De spirituele uitgeverij van Nederland

Nieuw & verwacht

Laatste update door Anouschka van Wettum op 1 september 2020

Reserveer alvast jouw volgende boek op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en zelfhelende vermogens.

Drie keer per jaar presenteren we onze aanbieding aan de boekhandels. Dat is het moment dat we onze nieuwe titels in een keer aankondigen. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Als AnkhHermes-lezer kun je tweewekelijks te horen krijgen welke boeken verschijnen en wanneer je ze kunt reserveren om het boek als eerste te ontvangen zonder verzendkosten te hoeven betalen. Hier kun je je inschrijven (en dan ontvang je direct het gratis e-book Boeken zijn cadeautjes voor je ziel in je inbox!

 


Detox je liefdesleven

Dit boek biedt strategieën voor iedereen die uit een relatie met een narcist of psychopaat komt of een andere, giftige relatie heeft overleefd. Het helpt je om jezelf terug te vinden, de pijn te elimineren, je onzekerheid te overwinnen en je onrust te temmen. Mjon van Oers geeft je de sleutels in handen om op vijf niveaus; mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch te kunnen herstellen. Deze holistische aanpak zorgt voor meer bewustzijn, respectvollere relaties en brengt je zin in het leven weer terug.

Verwacht: 8 september 2020

Bestellen

Ongekende gevoelens

Wanneer er in je kindertijd weinig aandacht was voor jouw gevoelens, dan kun je daar in je latere leven behoorlijk mee worstelen. Als je emoties er niet mochten zijn heb je diep van binnen geleerd dat jij er ook niet mag zijn. Vaak wordt dit van generatie op generatie doorgegeven. Door dit gemis te herkennen begrijp je waarom je in je volwassen leven vastloopt op bepaalde levensthema’s. Dit boek laat zien hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en het patroon van ongekende emoties doorbreekt.

Verwacht: 22 september 2020

Bestellen

SOLK

Veel mensen hebben last van lichamelijke klachten waarvoor artsen geen lichamelijke oorzaak kunnen vinden. De naam hiervoor is SOLK, Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten. Patiënten voelen zich vaak niet serieus genomen, maar tobben wel degelijk met deze klachten. Op basis van de baanbrekende inzichten van voormalig neuroloog Marten Klaver legt Saskia de Bruin uit wat SOLK is en hoe deze klachten kunnen ontstaan. Ze is pleitbezorger van een gevoelvoller leven als oplossing voor onze klachten.

Verwacht: 29 september 2020

Bestellen

Klein geluk als je ziek bent

Hoe kun je als je (langdurig) ziek bent goed voor jezelf zorgen? Dit boek is als een vriend om altijd bij de hand te hebben als je ziek bent, vol praktische tips om je beter te voelen. Auteurs bekend van het succesvolle Klein geluk voor de mantelzorger.

Verschijnt: 13 oktober

Bestellen

Nooit meer de oude

Hoe pak je je leven weer op als je fysiek hersteld bent van een burn-out? Je zult nooit meer de oude zijn en dit biedt kansen om je leven zo vorm te geven dat het veel beter bij je past.

Verschijnt: 27 oktober

Bestellen

Psychologie van een gebroken hart

Je hebt een gebroken hart wanneer je een dierbare verliest, rouwt om de dood, door het verbreken van een relatie of vriendschap, maar ook door een verlangen dat niet wordt ingelost. Leer je herstelproces begrijpen en ontdek hoe je een gebroken hart kunt omzetten in persoonlijke groei.

Verschijnt: 10 november

Bestellen

Lichtwerker relaties

Lichtwerkers zijn gewend zichzelf weg te cijferen in de liefde en komen door hun grote empathische vermogen vaak in toxische en narcistische relaties terecht. Ontdek hoe je als lichtwerker gezonde grenzen kunt stellen en dat je naast al het geven ook mag ontvangen. Vervolg op het succesvolle boek Lichtwerker

Verschijnt: 24 november

Bestellen

Eigenlijk is het leven simpel.

Jongeren en Een Cursus in wonderen? In Eigenlijk is het leven simpel. delen jongeren hoe de Cursus hun leven heeft veranderd toen zij worstelden met de onzekerheden en uitdagingen van het leven. Een boek dat op hun pad kwam toen ze op zoek waren naar antwoorden.

Verschijnt: 1 december

Bestellen

Aura energie

Aura-energie gaat over je persoonlijke energieveld. Heb je het idee dat je niet alle energie voelt die je zou moeten hebben? Dit boek bevat praktische tips voor het laag-voor-laag reinigen van je aura en energetische self-care voor meer positieve energie.

Verschijnt: 15 december

Bestellen

Het vooroudermedicijn

Oude pijn in de familielijn die generaties doorwerkt, onopgeloste crises, ‘doodgezwegen’ gebeurtenissen en ‘zo gaat dat nu eenmaal in onze familie’. Herstel het contact met je voorouders en los oude pijn en trauma’s op door middel van oefeningen en rituelen.

Verschijnt: 22 december

Bestellen

Wat gebeurt er als je doodgaat?

Nieuwsgierig naar wat gebeurt er als je doodgaat? Op zijn eigen manier schrijft Hans Stolp troostend over het stervensproces.

“Wees niet bang voor de reis die begint als je dood gaat. Een liefde, groots en verwarmend, zal je omhullen, zodat je het gevoel zult krijgen: eindelijk ben ik thuis.” – Hans Stolp

Verschijnt: 12 januari 2021

Bestellen

Chakrakracht voor vrouwen

Ben je als vrouw vaak overweldigd of heb je het idee dat je energetisch geblokkeerd bent? Leer je chakra’s in balans te brengen met behulp van 12 krachtige tools.

Verschijnt: 19 januari 2021

Bestellen

Spontaan genezen

Op het moment dat jouw gezondheid of die van iemand in je omgeving het laat afweten, kom je erachter hoe belangrijk het eigenlijk is. We kunnen veel meer dan we zelf denken om ons immuunsysteem te versterken, ziekte te voorkomen en onszelf te genezen.

Verschijnt: 26 januari 2021

Bestellen
Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Vacature: (content) marketing stagiaire
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *