Voor onderweg: Het luisterboek ‘Het betoverende leven’

Laatste update door Team AnkhHermes op 15 december 2021

Het luisterboek van 'Het betoverende leven' van Sharon Blackie toont je de magie van het leven dat je al leidt. Luister hier naar een voorbeeld.

Het betoverende leven is voor iedereen mogelijk, waar je ook woont. Het is een creatief, intuïtief en fantasierijk leven. Het gedijt bij werk dat met hart en betekenis gedaan wordt. Het respecteert de instinctieve kennis en speelsheid van kinderen en is dol op verhalen, poëzie en kunst. Sharon Blackie spreekt tot wie een leegte voelt in de kern van het moderne leven. Ze spreekt tot wie verlangt naar een meer authentieke en harmonieuze levensstijl vol verbinding. Een inspirerend nieuw boek voor creatieve zelfontwikkeling vol inzichten, wijsheid en oefeningen. Ook leuk: er is een luisterboek van Het betoverende leven beschikbaar!

Luister naar een fragment uit het luisterboek van Het betoverende leven

Ben jij veel onderweg, hartstikke druk, en heb je geen tijd om in een boek te duiken? Dan is het audioboek echt iets voor jou. Of je in de auto luistert of tijdens een ommetje met de hond of misschien zelfs wel tijdens het afwassen: laat Sharon Blackie je inspirerend tussen de bedrijven door. Zo kom je weer in verbinding met je intuïtie en je creativiteit.

“Allemachtig wat ontzettend mooi, leerzaam en aanstekelijk.” – Anouk Boelsma van Thinium Audioboekproducties

“In dit boek worden we door sensitieve en zintuiglijke beschrijvingen van de natuur wakker geschud uit onze vervreemding met onze omgeving en kunnen we weer verliefd worden op de wereld om ons heen.” – Susan Smit bij 5 uur live 

Extra leuk: een nieuw jasje

We hebben Het betoverende leven in een nieuw jasje gestoken. En nog leuker: het luisterboek is ook in twee losse delen beschikbaar. Dus als je eerst kennis wilt maken met een deel van het boek, dan beluister je een los deel. Of wil je toch liever het tweede deel van het boek beluisteren in plaats van lezen: dat kan ook! Als je bij Luisterrijk of Storytel zoekt op Het betoverende leven, dan zie je ze boven komen! Toch benieuwd naar het fysieke boek? Klik dan hier om meer over het boek te lezen.


Het betoverende leven

Het betoverende leven – deel 1

Sharon Blackie geeft in ‘Het betoverende leven’ een antwoord op het knagende gevoel dat we iets belangrijks missen in ons leven. Deel 1 van het luisterboek.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,99

Bestellen

Het betoverende leven

Het betoverende leven – deel 2

Sharon Blackie geeft in ‘Het betoverende leven’ een antwoord op het knagende gevoel dat we iets belangrijks missen in ons leven. Deel 2 van het luisterboek.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,99

Bestellen

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Onze mythische verbeelding volgens Sharon Blackie
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *