De spirituele uitgeverij van Nederland

Nieuw & verwacht

Laatste update door Anouschka van Wettum op 11 mei 2021

Reserveer alvast jouw volgende boek op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en zelfhelende vermogens.

Drie keer per jaar presenteren we onze aanbieding aan de boekhandels. Dat is het moment dat we onze nieuwe titels in een keer aankondigen. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Als AnkhHermes-lezer kun je tweewekelijks te horen krijgen welke boeken verschijnen en wanneer je ze kunt reserveren om het boek als eerste te ontvangen zonder verzendkosten te hoeven betalen. Hier kun je je inschrijven (en dan ontvang je direct het gratis e-book Boeken zijn cadeautjes voor je ziel in je inbox!

 


Het innerlijke kind in je relatie

Ruim oud zeer op en geef liefde de ruimte om te bloeien. Susanne Hühn schetst veel herkenbare voorbeelden uit haar eigen relatie en beschrijft zeven stappen om te leren omgaan met het innerlijke kind van jezelf én dat van je partner.

Verschijnt: 18 mei 2021

Bestellen

Helen van collectief trauma

Trauma is nooit alleen maar een individueel probleem, het is ook een probleem van onze samenleving. Thomas Hübl schreef een bijzonder actueel boek waarin hij aan de hand van spirituele principes laat zien hoe we te midden van alle onrust en ontwrichting niet alleen veiligheid en veerkracht vinden, maar ook de daadkracht om een nieuwe toekomst te scheppen.

Verschijnt: 26 mei 2021

Bestellen

Tekens van het universum

Vraag je je af wat toevalligheden, voorgevoelens, synchroniciteit en andere tekens je te vertellen hebben? Zie je bijvoorbeeld opvallend vaak dubbele getallen, of denk je al heel lang aan iets en opeens ‘overkomt’ het je? De natuur is rijk aan tekens en (dieren)symboliek. Leer tekens herkennen en in te
zetten als krachtige wegwijzers voor je persoonlijke ontwikkeling.
Met het uitgebreidste woordenboek van tekens dat
ooit is samengesteld.

Verwacht: 26 mei 2021

Bestellen

Het mysterie van de donkere maan

Zoals de maan elke cyclus weer haar donkere fase heeft, zo kennen wij ook onze schaduwkanten in ons leven. Demetra George laat zien hoe de maan je hier doorheen kan gidsen en welk potentieel voor vernieuwing erin verscholen ligt.

Verschijnt: 1 juni 2021

Bestellen

Zelfherstel van binnenuit

Zelfherstel van binnenuit is voor iedereen die de regie wil nemen over de eigen gezondheid. Of je nu kerngezond bent, wacht op een operatie of behandeling na een vervelende diagnose of chronisch ziek bent: het is voor iedereen van belang om in actie te komen om je welzijn, gezondheid en levensverwachting te verbeteren. Ons lichaam beschikt over een groot zelfhelend vermogen dat we kunnen activeren met behulp van onze geestkracht, gedachten, gevoelens en overtuigingen. Pascale Bruinen legt uit hoe je je geest bewust kunt inzetten om je gezondheid te optimaliseren. Ze doet dit op basis van wetenschappelijk onderzoek, haar eigen ervaring met zelfheling en de succesvolle ervaringen van anderen. Niet alleen zeer prettig leesbaar, maar ook een naslagwerk om te koesteren.

Verwacht: 8 juni 2021

Bestellen

Intuïtieve ontwikkeling

Iedereen heeft weleens heldere intuïtieve momenten of transformerende ervaringen. In principe beschikken we allemaal over deze capaciteiten en kunnen we deze ook allemaal ontwikkelen. Linda Keen helpt je met dit boek bij het ontwikkelen van je intuïtieve gaven en energieën en bij het bewust worden van aura’s en chakra’s. Ze geeft verdieping in visualisaties, fantasie en transformatie, energetische grenzen, intuïtief auralezen, healen en aarden (grounding).

Met een nieuw voorwoord van Linda Keen.

Verwacht: 13 juli 2021

Bestellen

De mysteriën van Christus

Hans Stolp vertelt in De mysteriën van Christus op geheel eigen wijze over het esoterisch christendom, dat zo anders kijkt naar de geheimen die zijn verbonden met Jezus Christus dan dat de kerkelijke traditie dit doet. Wonderschone materie voor de liefhebbers, zoals alleen Hans Stolp die aanreiken kan.

Verwacht: 20 juli 2021

Bestellen

Inspirerend leven agenda 2022

De agenda voor 2022 staat klaar om net als de vorige editie een groot succes te worden. De agenda staat geheel in het teken van innerlijke groei. Naast de weekkalender voor afspraken, vind je per maand ruimte om te reflecteren op de afgelopen maand en nieuwe intenties te zetten voor de komende maand.

Verschijnt: 10 augustus 2021

Bestellen

Patronen van ongekende gevoelens doorbreken

Als je gebukt gaat onder de gevolgen van emotionele verwaarlozing in je kindertijd, wil je graag weten hoe je de cirkel doorbreekt zodat je niet in hetzelfde patroon stapt met je eigen kinderen. Te weinig aandacht voor je emotionele ontwikkeling in je kindertijd heeft een grote impact op je leven en je relaties. De tijd is rijp om het geworstel achter je te laten. Jonice Webb laat zien hoe je de patronen van gebrekkige beleving van emoties, emotionele afstand en onuitgesproken gevoelens kunt doorbreken. Al je relaties knappen ervan op; de relatie met je kinderen, je partner, je ouders, je familie en vooral ook die met jezelf!

Verwacht: 17 augustus 2021

Bestellen

Het verstrooide brein

Ook volwassenen kunnen met ADD worstelen, zeker als zij dit pas op latere leeftijd ontdekken. Maté vertelt hoe het is om met een verstrooid brein te leven, hoe je daar beter mee om kunt gaan en hoe je het positief in kunt zetten. Zijn visie stelt ouders in staat om te begrijpen wat hun ADD-kinderen beweegt en volwassenen met ADD krijgen inzicht in hun emoties en gedrag. Het verstrooide brein geeft een waardevol programma voor de neurologische ontwikkeling van iedereen met ADD. Een optimistisch boek dat voor veel mensen de puzzelstukjes op hun plek laat vallen.

Verwacht: 31 augustus 2021

Bestellen

Kernbewustzijn

Je zwemt, danst, loopt of springt; beweging staat nooit los van (het) leven. Bewegen is de kern van ons mens-zijn. Ons lichaam weet intuïtief hoe het het liefst wil bewegen en hoe we blokkades en aandoeningen zelf kunnen oplossen. Deze kennis is in onze kern aanwezig en vanuit deze kern kan ons leven weer stromen. Liz Koch helpt je je somatische intelligentie te vergroten door anders naar beweging te kijken én anders in beweging te komen. Met veel oefeningen, rijk geïllustreerd met zwart-wit foto’s. Het praktische antwoord op het boek Psoas, de spier van de ziel.

Verwacht: 21 september 2021

Bestellen

Heks in het groen

Na haar succesvolle debuut kijken de lezers van Lunadea reikhalzend uit naar Heks in het groen. De magie van de natuur is groot en symbolisch. Door je te verbinden met het groen ga je die magie steeds meer ervaren en zul je merken dat je leven steeds rijker wordt. In de natuur schuilt een enorme kracht en in het wisselen van de seizoenen zit symboliek verborgen. Door middel van magie en rituelen kun je die kracht leren aanvoelen. Lunadea legt uit hoe je de beleving en verbinding met de natuur weer terugvindt en vasthoudt. Dat doet zij op haar eigen heldere en sympathieke no-nonsense manier, vol eigen ervaringen en tips om zelf toe te passen.

Verwacht: 28 september 2021

Bestellen
Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Waarover gaat de Biblos-serie van Willem Glaudemans?
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *