10x boeken over loslaten

Laatste update door Melissa Blad op 15 maart 2024

Heb jij moeite met loslaten en zou je wel wat hulp kunnen gebruiken? In dit artikel vind je 11 boeken over loslaten die je kunnen helpen.

Heb jij moeite met loslaten? Zou je eindelijk je oude pijn, negativiteit of oordelen van anderen los willen laten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Deze boeken kunnen een helpende hand bieden. Het proces van loslaten is niet altijd even gemakkelijk, want het loslaten van ingesleten patronen of oude pijn kan een langdurig proces zijn. Daarom delen we in dit artikel 10 boeken over loslaten. Deze boeken kunnen je helpen en ondersteunen om datgene los te laten waar je al lange (of korte) tijd mee worstelt. Deze boeken bieden steun, kracht, maar ook praktische handvatten.


De geheimen van space clearing

De geheimen van space clearing

Begin met ruimte maken om je heen om ook innerlijk los te kunnen laten. Dat is de basis van De geheimen van space clearing van Denise Linn. Je leert hoe je je energie kunt reinigen met behulp van traditionele ceremonies en moderne technieken. Hierdoor kun je negativiteit loslaten en ga je je positiever voelen; er komt balans in relaties en blokkades verdwijnen. Zo komt er ruimte voor overvloed, creativiteit en welzijn.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Radicale transformatie

Radicale transformatie

Met het krachtige Deep Liberation Process van Langston Kahn start je een grondige innerlijke schoonmaak en kun je ingesleten patronen, triggers en overtuigingen loslaten. Ruim die oude pijn op en bewandel de weg naar spirituele volwassenheid.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Aura-energie

Aura-energie

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt dan is de kans groot dat je aura is vervuild. Wist je dat al onze technologie ook een invloed heeft op hoe gezond ons aura is? Tijd om de negatieve energie los te laten en de balans te herstellen! In Aura-energie laat Alla Svirinskaya je zien hoe je je energie kunt beschermen en toxische energie kunt loslaten.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Energiekoorden

Energiekoorden

Denise Linn laat met Energiekoorden zien dat we met alles en iedereen verbonden zijn: mensen, dieren, plaatsen en gebeurtenissen. Een aantal van deze verbindingen geven ons energie en zorgen ervoor dat we ons krachtig en heel voelen. Maar een aantal verbindingen kosten ons juist energie. Deze verbindingen wil je juist loslaten, omdat ze ons verzwakken en uitputten. In dit boek vind je alles over deze energetische verbindingen, hoe je jezelf energetisch beschermt, hoe je energieslurpende koorden loslaat en de ‘goede’ koorden versterkt.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Als een geliefde sterft ...

Als een geliefde sterft …

Juist wanneer het over loslaten gaat, hoort daar ook het onvrijwillig loslaten bij. Dit troostvolle boek van Hans Stolp geeft antwoord op de vraag: wat gebeurt er als een geliefde sterft? Hij laat zien dat vaak niet tot ons doordringt wat er allemaal gebeurt en hoe elk rouwproces ook een transformatieproces is.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 16,50

Bestellen

Stop met pleasen

Stop met pleasen

Zet jij altijd anderen op de eerste plaats, waardoor jij zelf (onbewust) steeds als laatste aan de beurt bent? En zou je nu wat vaker voor jezelf willen kiezen, maar weet je niet hoe? Andrea Mathews denkt met je mee hoe je de patronen van pleasen kunt herkennen én los kunt laten. Stop met pleasen helpt je met helende inzichten, zodat je leven weer van jou wordt.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Een cursus in wonderen

Een cursus in wonderen

Een cursus in wonderen stelt ons ego voor radicale keuzes. Kiezen we voor illusie of waarheid, angst of liefde? Willen we gelijk of willen we geluk? De Cursus reikt een manier aan waarmee je op zoek kunt gaan naar je eigen Innerlijke Leraar die jouw leerproces zal begeleiden.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 67,50 met gratis verzending.

Bestellen

Huis & ziel

Huis & ziel

In Huis & Ziel laat Nina Elshof je zien hoe je door je huis te analyseren eigenlijk een analyse kunt maken van jezelf. Wie in een huis vol spullen en rommel woont, zal waarschijnlijk ook een vol hoofd hebben. En wie een opgeruimd huis heeft, heeft waarschijnlijk ook het hoofd op orde. Nina Elshof helpt je met het opruimen en loslaten van overtollige ballast op alle fronten, zodat er weer ruimte komt voor enthousiasme, zin in het leven en de stem van je ziel.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending.

Bestellen

Puur Lichter leven

Puur Lichter leven

Puur lichter leven van Jolijn Hendriks behandelt zwaarte: hooggevoelige mensen trekken bewust en onbewust vaak veel zwaarte aan. Dit belemmert hen in het vrij en voluit vanuit hun essentie leven. Puur lichter leven is een gids over alles wat je los kunt laten om je fysiek en psychisch beter te voelen en voluit te leven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

De kracht van het NU

De kracht van het NU

Eckhart Tolles De kracht van het Nu, hét spirituele boek van het afgelopen decennium, nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Wil je meer lezen over loslaten? Bekijk dan ook deze artikelen:

Ook op onze zustersite Inspirerend Leven kun je veel artikelen en boeken over loslaten vinden.

Bekijk hier ook onze top 25 spirituele boeken aller tijden.

Melissa Blad

Melissa Blad is marketingassistent bij Uitgeverij AnkhHermes

Lees ook

Last van vermoeidheid? Dr. Anne Fleck geeft mogelijke oorzaken en tips
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *