Zelftest: hoe goed kun jij je grenzen aangeven?

Laatste update door Team AnkhHermes op 19 juni 2024

Kom erachter hoe goed jij je grenzen kunt aangeven door online de zelftest uit Rolf Sellins 'Tot hier en niet verder' te doen.

In het informatieve en adviesrijke Tot hier en niet verder van Rolf Sellin leer je alles over grenzen. Waar zijn grenzen goed voor? Hoe stel je grenzen? Hoe houd je vast aan je grenzen? Sellin beantwoordt al deze vragen – en meer!

Doe de zelftest

Aan het einde van Sellins boek vind je een zelftest om erachter te komen hoe goed jij je grenzen kunt aangeven.

Op deze pagina vind je een pdf die je kunt downloaden en printen, zodat je de test altijd bij je hebt en je niet in je boek hoeft te schrijven. Je kunt de test ook doorgeven aan een ander of samen doen!

Over Tot hier en niet verder

Ontdek nadat je de zelftest gedaan hebt wat grenzen zijn, waar ze liggen en hoe je ze kunt stellen met Tot hier en niet verder van Rolf Stellin. Grenzen stel je niet alleen voor anderen, maar ook (juist!) voor jezelf.

Sellin laat je zien dat wanneer anderen telkens over jouw grenzen heen gaan, jij daar zelf een belangrijk aandeel in hebt. Grenzen stellen vergt oefening en dit boek geeft concrete methoden die werken.

Wil je meer weten over grenzen stellen en handhaven? Lees deze blog over het boek van Sellin.

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

De zes gereedschapskisten uit Complexe PTSS van Pete Walker
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *