4 luisterboeken die je zéker een keer moet beluisteren

Laatste update door Obe Alkema op 26 maart 2024

Krachtboek voor vrouwen van Louise Hay, De drie grote liefdes in je leven van Kate Rose, Start vandaag met lichter leven van Robert Bruggeman, Reis van de ziel van Willem Glaudemans èn nog een bonus-luisterboek.

Steeds meer boeken van AnkhHermes zijn ook beschikbaar als luisterboek. Luisterboeken zijn ideaal wanneer je je handen niet vrij hebt of wanneer het lezen van een boek minder goed of niet mogelijk is.

Of misschien vind je het gewoon prettiger een boek te beluisteren dan dat je er een leest. Je bent in ieder geval niet de enige! In dit artikel lichten we vier luisterboeken uit die dit jaar verschenen zijn en die je zéker een keer moet beluisteren.

Hoe werkt het met luisterboeken?

Al onze luisterboeken zijn te verkrijgen via verschillende streamingdiensten en onze eigen webshop (Boekenwereld).Wanneer je een luisterboek koopt bij Boekenwereld, kun je het direct downloaden en beluisteren, wel zo handig!

Je vindt al onze luisterboeken op de site. Ga naar de overzichtspagina met al onze boeken en filter aan de linkerkant de audioboeken uit. De meest recente audioboeken vind je bovenaan.

Dit zijn onze tips


Krachtboek voor vrouwen

1. Louise Hay – Krachtboek voor vrouwen

Veel boeken van Louise Hay zijn beschikbaar als luisterboek en ook het meest recente boek dat AnkhHermes publiceerde is te beluisteren: Krachtboek voor vrouwen. In Krachtboek voor vrouwen, wijsheid van Louise Hay deelt ze wijze levenslessen voor vrouwen om van de komende jaren de meest productieve, bevredigende en krachtige tijd van hun leven te maken. Op haar onnavolgbare warme en openhartige manier deelt zij haar wijsheid voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 17,50

Bestellen


De drie grote liefdes in je leven

2. Kate Rose – De drie grote liefdes in je leven

In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes. Van soulmates tot karmische partners en tweelingzielen, ze leren ons wat ons in relaties echt gelukkig maakt. De zoektocht naar de liefde is een reis naar onze tweelingziel en de ontdekking van ons ware zelf.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen


Start vandaag met lichter leven

3. Robert Bruggeman – Start vandaag met lichter leven

In het overweldigende aanbod aan spirituele cursussen, websites, stromingen, leraren en tradities raak je de weg gemakkelijk kwijt. Met Start vandaag met lichter leven geeft Robert Bruggeman je een waardevolle leidraad om op een bewuste manier je eigen (levens)pad te volgen. Door zijn eigen zoektocht in kaart te brengen en met jou te delen, hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden en zet je meteen je eerste stappen op weg naar een lichter leven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen


Het betoverende leven

Extra: Sharon Blackie – Het betoverende leven

Betovering is de diepe menselijke behoefte aan avontuur, magie en verwondering. Voor kinderen is betovering heel gewoon, maar naarmate we ouder worden, verliezen we onze natuurlijke spontaniteit. Onze wereld wordt steeds sneller, materialistischer en virtueler. We raken steeds verder vervreemd van onszelf, onze medemens en onze omgeving. Op een prachtige manier laat Sharon Blackie in Het betoverende leven zien dat je antwoorden op het moderne gevoel van onbehagen kunt vinden in oude mythen, sprookjes en vertellingen. Ze maken ons niet alleen bewust van de verlangens die we onderdrukt hebben; ze kunnen ons ook nieuwe doelen en mogelijkheden tonen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen

Verder lezen (en luisteren)?

We sommen alle informatie over luisterboeken op.

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes verzorg ik de audioboeken en de website, ontferm ik me over de metadata van al onze titels en bouw ik aan de Patroon-serie, waarin AnkhHermes spirituele poëzie en poëtische wijsheid verzamelt.

Lees ook

Alan Watts’ mooiste boeken in het Nederlands
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *