Luister naar een meditatie van Louise Hay

Laatste update door Obe Alkema op 26 maart 2024

Vier meditaties van Louise Hay om jezelf te bevrijden van blokkades en woede. Accepteer jezelf en leer van jezelf houden met deze luisterboeken!

Louise Hay, een van de grondleggers van de zelfhulp, is niet alleen wereldberoemd door haar positieve levensfilosofie die ze uitwerkt in bestsellers als Je kunt je leven helen, maar ook door de krachtige affirmaties en meditaties waarmee Louise Hay miljoenen mensen op weg naar een fijner leven leidt.

Wijsheid van Louise Hay

De affirmaties en meditaties van Louise Hay hebben we verzameld in de serie Wijsheid van Louise Hay. Bevrijd jezelf van blokkades, angsten en woede, zodat je jezelf kunt accepteren en van jezelf kunt houden.

Luister naar Louise Hay

Een hele reeks affirmaties en meditaties van Louise Hay zijn als luisterboek beschikbaar bij Uitgeverij AnkhHermes. Neem hieronder een kijkje en kies er eentje uit die bij jou past!


Liefdevolle meditaties

Liefdevolle meditaties

Omarm je innerlijke kind en ga meer van jezelf houden, dat is wat deze meditatie van Louise Hay je meegeeft. Accepteer jezelf! Zo leer je je kracht voelen!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 12,50

Bestellen

Kies helende gedachten

Kies helende gedachten

Dit luisterboek is een liefdevol pleidooi voor het bewust kiezen van onze gedachten. Het levensverhaal van Louise Hay is leerzaam, maar ook zeer aangrijpend: ze vertelt hoe ze uitgroeide van een onzeker en misbruikt meisje tot een sterke en succesvolle vrouw.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 12,50

Bestellen

Lees een blog over de wijsheid van Louise Hay op onze zustersite Inspirerend leven: Wijsheid van Louise Hay: je gouden jaren, ongeacht je leeftijd.


Het innerlijke kind, woede loslaten en vergeven

Het innerlijke kind, woede loslaten en vergeven

In dit luisterboek helpt Louise Hay ons om meer van ons innerlijk kind te gaan houden. Laat woede toe om die vervolgens los te laten. Zo komen we uiteindelijk aan vergeven toe.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 12,50

Bestellen

Wat houdt je tegen?

Wat houdt je tegen?

Blokkades (denk aan: kritiek, wrok, angst of schuld) houden ons vaak tegen. Dit luisterboek helpt je bij het opheffen van jouw blokkades. In dit luisterboek bespreekt Louise Hay wat ons tegenhoudt. Wat houdt jou tegen?

Bestel nu jouw exemplaar voor € 12,50

Bestellen

Extra meditatie van Louise Hay: Krachtboek voor vrouwen

In Krachtboek voor vrouwen, wijsheid van Louise Hay deelt Louise Hay een aantal wijze levenslessen voor vrouwen. Zo kunnen ze van de komende jaren de meest productieve, bevredigende en krachtige tijd van hun leven maken.


Krachtboek voor vrouwen

Krachtboek voor vrouwen

In ‘Krachtboek voor vrouwen’ deelt Louise Hay wijze levenslessen voor vrouwen om van de komende jaren de meest productieve, bevredigende en krachtige tijd van hun leven te maken

Bestel nu jouw exemplaar voor € 17,50

Bestellen

Verder lezen?

Wil je meer weten over meditaties, al dan niet van Louise Hay? Of wil je tot rust komen? Lees dan onze andere artikelen over deze onderwerpen.

Bekijk hier ook onze top 25 spirituele boeken aller tijden.

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes verzorg ik de audioboeken en de website, ontferm ik me over de metadata van al onze titels en bouw ik aan de Patroon-serie, waarin AnkhHermes spirituele poëzie en poëtische wijsheid verzamelt.

Lees ook

Weg van de pijn: muur van opgeslagen emotie
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *