De mens als ontwerp van Gregg Braden

Laatste update door Team AnkhHermes op 31 januari 2022

Volgens DNA-onderzoek hebben wij al vanaf het begin der mensheid over buitengewone mogelijkheden. Gregg Braden brengt ons weer in contact met deze krachtige vermogens.

Internationale bestsellerauteur Gregg Braden is terug met een nieuw boek: De mens als ontwerp, van evolutie door toeval tot transformatie naar keuze.

De mens als ontwerp

“Steeds meer bewijzen lijken aan te geven dat we meer zijn dan het product van willekeurige mutaties en een toevallige biologische samenstelling. Maar met deze bewijzen alleen komen we er niet. Fossielen, DNA, grotschilderingen uit de Oudheid en grafheuvels tonen ons slechts de resten van een verleden. Ze vertellen niet waarom de dingen gebeurden. Zolang we niet terug in de tijd kunnen reizen, zullen we waarschijnlijk nooit helemaal achter het waarom kunnen komen van dat wat ons bestaan mogelijk heeft gemaakt.

Omslag van 'De mens als ontwerp' van GRegg Braden. De achtergrond is een abstracte weergave van een cel of een heelal in zwart en blauw en op de voorgrond de titel, auteursnaam en ondertitels in witte letters. De ondertitels luiden: Van evolutie door toeval tot transformatie naar keuze. En: Buitengewone ontdekkingen voor een gezonder en langer leven.
Omslag van De mens als ontwerp

Maar misschien hoeven we dat ook niet te weten…Het staat onherroepelijk vast dat er 200.000 jaar geleden iets is gebeurd dat ons bestaan mogelijk maakte. Dit ‘iets’ gaf ons de buitengewone vermogens van intuïtie, mededogen, empathie, liefde, zelfgenezing, en veel meer. We zijn het aan onszelf verplicht om dit geheel aan bewijzen, het verhaal dat ze vertellen en de mogelijke genezing van ons leven te omarmen…

Voor het eerst in de 300-jarige geschiedenis van de wetenschap schrijven we een nieuw verhaal over de mens dat een nieuw antwoord geeft op de tijdloze vraag naar wie we zijn.” – Gregg Braden

Bestel nu jouw exemplaar met gratis verzending.

Gregg Braden over De mens als ontwerp

Gregg Braden werd geïnterviewd over zijn nieuwste boek. Bekijk onderstaand fragment om alvast een voorproefje te krijgen van De mens als ontwerp in het Engels.

Meer lezen over spiritualiteit en wetenschap


De mens als ontwerp

De mens als ontwerp

De mens als ontwerp, van evolutie door toeval naar transformatie door keuze is het baanbrekende nieuwe boek van bestsellerauteur Gregg Braden.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de marketingassistent en de hoofdredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Vijf levenslessen van Eckhart Tolle over leven in helder bewustzijn
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *