Alberto Villoldo

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo is psycholoog en medisch antropoloog en deed diepgaand onderzoek naar de geneespraktijken van sjamanen in de Amazone en de Andes. Zijn kennis geeft hij onder meer door in zijn opleidingsinstituut The Four Winds in Chili.

Afdalen in je ziel

Afdalen in je ziel

Herstel je verloren zielsdelen met sjamanistische technieken zoals soul retrieval, zoals uitgelegd door Alberto Villoldo in 'Afdalen in je ziel'.

Bestellen

Terug naar boven


Over Alberto Villoldo

Alberto Villoldo is opgeleid als psycholoog en medisch antropoloog en heeft gedurende meer dan vijfentwintig jaar onderzoek gedaan naar de geneeswijzen van de sjamanen in het Amazonegebied en het Andesgebergte. Als universitair hoofddocent aan de San Francisco State University heeft hij het Biological Self-Regulation Laboratory opgezet, waar onderzoek wordt gedaan naar de manier waarop de menselijke geest psychosomatische ziekte en gezondheid creëert. Omdat hij ervan overtuigd is dat onze geest onze gezondheid kan creëren, heeft hij zijn laboratorium verlaten en is hij naar het Amazonegebied getrokken, om met de medicijnmannen en -vrouwen van het regenwoud te werken en kennis te nemen van hun geneeswijzen en mythologie.

Alberto Villoldo is hoofd van The Four Winds Society, waar hij mensen uit de Verenigde Staten en Europa opleidt in de sjamanistische energetische geneeskunde. Hij is oprichter van de Light Body School, met faculteiten in New York, Californië, Miami en Duitsland. Daarnaast geeft hij leiding aan het Center for Energy Medicine in Chili, waar hij spirituele verlichting vanuit een neurowetenschappelijk gezichtspunt onderzoekt. Alberto Villoldo heeft verschillende bestsellers geschreven. Bij AnkhHermes zijn eerder van hem verschenen: Afdalen in je ziel, Soul secrets (niet meer leverbaar), De hoeders van de aardeDurf te dromenDe sjamanistische weg van verlichtingHet verlichte breinHet Amazonemedicijn en Mind Body Spirit.

www.thefourwinds.com

Terug naar boven