Luisterboeken van Eckhart Tolle in het Nederlands

Laatste update door Team AnkhHermes op 10 mei 2022

Alle informatie over de luisterboeken van Eckhart Tolle, zodat je onderweg of waar dan ook geïnspireerd raakt door deze leermeester.

Eckhart Tolle nodigt ons uit om in het Nu te leven, want in het Nu zijn geen zorgen over het verleden of de toekomst en in het Nu is geen lijden. Zijn boodschap raakt wereldwijd miljoenen mensen en hij is geliefd spreker die uitverkochte zalen trekt. Benieuwd naar zijn lessen, maar beluister je liever boeken dan dat je ze leest? Een aantal boeken van Eckhart Tolle zijn als luisterboek beschikbaar, zodat je onderweg of ’s avonds voor het slapen met je ogen dicht of waar dan ook geïnspireerd kunt raken door deze spirituele leermeester. De luisterboeken van Eckhart Tolle zijn ingesproken door Roel Fooij.

Hoe werkt het met luisterboeken?

Al onze luisterboeken zijn te verkrijgen via onder andere Storytel en Luisterrijk. Wij verwijzen je door naar deze webshops, omdat het nog niet mogelijk is om in onze eigen webshop (Boekenwereld) luisterboeken te verkopen.

Wanneer je een luisterboek koopt bij Luisterrijk, kun je het direct downloaden en beluisteren, wel zo handig! Voor het eerst een luisterboek kopen? Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe èn kun je het eerst uitproberen met een gratis luisterboek!

De luisterboeken van Eckhart Tolle

De kracht van het Nu

Ons meest beluisterde luisterboek is De kracht van het nu van Eckhart Tolle, hét spirituele boek van het afgelopen decennium. De kracht van het nu beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf te ontdekken en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. Zo verlos je jezelf van psychische pijn. Iedereen die zich overgeeft aan het Nu zal hierin slagen!

Benieuwd naar De kracht van het NU? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €17,50.

De kracht van het Nu in de praktijk

In De kracht van het Nu in de praktijk reikt Eckhart Tolle ons oefeningen en praktische aanwijzingen aan om bewuster en liefdevoller in het leven te staan door voor het Nu te kiezen. Een groot onderdeel van het succes van zijn wereldwijde bestseller De kracht van het Nu is het feit dat het eigenlijk heel simpel is. Het leven is een aaneenschakeling van momenten in het Nu. Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu. Als we ons hiervan bewust worden, vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf. Je hoeft er niet in te geloven, maar, zoals Tolle zelf zegt, je moet het ervaren.

Benieuwd naar De kracht van het Nu in de praktijk? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €13,50.

Een nieuwe aarde

Gebaseerd op de inzichten uit De kracht van het Nu wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk. Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle zag in 2016 het licht, maar is actueler dan ooit. Tolle, een van de meest geliefde en inspirerende spirituele auteurs van dit moment en bekend geworden met zijn wereldwijde bestseller De kracht van het Nu, onderstreept met een nieuw woord vooraf in deze jubileumeditie van Een nieuwe aarde dat het vijf voor twaalf is voor de mensheid. Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert.

Benieuwd naar De kracht van het NU? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €17,50.

De stilte spreekt

Innerlijke stilte vind je door te leven in het Nu. Je kunt de stilte dichterbij brengen met de korte, wijze teksten in De stilte spreekt. Je hoeft dus geen moeite te doen om ze te begrijpen, maar kunt de woorden gewoon hun werk laten doen.

Benieuwd naar De stilte spreekt? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €15.

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

De luisterboeken van AnkhHermes
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *