Eckhart Tolle in Europa

Laatste update door Team AnkhHermes op 13 maart 2024

Eckhart Tolle live beleven is een heel bijzondere ervaring door zijn wijsheid en aanwezigheid. Lees hier de aangekondigde tours van Eckhart Tolle in Europa.

Wanneer is Eckhart Tolle in Europa? Op deze pagina verschijnen de aangekondigde tours en bezoeken van Eckhart Tolle aan Europa. Op dit moment is zijn bezoek net achter de rug. In oktober 2019 maakte Eckhart Tolle een tour door Europa. Hij deed Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland aan en sloot af met een retreat. Voor meer informatie over zijn events in de Verenigde Staten, kijk verder op zijn website.

Eckhart Tolle live beleven is een heel bijzondere ervaring. Zijn diepe wijsheid, zijn aanwezigheid, zijn gevoel voor humor en zijn manier om essentiële kennis over te brengen, zijn uniek.

Als Nederlandse uitgeverij van Eckhart Tolle mochten we twee van onze lezers blij maken met een kaartje voor de avond. Myrna Nijhuis won de kaartjes met haar favoriete citaat van Eckhart Tolle:

Gehechtheid aan dingen valt vanzelf weg, als je niet meer probeert jezelf te vinden in dingen.

Zij heeft over haar ervaringen van de avond geschreven.

Mijn avond met Eckhart Tolle in Essen

Hoe groot was mijn blijdschap toen ik op 7 oktober hoorde van AnkhHermes dat ik de kaartjes gewonnen had om Eckhart Tolle live te zien in Essen.

Eckhart Tolle live in Europa, 2019

En op 19 oktober was het zover. Ik hoefde niet aan te sluiten in de rij maar ik kon via de VIP en pers ingang naar binnen, dat was al bijzonder. Maar de rest van de avond was natuurlijk helemaal fantastisch. Eckhart Tolle mag dan 71 jaar zijn, maar zijn uitstraling is van een veel jonger iemand. Hij is echt het levende voorbeeld van “practice what you preach”.

De boodschap die hij brengt in zulke heldere bewoordingen en in combinatie met zijn bescheidenheid, eenvoud en gevoel voor humor maken hem een prachtig mens. Zo enorm congruent in wat hij zegt en wie hij is. Hij weet het zo duidelijk te vertellen en mooi te verwoorden. Je voelt dat het resoneert in jezelf, dat het waar is. En zoals hij het brengt lijkt het ook zo makkelijk, maar dat is het in het dagelijks leven vaak niet. Natuurlijk is het niet nieuw wat hij vertelt, maar hoe fijn is het om alle wijsheid weer in je op te kunnen zuigen.

Zoals:

Wijze woorden van Eckhart Tolle

De grootste bevrijding in dit leven is om je te bevrijden van het dwangmatige denken. En dat je vooral niet elke gedachte moet geloven die in je opkomt, omdat het dan een onderdeel wordt van je identiteit. Wij identificeren ons met onze gedachten en denken dat we onze gedachten zijn, maar in werkelijkheid zijn wij het bewustzijn, de ruimte waarin de gedachten verschijnen. Een oplossing voor je probleem vind je daarom ook niet in het dwangmatige denken. En ongelukkig zijn vindt zijn oorsprong in gedachten over situaties en komt nooit door de situatie zelf. Niets is van zichzelf goed of slecht, maar het denken maakt het zo.

Zolang je vervulling in het leven zoekt in dingen, zijn de dingen in het leven onbevredigend. Gehechtheid aan dingen valt vanzelf weg, als je niet meer probeert om jezelf te vinden in dingen.

Eckhart Tolle, live in Europa

Of je leven zin heeft gehad of niet hangt niet af van de dingen die je doet in het leven, maar hangt af van de mate van bewustzijn waarmee je de dingen doet.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.

In totaal hebben we 2,5 uur mogen genieten van Eckhart Tolle en het was een onbeschrijflijk mooie ervaring, waarvoor nogmaals heel veel dank!

Heel veel liefs,

Myrna Nijhuis

Jetzt oder Nie: Nu of nooit

Eckhart Tolle’s De kracht van het NU is al jaren een bestseller. Generatie op generatie ondervindt de bevrijdende boodschap om veel meer in het Nu te leven. Een leven in het hier en nu, in het huidige moment, is volgens hem de voorwaarde voor een complete verandering van ons bewustzijn.

Lees hier meer over de boeken van Eckhart Tolle die verschenen zijn bij Uitgeverij AnkhHermes.


Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Boek over narcistisch misbruik grote hit online
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *