Boeken over het hiernamaals, reïncarnatie en vorige levens

Laatste update door Team AnkhHermes op 14 mei 2024

Wat gebeurt er als je doodgaat? Of reïncarneert? Deze boeken over het hiernamaals geven je de antwoorden die je nodig hebt.

Wat gebeurt er als je doodgaat? Het is de centrale vraag van het gelijknamige boek van Hans Stolp. Hij antwoordt: de dood is niets anders dan de doorgang naar een ander, geestelijk leven in hoger bewustzijn. Wat gebeurt er als je doodgaat is een van onze vele boeken over het hiernamaals, reïncarnatie en vorige levens. Maak er kennis mee in dit artikel.

Het hiernamaals

De dood is een deur waar je doorheen gaat om een nieuwe wereld en een nieuw leven binnen te gaan. Vanuit die wereld blijft de gestorvene in contact met het aardse leven staan, schrijft Stolp. Diegene spreekt dan niet meer van buitenaf tot je, maar juist van binnenuit: de gestorvene leeft in je en werkt door je heen.

Dat is de grondgedachte van veel van onze boeken over het hiernamaals. Ze gaan er stuk voor stuk uit dat sterven niet louter een beëindiging van het leven is, maar dat het ook een ander leven mogelijk maakt.

Willem Glaudemans schrijft in Boek van het eeuwige leven dat sterven een kunst is en dat we die verleerd zijn. We hebben de dood verbannen naar de randen van ons bewustzijn als een nare bijkomstigheid, waaraan je tijdens je leven liever geen aandacht schenkt.

En daarmee hebben we ons ook, aldus Glaudemans, de zuiverende invloed ontzegd die de dood op ons huidige leven kan uitoefenen. Je gaat hier en nu bepaald anders leven, als je weet wat er na de dood gebeurt.


Boek van het Eeuwige Leven

Boek van het Eeuwige Leven

Willem Glaudemans’ Boek van het eeuwige leven: een uniek boek voor de laatste fase van het leven: een cursus in sterven. Een boek voor stervenden, nabestaanden, verzorgers en vooral voor de levenden.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Wat gebeurt er als je dood gaat?

Wat gebeurt er als je dood gaat?

Hans Stolp beschrijft in ‘Wat gebeurt er als je dood gaat?’ de reis door de astrale wereld die na overlijden begint. De gestorvene zal het gevoel krijgen: eindelijk ben ik thuis.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 16,50

Bestellen

Omgaan met gestorvenen

Omgaan met gestorvenen

In ‘Omgaan met gestorvenen. Leven voorbij de dood’ laten Hans Stolp en Margarete van den Brink zien hoe de relatie van een overledene met de achterblijver blijft bestaan.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 16,50

Bestellen

Reïncarnatie en vorige levens

Voortleven kan ook door te reïncarneren. Marianne Notschaele begint positief: ‘Reïncarnatie, weer geboren worden. Weer een nieuw leven, hoera!’ Maar wat als je niet in het hier en nu kunt leven, omdat je met één been nog in een vorig leven staat?

Het verleden werkt altijd door in het heden. Zo is het met oude pijn in de familielijn of overgeërfd trauma, maar ook met de vorige levens die je geleid hebt. Wat doe je als ervaringen uit voorgaande levens je nu nog steeds blokkeren en hoe kom je daar achter?

Herinneringen aan vorige levens bevatten een schat aan informatie en inzichten. Hiermee kun je antwoord krijgen op vele levensvragen, en allerlei soorten problemen aanpakken of oplossen. Je leert hoe met onderstaande boeken.


Reincarnatieverhalen

Reincarnatieverhalen

In dit Ankertje vind je verhalen over vorige levens en verworven inzichten die een positief effect hebben op persoonlijk welbevinden. Laten we ieder leven optimaal leven, benutten en vieren.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen

Overwin je angsten uit vorige levens

Overwin je angsten uit vorige levens

Wees niet langer bang voor het leven en ga op spirituele transformatiereis. Ainslie MacLeod gaat je in ‘Overwin je angsten uit vorige levens’ voor.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Karma en reincarnatie

Karma en reincarnatie

Albert Boddes Karma en reïncarnatie beschrijft helder en overzichtelijk het diepere verband tussen oorzaak en gevolg, tussen onze daden en de terugwerking.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen

Meer lezen?

Ook bij andere onderwerpen helpen we je graag op weg.

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

De lichtwerker: een hemelse ambassadeur op aarde
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *