Boek over narcistisch misbruik grote hit online

Laatste update door Team AnkhHermes op 26 maart 2024

'Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden' van Mjon van Oers kwam bij verschijning direct binnen in de CPNB top 60!

Mjon van Oers komt deze week met Narcistisch misbruik in de liefde binnen in de top 60 van het CPNB. Dit is al haar tweede succesvolle boek over dit onderwerp.

Landelijke dagbladen plaatsten grote interviews met de auteur en haar boeken zijn niet aan te slepen. Iedereen lijkt wel eens met een narcist te maken hebben gehad. Waarom trekt dit zo de aandacht?

De populariteit verklaard

“Narcistisch misbruik is een onderschat probleem. Volgens internationale onderzoeken heeft 1 tot 6 procent van de bevolking last van een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Als iedereen in zijn of haar leven vijf keer een relatie aangaat, dan ondergaat een verrassend grote groep de gevolgen. Zelfs met de meest conservatieve inschattingen betekent dit dat de impact enorm is,” vertelde Mjon van Oers Het Algemeen Dagblad afgelopen week.

Vooral online zijn de cijfers onverbiddelijk: berichten over narcistisch misbruik en tests over hoe je een narcist kunt herkennen trekken duizenden likes, comments en shares. Menigeen herkent in zichzelf een slachtoffer of ontdekt in zijn of haar verleden een giftige relatie met een narcist.

Tot nu toe waren er nog maar weinig boeken in het Nederlands te vinden, laat staan een Nederlandse expert op het gebied van herstellen van narcistisch misbruik.

Narcistisch misbruik in de liefde

“Ik wil mensen vooral bewuster maken. Werken of leven met een narcist kan desoriënterend, overweldigend en uitputtend zijn. Als je al beséft in welke situatie je zit, ben je beter gewapend en in staat om je los te weken uit een giftige relatie,” vertelde de auteur in Het Laatste Nieuws.

Narcistisch misbruik in de liefde is daarmee een krachtige tool van erkenning en bewustwording, geschreven door een Nederlandse expert die iedere gedupeerde een eerste stap op weg naar een gezonde relatie met in eerste instantie henzelf gunt.

Over Mjon van Oers

Mjon van Oers is een toonaangevende autoriteit op het gebied van narcisme in relaties. Eerder verscheen bij AnkhHermes haar succesvolle debuut Voorbij het narcisme, in je relaties, familie en werk.

Haar pioniersgeest levert transformerende publicaties op, waarmee ze al duizenden vrouwen én mannen geholpen heeft om te herstellen van narcistisch misbruik.

In de zomer van 2024 verschijnt Mjons boek over tweelingzielen: Tweelingzielliefde.


Narcistisch misbruik in de liefde

Narcistisch misbruik in de liefde

Hoe ga je om met narcistisch misbruik in de liefde? Narcisme expert Mjon van Oers geeft antwoord op de 50 meest herkenbare vragen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Boeken over rouwverwerking, verlies en overlijden
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *