De spirituele uitgeverij van Nederland

Nieuw & verwacht

Laatste update door Anouschka van Wettum op 14 oktober 2021

Reserveer alvast jouw volgende boek op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en zelfhelende vermogens.

Drie keer per jaar presenteren we onze aanbieding aan de boekhandels. Dat is het moment dat we onze nieuwe titels in een keer aankondigen. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Als AnkhHermes-lezer kun je tweewekelijks te horen krijgen welke boeken verschijnen en wanneer je ze kunt reserveren om het boek als eerste te ontvangen zonder verzendkosten te hoeven betalen. Hier kun je je inschrijven (en dan ontvang je direct het gratis e-book 7 spirituele inzichten in je inbox!


Vleugels van vertrouwen

Paul Loomans vervolgt zijn serie Stressontknoping met Vleugels van vertrouwen. Heb je ook zo’n last van patronen en overtuigingen die je zelfvertrouwen ondermijnen? Omarm ze liefdevol en buig ze om in nieuwe positieve overtuigingen! Reken af met al die stemmetjes in je hoofd. Paul Loomans helpt je erbij!

Het eerste boek in de serie is Ik heb de tijd, bekroond tot Beste Spirituele Boek van 2013, zijn tweede boek Goed gevoel.

Verwacht: 26 oktober 2021

Bestellen

Het kleine boek van het leven

De veertiende-eeuwse soefi-mysticus Rumi is een van ‘s werelds meest geliefde dichters. Hij gaat je voor op reis naar binnen en zijn poëzie is een trouwe metgezel. Hét terugkerende thema in zijn werk is grijp krijgen op het innerlijke leven.

Deze uitgave met grotendeels niet eerder zo beschikbare gedichten, bezorgd door moedertaalsprekers van het Perzisch, Maryam Mafi en Azima Melita Kolin, bevat tweehonderd gedichten, prachtig vertaald naar het Nederlands door Fiep van Bodegom.

Verwacht: 16 november 2021

Bestellen

De kracht van het NU - Limited Edition

‘Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu,’ aldus Eckhart Tolle, een van de bekendste en populairste spiritueel leraren ter wereld.

AnkhHermes viert twintig jaar De kracht van het Nu met een nieuwe editie van deze everseller. Een schitterend verzorgde limited edition met een herziene vertaling voor de 21e eeuw.

We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al ‘heel’ en ‘volmaakt’ zijn.

Verwacht: 23 november 2021

Bestellen

Radicale transformatie

Hoe bevrijd je jezelf uit de greep van oude pijn en teleurstellende ervaringen? Om lichter te leven moeten we aan de slag met dingen die ons bezwaren. Waaraan houd jij vast? Waaraan heb jij zelf bijgedragen of draag je nog steeds bij?

Langston Kahn laat ons dankzij Radicale transformatie definitief afstand doen van ingesleten patronen, triggers en overtuigingen. Hij gaat ons voor op de weg naar spirituele volwassenheid en emotionele bevrijding. Tijd voor een radicaal nieuw verhaal over wie wij ten diepste zijn.

Verwacht: 30 november 2021

Bestellen

Starseed

Leg de kosmische oorsprong van je ziel bloot. Ben jij een sterrenkind? Kom erachter met de inzichten en ervaringen uit Rebecca Campbells Starseed. We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof en naar aarde gekomen om onze zielsmissie te vervullen.

Verwacht: 7 december 2021

Bestellen

De gezonde weg uit het doolhof van vermoeidheid

Meer energie door een betere voeding en leefstijl: dr. Anne Fleck laat je in De gezonde weg uit het doolhof van vermoeidheid zien hoe dat kan!

Onderzoek zelf én samen met je arts wat er ten grondslag ligt aan je vermoeidheid. Je moeheid is een signaal dat er wel degelijk iets aan de hand is. Welke ongekende, niet-erkende lichamelijke oorzaken spelen een onverwacht grote rol?

Verwacht: 14 december 2021

Bestellen

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Waarover gaat de Biblos-serie van Willem Glaudemans?
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *