Eckhart Tolle komt naar Nederland!

Laatste update door Obe Alkema op 7 maart 2023

In het najaar komt Eckhart Tolle naar Nederland. Zijn wijsheid en aanwezigheid beleven is een heel bijzondere ervaring. Mis het niet!

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat Eckhart Tolle door Europa tourde met zijn Jetzt oder Nie-tour. Toen deed hij Nederland niet aan, maar komend najaar wel! In dit artikel vind je alle informatie over zijn komst naar Ahoy Rotterdam, op donderdag 12 oktober 2023.

De diepe wijsheid van Eckhart Tolle heeft velen ingewijd in de innerlijker rust van het dagelijks leven. Tijdens ‘An evenening with Eckhart Tolle’ krijgen we ook in Nederland de kans eigen spiritualiteit te vinden en samen met hem het eigen bewustzijn te transformeren. De laatste keer dat Eckhart Tolle in Nederland was, was in 2013.

Eckhart Tolle live in Europa, 2019

Zijn aanwezigheid en zijn manier van spreken zorgen voor een heel bijzondere ervaring, zoals Myrna Nijhuis schreef, nadat ze Tolle gezien had in 2019: ‘Eckhart Tolle mag dan 71 jaar zijn, maar zijn uitstraling is van een veel jonger iemand. Hij is echt het levende voorbeeld van “practice what you preach”. De boodschap die hij brengt in zulke heldere bewoordingen en in combinatie met zijn bescheidenheid, eenvoud en gevoel voor humor maken hem een prachtig mens.’

Kaarten voor dit evenement kun je online kopen bij Eventbrite. Lees hier meer over dit evenement.

Eckhart Tolle’s De kracht van het nu is al jaren een bestseller. Generatie op generatie ondervindt de bevrijdende boodschap om veel meer in het Nu te leven. Een leven in het hier en nu, in het huidige moment, is volgens hem de voorwaarde voor een complete verandering van ons bewustzijn.

Lees hier meer over de boeken van Eckhart Tolle die verschenen zijn bij Uitgeverij AnkhHermes.


Bestel nu jouw exemplaar voor met gratis verzending.

Bestellen

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes verzorg ik de audioboeken en de website, ontferm ik me over de metadata van al onze titels en bouw ik aan de Patroon-serie, waarin AnkhHermes spirituele poëzie en poëtische wijsheid verzamelt.

Lees ook

I.M. Willem de Ridder (1939-2022)
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *