Je energetische identiteit: vier boeken over aura’s

Laatste update door Obe Alkema op 20 februari 2024

Wat is een aura en hoe blijf je in balans? We sommen vier boeken over aura's op, zodat jij je energieveld op orde kunt houden.

Het energieveld dat mensen omgeeft, wordt ook wel aura genoemd. Het is een uniek fenomeen, omdat zijn omvang van persoon tot persoon verschilt en een heel specifieke vorm aanneemt. Je hebt misschien wel eens gehoord dat een aura om een persoon heen een bepaalde kleur aanneemt.

Als je mensen hoort spreken over aura’s verwijzen ze naar verschillende bewegingspatronen van subtiele energieën die door diverse helingstradities in kaart zijn gebracht.

De aura is niet statisch, hij vormt geen starre wolk om ons heen. Integendeel, de energiegolven van de aura zijn voortdurend in beweging en vibreren of trillen met een voor ons unieke frequentie. Het is daarom dat Alla Svirinskaya, auteur van Aura-energie, de aura ook wel een ‘paspoort’ of ‘energetische identiteit’ noemt.

Ons aura kan uit balans raken, wanneer het energieveld te veel energie te verstouwen krijgt. Het is dan te doorlaatbaar.

Onze boeken over aura’s

In dit artikel sommen we een aantal boeken op die over aura’s en energievelden gaan. Maak kennis met jouw aura!


Aura-energie

Aura-energie

Blootstelling aan grote hoeveelheden energiestromen vervuilt ons aura, ons eigen energieveld. De kans is groot dat we er ziek van worden. Tijd om de balans te herstellen!

Alla Svirinskaya laat in Aura-energie zien hoe je je aura kunt reinigen en de impact van een teveel aan energie kunt verminderen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Wat je lichaam vertelt

Wat je lichaam vertelt

In Wat je lichaam vertelt reikt Ellen Meredith je energetische tools en technieken aan, zodat jij lekkerder in je vel kunt zitten.

Haar gids voor energetisch lichaamswerk richt zich op de subtiele energieën die in en rondom het lichaam stromen en dus ook op het aura, volgens Meredith een groot zintuig.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Een standaardwerk om jezelf intuïtief te ontwikkelen, onder andere door je energiepatronen te leren kennen via je verbeelding en/of intuïtie.

Net als je huis moet je aura zo nu en dan schoongemaakt worden. Het is je hoogst persoonlijke geestelijke territorium: ken haar, bescherm haar en maak haar tot de jouwe. Het markeert de psychische grens tussen jezelf en de wereld.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Gids voor paranormale gaven

Gids voor paranormale gaven

Het belang van je aura schuilt in de grens die het markeert. Door op een gezonde manier grenzen te ontwikkelen, leren we hoe we meer evenwichtige relaties kunnen hebben.

Daardoor leren we omgaan met momenten waarop we onszelf moeten beschermen door de aura af te sluiten, of wanneer we moeten werken aan het daadwerkelijk verruimen van onszelf.

Mary Mueller Shutan leert je je aura te verruimen en te verzegelen, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Meer weten?

Wil je meer weten over de werking van energie en aura’s? Of ben je benieuwd hoe aura’s zich verhouden tot chakra’s, meridianen en andere energievelden? Lees dan onze andere artikelen over deze onderwerpen.

Ook op onze zustersite Inspirerend Leven kun je veel artikelen en boeken over aura’s en energie vinden.

Bekijk hier ook onze top 25 spirituele boeken aller tijden.

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes verzorg ik de audioboeken en de website, ontferm ik me over de metadata van al onze titels en bouw ik aan de Patroon-serie, waarin AnkhHermes spirituele poëzie en poëtische wijsheid verzamelt.

Lees ook

De gaslight tango: gaslighten volgens Robin Stern
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *