Zes boeken over visualisatie

Laatste update door Obe Alkema op 30 april 2024

Visualisatie is een krachtige techniek die je kunt inzetten om je doelen te bereiken en een dieper bewustzijn te ontwikkelen. Ontdek hoe met onze boeken.

Visualisatie is een van de vele manieren en technieken om te bereiken wat je wilt. Door je gedachten te focussen op het doel voor ogen kun je je geest en lichaam aansporen om dit te realiseren. Gedachten zijn namelijk uitermate krachtig en onmisbaar voor je persoonlijke groei.

In ons fonds vind je een aantal boeken die je helpen bij visualisatie. Ze helpen je een doel te kiezen, te ontspannen en op de juiste manier de emoties te doorvoelen en te affirmeren.

Visualiseren

Visualisatie is een techniek om met behulp van je verbeelding datgene tot stand te brengen wat je wilt in je leven, schrijft Shakti Gawain in haar klassieker Creatief visualiseren. Er is helemaal niets nieuws, vreemds, of ongewoons aan visualisatie. Je maakt er eigenlijk al elke dag, elke minuut gebruik van.

Het is je natuurlijke verbeeldingskracht, de eigenlijke creatieve energie van het heelal, die je voortdurend gebruikt, of je je daar nu van bewust bent of niet. In het verleden hebben velen van ons ons vermogen tot visualisatie op een betrekkelijk onbewuste manier gebruikt.

Manifesteren

Een van de bekendste vormen van visualiseren is manifesteren. Lisa Ensing vroeg zich af of manifesteren wel werkt en kwam erachter dat er veel meer achter schuilgaat dan alleen de Wet van Aantrekking, waarmee je een overvloedig leven kunt visualiseren.

Het is niet zo dat je iets wenst en het dan pardoes in je schoot valt. Dit is echter een te simpele uitleg van manifesteren, want het behelst meer dan visualiseren en invoelen alleen.

Lees het hele artikel over manifesteren van Lisa hier.

Zes boeken over visualisatie


Creatief visualiseren

Creatief visualiseren

In Creatief visualiseren legt Shakti Gawain uit hoe je mentale beelden en affirmaties kunt gebruiken om positieve veranderingen in je leven in gang te zetten.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending.

Bestellen

Radicale transformatie

Radicale transformatie

Doe definitief afstand van ingesleten patronen, triggers en overtuigingen tijdens het krachtige Deep Liberation Process van Langston Kahn in ‘Radicale transformatie’. Ruim die oude pijn op!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

De hoeders van de aarde

De hoeders van de aarde

Lees in ‘De hoeders van de aarde’ over de medicijnmannen en -vrouwen van Amerika die beschikken over kennis die ze altijd hebben afgeschermd voor de wereld.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Groots dromen

Groots dromen

Robert Moss brengt in ‘Groots dromen’ een prachtige ode aan de verbeelding! Dit bijzonder actuele boek spoort je aan je dromen in te zetten voor een betere wereld.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

I Am

I Am

Lees de teksten van Susan Shumsky hardop voor en laat de woorden werken voor directe en onmiddellijke heling. Haal nu nog meer uit I AM met de bijbehorende gratis cursus van de I AM Academy!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Innerlijke ontwikkeling is voor iedereen mogelijk en Linda Keen laat in haar tijdloze klassieker ‘Intuïtieve ontwikkeling’ zien wat intuïtieve vermogens betekenen in het leven van alledag.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Meer lezen over visualisatie en aanverwante onderwerpen?

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes verzorg ik de audioboeken en de website, ontferm ik me over de metadata van al onze titels en bouw ik aan de Patroon-serie, waarin AnkhHermes spirituele poëzie en poëtische wijsheid verzamelt.

Lees ook

Krachtig herstellen van een gebroken hart
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *