De spirituele uitgeverij van Nederland

Nieuw & verwacht

Laatste update door Anouschka van Wettum op 19 juli 2021

Reserveer alvast jouw volgende boek op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en zelfhelende vermogens.

Drie keer per jaar presenteren we onze aanbieding aan de boekhandels. Dat is het moment dat we onze nieuwe titels in een keer aankondigen. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Als AnkhHermes-lezer kun je tweewekelijks te horen krijgen welke boeken verschijnen en wanneer je ze kunt reserveren om het boek als eerste te ontvangen zonder verzendkosten te hoeven betalen. Hier kun je je inschrijven (en dan ontvang je direct het gratis e-book 7 spirituele inzichten in je inbox!


Inspirerend leven agenda 2022

De agenda voor 2022 staat klaar om net als de vorige editie een groot succes te worden. De agenda staat geheel in het teken van innerlijke groei. Naast de weekkalender voor afspraken, vind je per maand ruimte om te reflecteren op de afgelopen maand en nieuwe intenties te zetten voor de komende maand.

Verschijnt: 10 augustus 2021

Bestellen

Patronen van ongekende gevoelens doorbreken

Als je gebukt gaat onder de gevolgen van emotionele verwaarlozing in je kindertijd, wil je graag weten hoe je de cirkel doorbreekt zodat je niet in hetzelfde patroon stapt met je eigen kinderen. Te weinig aandacht voor je emotionele ontwikkeling in je kindertijd heeft een grote impact op je leven en je relaties. De tijd is rijp om het geworstel achter je te laten. Jonice Webb laat zien hoe je de patronen van gebrekkige beleving van emoties, emotionele afstand en onuitgesproken gevoelens kunt doorbreken. Al je relaties knappen ervan op; de relatie met je kinderen, je partner, je ouders, je familie en vooral ook die met jezelf!

Verwacht: 17 augustus 2021

Bestellen

Het verstrooide brein

Ook volwassenen kunnen met ADD worstelen, zeker als zij dit pas op latere leeftijd ontdekken. Maté vertelt hoe het is om met een verstrooid brein te leven, hoe je daar beter mee om kunt gaan en hoe je het positief in kunt zetten. Zijn visie stelt ouders in staat om te begrijpen wat hun ADD-kinderen beweegt en volwassenen met ADD krijgen inzicht in hun emoties en gedrag. Het verstrooide brein geeft een waardevol programma voor de neurologische ontwikkeling van iedereen met ADD. Een optimistisch boek dat voor veel mensen de puzzelstukjes op hun plek laat vallen.

Verwacht: 31 augustus 2021

Bestellen

Kernbewustzijn

Je zwemt, danst, loopt of springt; beweging staat nooit los van (het) leven. Bewegen is de kern van ons mens-zijn. Ons lichaam weet intuïtief hoe het het liefst wil bewegen en hoe we blokkades en aandoeningen zelf kunnen oplossen. Deze kennis is in onze kern aanwezig en vanuit deze kern kan ons leven weer stromen. Liz Koch helpt je je somatische intelligentie te vergroten door anders naar beweging te kijken én anders in beweging te komen. Met veel oefeningen, rijk geïllustreerd met zwart-wit foto’s. Het praktische antwoord op het boek Psoas, de spier van de ziel.

Verwacht: 21 september 2021

Bestellen

Heks in het groen

Na haar succesvolle debuut kijken de lezers van Lunadea reikhalzend uit naar Heks in het groen. De magie van de natuur is groot en symbolisch. Door je te verbinden met het groen ga je die magie steeds meer ervaren en zul je merken dat je leven steeds rijker wordt. In de natuur schuilt een enorme kracht en in het wisselen van de seizoenen zit symboliek verborgen. Door middel van magie en rituelen kun je die kracht leren aanvoelen. Lunadea legt uit hoe je de beleving en verbinding met de natuur weer terugvindt en vasthoudt. Dat doet zij op haar eigen heldere en sympathieke no-nonsense manier, vol eigen ervaringen en tips om zelf toe te passen.

Verwacht: 28 september 2021

Bestellen

Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos

Yurek Onzia tekent een bijzonder intrigerend spiritueel testament op, namelijk dat van een van de laatste authentieke Europese sjamanen: Joska Soos.

Als je meer wilt weten over de oude sjamanistische levensbeschouwing én hoe je die toepast in je eigen leven, dan is dit bijzonder rijke boek vol wijsheid en spirituele ervaring voor jou!

Verwacht: 28 september 2021

Bestellen

De Tao van Gezondheid

Conny Coppens De Tao van Gezondheid, een holistisch en toegankelijk geschreven boek, biedt al jaren inzicht in de individuele, maatschappelijke en wereldwijde gezondheid. En ook voor de komende jaren is het een praktisch werkboek dat de kwaliteit van je leven verandert, vandaar dat het dit najaar in een nieuw jasje verschijnt!

Verwacht: 5 oktober 2021

Bestellen

Afdalen in je ziel

Herstel je verloren zielsdelen met sjamanistische technieken als soul retrieval! Alberto Villoldo reikt je in Afdalen in je ziel alles aan wat je daarvoor nodig hebt.

Met geleide meditaties en ademhalingsoefeningen maak je een helende reis door ruimte en tijd en bereik je een unieke staat van bewustzijn.

Verwacht: 12 oktober 2021

Bestellen

Klein geluk voor de zorg

Nadat ze de mantelzorger en de zieke zelf een hart onder de riem gestoken hebben, doen Inge Jager en Maria Grijpma dat nu voor iedereen in de zorg: Klein geluk voor de zorg.

Wie voor anderen zorgt, moet ook goed voor zichzelf zorgen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, vandaar dat de auteurs tientallen tips verzamelden, zodat jij je kunt ontspannen, al dan niet met een goed boek of een lekker recept. Zo kun je blijven doen waar je hart ligt!

Voor Klein geluk voor de zorg schreef Diederik Gommers een voorwoord!

Verwacht: 19 oktober 2021

Bestellen

Vleugels van vertrouwen

Paul Loomans vervolgt zijn serie Stressontknoping met Vleugels van vertrouwen. Heb je ook zo’n last van patronen en overtuigingen die je zelfvertrouwen ondermijnen? Omarm ze liefdevol en buig ze om in nieuwe positieve overtuigingen! Reken af met al die stemmetjes in je hoofd. Paul Loomans helpt je erbij!

Het eerste boek in de serie is Ik heb de tijd, bekroond tot Beste Spirituele Boek van 2013, zijn tweede boek Goed gevoel.

Verwacht: 26 oktober 2021

Bestellen

Het kleine boek van het leven

De veertiende-eeuwse soefi-mysticus Rumi is een van ‘s werelds meest geliefde dichters. Hij gaat je voor op reis naar binnen en zijn poëzie is een trouwe metgezel. Hét terugkerende thema in zijn werk is grijp krijgen op het innerlijke leven.

Deze uitgave met grotendeels niet eerder zo beschikbare gedichten, bezorgd door moedertaalsprekers van het Perzisch, Maryam Mafi en Azima Melita Kolin, bevat tweehonderd gedichten, prachtig vertaald naar het Nederlands door Fiep van Bodegom.

Verwacht: 16 november 2021

Bestellen

De kracht van het NU - Limited Edition

‘Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu,’ aldus Eckhart Tolle, een van de bekendste en populairste spiritueel leraren ter wereld.

AnkhHermes viert twintig jaar De kracht van het Nu met een nieuwe editie van deze everseller. Een schitterend verzorgde limited edition met een herziene vertaling voor de 21e eeuw.

We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al ‘heel’ en ‘volmaakt’ zijn.

Verwacht: 23 november 2021

Bestellen

Radicale transformatie

Hoe bevrijd je jezelf uit de greep van oude pijn en teleurstellende ervaringen? Om lichter te leven moeten we aan de slag met dingen die ons bezwaren. Waaraan houd jij vast? Waaraan heb jij zelf bijgedragen of draag je nog steeds bij?

Langston Kahn laat ons dankzij Radicale transformatie definitief afstand doen van ingesleten patronen, triggers en overtuigingen. Hij gaat ons voor op de weg naar spirituele volwassenheid en emotionele bevrijding. Tijd voor een radicaal nieuw verhaal over wie wij ten diepste zijn.

Verwacht: 30 november 2021

Bestellen

Starseed

Leg de kosmische oorsprong van je ziel bloot. Ben jij een sterrenkind? Kom erachter met de inzichten en ervaringen uit Rebecca Campbells Starseed. We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof en naar aarde gekomen om onze zielsmissie te vervullen.

Verwacht: 7 december 2021

Bestellen

De gezonde weg uit het doolhof van vermoeidheid

Meer energie door een betere voeding en leefstijl: dr. Anne Fleck laat je in De gezonde weg uit het doolhof van vermoeidheid zien hoe dat kan!

Onderzoek zelf én samen met je arts wat er ten grondslag ligt aan je vermoeidheid. Je moeheid is een signaal dat er wel degelijk iets aan de hand is. Welke ongekende, niet-erkende lichamelijke oorzaken spelen een onverwacht grote rol?

Verwacht: 24 december 2021

Bestellen
Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Waarover gaat de Biblos-serie van Willem Glaudemans?
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *