De spirituele uitgeverij van Nederland
Louise Hay

Alle boeken van Louise Hay

Louise Hay (1926-2017) werd bekend van haar bestseller Je kunt je leven helen, het basisboek voor een gelukkig(er) leven. Haar boeken zijn nog altijd eye-openers voor persoonlijke groei. Niet voor niets zijn van haar boeken vele miljoenen exemplaren verkocht.

Suggesties aan de lezers van 'Je kunt je leven helen' van Louise Hay

Ik heb dit boek geschreven om met jullie, mijn lezers, te delen wat ik weet en wat ik onderwijs. Mijn boekje Heel je lichaam is alom geaccepteerd als een toonaangevend werk over de mentale patronen die ziekten kunnen veroorzaken in het lichaam.

Ik heb honderden brieven ontvangen van lezers die me vroegen meer te vertellen over wat ik weet. Veel cliënten van me en veel mensen die hier en in het buitenland aan mijn workshops hebben deelgenomen, hebben me verzocht de tijd te nemen om dit boek te schrijven.

Ik heb dit boek zo opgezet dat je het kunt lezen alsof je een sessie van me krijgt. Deze sessie lijkt sprekend op de sessie die je kreeg als je bij mij kwam als cliënt of als deelnemer aan een workshop van me.

Als je de oefeningen doet zodra je ze tegenkomt, zul je tegen de tijd dat het boek uit is, een begin gemaakt hebben met het veranderen van je leven.

Ik stel voor dat je het boek één keer doorleest, het vervolgens langzaam nog eens leest en elke oefening uitgebreid doet. Als het kan, doe je de oefeningen samen met een vriend(in) of familielid.

Elk hoofdstuk begint met een affirmatie. Het is goed om deze affirmaties te doen als je aan dat deel van je leven werkt. Neem twee of drie dagen de tijd om elk hoofdstuk te bestuderen en ermee aan de slag te gaan. Blijf de affirmatie waarmee het hoofdstuk begint steeds zeggen en schrijven.

De hoofdstukken besluiten met een meditatie – een stroom positieve ideeën, ontworpen om het bewustzijn te veranderen. Lees deze meditatie meerdere keren per dag door.

Ik besluit dit boek met mijn eigen verhaal. Het laat je zien dat waar we ook vandaan komen of hoe slecht we er ook aan toe zijn, we ons leven ten goede kunnen veranderen.

Weet dat ik je liefdevol steun wanneer je met deze ideeën werkt.

Louise Hay, in Je kunt je leven helen


Uit: Je gedachten te hulp roepen

Affirmaties doen is als het planten van zaden.

Zaden ontkiemen, schieten wortel en komen op.

Het duurt even voordat een zaadje is uitgegroeid tot een volwassen plant.

Zo is het ook met affirmeren – het duurt even voordat een affirmatie volledig in vervulling gaat.

Heb geduld.

Louise Hay

Je gedachten te hulp roepen – een affirmatiewerkboek