De auteurs van Uitgeverij AnkhHermes

Bij Uitgeverij AnkhHermes zijn de auteurs, net als wij, pioniers, experts, nieuwsgierig en ze stellen vragen. Je vindt tussen onze auteurs grote namen zoals onder de Nederlandse auteurs Hans Stolp, Willem Glaudemans en Hannah Cuppen, maar ook de vertalingen van Eckhart Tolle, Gabor Maté, Louise Hay, Alan Watts en Don Miguel Ruiz. Ook Overpeinzingen van Marcus Aurelius, Een Cursus in Wonderen en de I Tjing zijn klassiekers die wij uitgeven. We geven Nederlandse boeken uit van pioniers op het gebied van spiritualiteit, psychologie en gezondheid.

Zou je een van onze auteurs een vraag willen stellen of willen interviewen? Neem dan contact met ons op. Heb je een manuscript geschreven en zou je je naam graag tussen deze namen willen zien staan? Dan vind je hier alle antwoorden op je vragen rondom het insturen van een manuscript.ABCDEFGHJKLMNOPRSTVWYZ

Alle auteurs van AnkhHermes

De namen die je op deze pagina ziet staan, zijn de namen van de schrijvers van wie wij op dit moment titels in het fonds hebben zitten. In dat geval is de lijst compleet, maar als u kijkt naar de lange geschiedenis van AnkhHermes is dit overzicht verre van compleet. AnkhHermes heeft in de decennia dat ze bestaat zo veel auteurs onder haar vleugels gehad. Sommige van hen, zoals Erich von Däniken, zit al vanaf het begin in ons fonds. Weer andere auteurs zijn pas een paar maanden geleden toegetreden tot het fonds.

Bent u op zoek naar informatie over een auteur die niet in bovenstaand overzicht terug te vinden is? Wie weet kunnen we u verder helpen! Op onze contactpagina vindt u het contactformulier waarmee u met ons in contact kunt komen.