt Arienta je voor te berieden op een zielsreis. Stap voor stap neemt ze je mee door de verschillende niveaus en geeft ze je meer inzicht in de betekenis van die niveaus. Meer begrip, meer bewustwording. Om zo, terwijl je in een menselijk lichaam op het aardse niveau leeft, toegang te krijgen tot die hogere niveaus.


Lichtwerker

Lichtwerker

‘Lichtwerker’van Sahvanna Arienta is een boek voor gevoelige mensen die vanuit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen. Herken jij je hierin? Dan is dit een boek voor jou!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Lichtwerker relaties

Lichtwerker relaties

Lichtwerker relaties van Sahvanna Arienta is voor iedereen die zichzelf als lichtwerker beschouwt een belangrijk boek. Als lichtwerker mag je ook ontvangen, je hoeft niet alleen maar te geven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Lichtwerker zielsreizen

Lichtwerker zielsreizen

Ga aan de slag met ‘Lichtwerker zielsreizen’ van Sahvanna Arienta en ontdek astrale projectie voor empaten.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

De beste spirituele boeken

Bekijk ook onze andere toplijsten voor de beste spirituele boeken.

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes verzorg ik de audioboeken en de website, ontferm ik me over de metadata van al onze titels en bouw ik aan de Patroon-serie, waarin AnkhHermes spirituele poëzie en poëtische wijsheid verzamelt.

Lees ook

Het is niet met jou begonnen: overgeërfd familietrauma helen
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *