De spirituele uitgeverij van Nederland

Nieuw & verwacht

Laatste update door Anouschka van Wettum op 18 november 2019

Reserveer alvast jouw volgende boek op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en zelfhelende vermogens.

Drie keer per jaar presenteren we onze aanbieding aan de boekhandels. Dat is het moment dat we onze nieuwe titels in een keer aankondigen. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Als AnkhHermes-lezer kun je wekelijks te horen krijgen welke boeken verschijnen en wanneer je ze kunt reserveren om het boek als eerste te ontvangen zonder verzendkosten te hoeven betalen. Hier kun je je inschrijven (en dan ontvang je direct het gratis e-book Boeken zijn cadeautjes voor je ziel in je inbox!)

Gids voor spiritueel ontwaken

Wanneer je spiritueel ontwaakt, merk je dat je omgeving niet altijd mee verandert. Hoe ga je om met deze 12 stadia in je spirituele ontwikkeling? Mensen die patronen van ‘hoe het hoort’ en ‘zo hebben we het altijd al gedaan’ aan het doorbreken zijn, zullen niet altijd begrepen worden. Deze diepgaande gids vol inzichten en oefeningen biedt waardevolle steun in jouw transformatieproces.

Verwacht: 25 februari 2020


Relax Kids

Sprookjesmeditaties voor kinderen om heerlijk in slaap bij te vallen.

“Doe je ogen dicht, wees heel stil en stel je voor dat je Alladins vliegende tapijt bij je hebt. Kijk maar eens goed: het is het mooiste en meest fantastische tapijt van de wereld, gemaakt van heel speciaal gouddraad. Het heeft duizenden kleuren en prachtige patronen. Kijk maar eens een poosje naar die mooie vormen en heldere kleuren.”

Verwacht: 3 maart 2020


Energiekoorden

Mensen, plaatsen en dieren zijn energetisch met elkaar verbonden via energiekoorden. Denise Linn laat vanuit sjamanistisch perspectief zien hoe je waardevolle koorden kunt versterken en giftige verbintenissen kunt verbreken.

Verwacht: 24 maart 2020


Claim je cyclus

Last van PMS of wisselende emoties? De auteurs van Claim je cyclus laten zien hoe je je meer bewust wordt van je menstruatiecyclus, hoe je beter kunt luisteren naar je lichaam en kunt meebewegen met de energie van jouw innerlijke seizoenen.

Verwacht: 31 maart 2020


De weg van de heks

Voel jij je altijd al anders dan anderen en ben je graag in de natuur om op te laden? Misschien ben je wel een heks. Traditionele Nederlandse heks Lunadea leert je hoe je magisch kunt denken, hoe heksenrituelen werken en wat de invloed daarvan is. Hekserij is leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern!

Verwacht: 7 april 2020


Rudolf Steiner

Als grondlegger van de antroposofie stond Rudolf Steiner aan de wieg van Vrije Scholen, de biologisch-dynamische landbouw en heilpedagogiek. Hans Stolp laat met zijn unieke insteek, voorbij de clichés, de enorme invloed en levensfilosofie van Rudolf Steiner zien.

Verwacht: 7 april 2020


Krijgergodin

Ontketen een innerlijke revolutie en ontdek de twee kanten van je vrouwelijkheid: de krijgeridentiteit en die van de godin. HeatherAsh Amara is leerling van Don Miguel Ruiz en haar teachings komen voort uit de Tolteekse wijsheid.

Verwacht: 21 april 2020


De held met de duizend gezichten

Of je bezig bent met persoonlijke ontwikkeling of storytelling: De held met de duizend gezichten is de bijbel van Hollywood. Joseph Campbell liet zich inspireren door mythes en religies van over de hele wereld en ontdekte de archetypische reis van de held: de blauwdruk voor persoonlijke transformatie.

Verwacht: 28 april 2020


Schaamte

Van baanschaamte tot vliegschaamte, acute schaamte of chronische schaamte: het is een emotie waar we moeilijk met elkaar over kunnen praten. Dit boek biedt maar liefst 82 tips en oefeningen om schaamtelozer door het leven te gaan.

Verwacht: 12 mei 2020


I AM

I AM biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wenst, directe en onmiddellijke heling. De eenvoudige teksten die jou worden aangereikt zijn van een grote universele zeggingskracht. Lees de tekst hardop voor, laat het los en laat de woorden werken.

Verwacht: 19 mei 2020


Tao Te Ching – Lao Tzu, hertaald door Ursula K. Le Guin

De Tao Te Ching is na 2.500 jaar nog altijd een van de meest vertaalde en geliefde spirituele boeken. De editie van Ursula K. Le Guin is als een nieuw werk. Een vertolking. Dat zeldzame wonder wanneer een vertaling niet langer een vertaling is, maar een tweede origineel wordt.

Verwacht: 26 mei 2020


Wanneer je lichaam nee zegt

Wanneer we geen nee zeggen tegen onze door stress gedreven manier van leven zal ons lichaam dat uiteindelijk voor ons doen. Gabor Maté houdt ons een spiegel voor waarin we zien dat we op allerlei onbewuste manieren ene voedingsbodem creëeren voor de aandoeningen en ziektes die ons plagen. Een aanrader voor de liefhebbers van de Netflix-serie Heal. 

Verwacht: 14 juli 2020


Inspirerend leven Agenda 2021

De meest inspirerende agenda voor het nieuwe jaar! De agenda staat geheel in het teken van innerlijke groie. Naast de weekkalender voor afspraken is er beel schrijfruimte voor herinneringen, dromen, gedachten en inzichten. Vol inspirerende quites en wijsheden, praktische tips, magische beelden en zachte kleuren. Een onbeschreven jaar vol met nieuwe mogelijkheden.

Verwacht: 4 augustus 2020


Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.