De spirituele uitgeverij van Nederland

Nieuw & verwacht

Laatste update door Anouschka van Wettum op 23 februari 2021

Reserveer alvast jouw volgende boek op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en zelfhelende vermogens.

Drie keer per jaar presenteren we onze aanbieding aan de boekhandels. Dat is het moment dat we onze nieuwe titels in een keer aankondigen. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Als AnkhHermes-lezer kun je tweewekelijks te horen krijgen welke boeken verschijnen en wanneer je ze kunt reserveren om het boek als eerste te ontvangen zonder verzendkosten te hoeven betalen. Hier kun je je inschrijven (en dan ontvang je direct het gratis e-book Boeken zijn cadeautjes voor je ziel in je inbox!

 


Groots dromen

Dromen doe je met je ogen dicht, maar ook met je ogen
open. Internationaal droomexpert Robert Moss
heeft een missie: hij wil ons helpen om onze dromen en ons
voorstellingsvermogen in te zetten voor een betere wereld.

Verschijnt: 30 maart 2021

Bestellen

De vijf elementen

Ontdek met de spirituele kant van Chinese geneeskunde meer over jezelf en breng met de vijf elementen (Water, Hout, Vuur, Metaal en Aarde) je unieke persoonlijkheidstype
in kaart. Jean Haner laat vervolgens zien hoe je optimaal gebruik maakt van de wijsheid van je lichaam, dat weet precies waar jouw energiebalans hersteld moet worden.

Verschijnt: 13 april 2021

Bestellen

Ruimte om te helen

Je mag ruimte innemen, nee zeggen, je eigen behoeftes voorop stellen en je eigenheid beschermen – Matt Licata

Matt Licata laat je zien hoe je voor jezelf een  toevluchtsoord kunt scheppen, waar je kunt herstellen van heftige ervaringen en een veilig thuis vindt voor alles waar je mee worstelt.

Verschijnt: 29 april 2021

Bestellen

Ik voel me op mijn ziel getrapt

Een woord of een blik kan soms aanvoelen als een klap in je gezicht. Terwijl die gefronste wenkbrauw van je collega helemaal niets met jou te maken hoeft te hebben, en die opmerking van je partner helemaal niet zo bedoeld hoeft te zijn. Het maakt dat we ons onzeker, boos en afgewezen voelen. Ik voel me op mijn ziel
getrapt is een uitnodiging om met deze kwetsbaarheid aan de slag te gaan.

Verschijnt: 11 mei 2021

Bestellen

Het mysterie van de donkere maan

Zoals de maan elke cyclus weer haar donkere fase heeft, zo kennen wij ook onze schaduwkanten in ons leven. Demetra George laat zien hoe de maan je hier doorheen kan gidsen en welk potentieel voor vernieuwing erin verscholen ligt.

Verschijnt: 18 mei 2021

Bestellen

Helen van collectief trauma

Trauma is nooit alleen maar een individueel probleem, het is ook een probleem van onze samenleving. Thomas Hübl schreef een bijzonder actueel boek waarin hij aan de hand van spirituele principes laat zien hoe we te midden van alle onrust en ontwrichting niet alleen veiligheid en veerkracht vinden, maar ook de daadkracht om een nieuwe toekomst te scheppen.

Verschijnt: 26 mei 2021

Bestellen

Inspirerend leven agenda 2022

De agenda voor 2022 staat klaar om net als de vorige editie een groot succes te worden. De agenda staat geheel in het teken van innerlijke groei. Naast de weekkalender voor afspraken, vind je per maand ruimte om te reflecteren op de afgelopen maand en nieuwe intenties te zetten voor de komende maand.

Verschijnt: augustus 2021

Bestellen
Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

De Kracht voor de Toekomst
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *