• info@ankh-hermes.nl

De spirituele uitgeverij van Nederland

Nieuw & verwacht

Laatste update door Anouschka van Wettum op 8 april 2020

Reserveer alvast jouw volgende boek op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en zelfhelende vermogens.

Drie keer per jaar presenteren we onze aanbieding aan de boekhandels. Dat is het moment dat we onze nieuwe titels in een keer aankondigen. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Als AnkhHermes-lezer kun je wekelijks te horen krijgen welke boeken verschijnen en wanneer je ze kunt reserveren om het boek als eerste te ontvangen zonder verzendkosten te hoeven betalen. Hier kun je je inschrijven (en dan ontvang je direct het gratis e-book Boeken zijn cadeautjes voor je ziel in je inbox!


9789020217087 Ben ik een empaat van Stephanie Red FeatherBen ik een empaat?

Empaten zijn gevoelig voor de energieën en emoties van anderen, beschikken over een zesde zintuig en ervaren diepe spirituele verbondenheid met mensen en dieren. Dit kan overweldigend zijn en ervoor zorgen dat ze zichzelf totaal verliezen. Maar het zijn juist ook deze eigenschappen die de wereld nu zo hard nodig heeft. Met deze praktische gids geeft Red Feather empaten alle tools in handen om zichzelf te versterken en zo hun rol in de ontwikkeling van de mensheid te kunnen omarmen.

Verwacht: 16 juni 2020

 


9789020216981 Leven met Mercurius Retrograde van Yasmin BolandLeven met Mercurius Retrograde

Wanneer Mercurius retrograde loopt, beïnvloedt hij onze emoties en kan een stoorzender zijn in onze communicatie. Yasmin Boland laat zien hoe je de energie van deze tegendraadse planeet kunt gebruiken om uit je dagelijkse routine te stappen en een korte break te nemen.

Verwacht: 30 juni 2020


Wanneer je lichaam nee zegt

Wanneer we geen nee zeggen tegen onze door stress gedreven manier van leven zal ons lichaam dat uiteindelijk voor ons doen. Gabor Maté houdt ons een spiegel voor waarin we zien dat we op allerlei onbewuste manieren ene voedingsbodem creëeren voor de aandoeningen en ziektes die ons plagen. Een aanrader voor de liefhebbers van de Netflix-serie Heal. 

Verwacht: 14 juli 2020


9789020217100 De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid van Sheryl PaulDe verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid

Angst openbaart zich vaak als chronisch gepieker, paniekaanvallen, obsessies, dwangneurosen, in de vorm van slapeloosheid of lichamelijke klachten. Angst is op hol geslagen gevoeligheid. Sheryl Paul neemt je mee naar de bron van je angsten en laat je compassie met jezelf voelen. In dit diepgaande en tegelijkertijd praktische boek geeft ze oefeningen bij acute angst en oefeningen die je helpen diepere lagen van angst te ontcijferen en te helen. Alle inzichten om niet langer bang te zijn voor jouw angst.

Verwacht: 21 juli 2020


9789020217025 Psoas de spier van de ziel van Liz KochPsoas de spier van de ziel

Diep in ons lichaam ligt de psoas, het spierweefsel in de heupen dat de verbinding vormt tussen boven- en onderlichaam. De psoas reageert instinctief als we onrust, onveiligheid en stress ervaren. Dit uit zich o.a. in heup-, rug- en buikklachten. Niet voor niets wordt de psoas de zetel van onze ziel genoemd; de plek waar onze emoties worden opgeslagen. In prachtige taal vertelt Liz Koch hoe we de psoas kunnen activeren en zo de balans in ons autonome zenuwstelsel herstellen. Een fascinerend boek voor iedereen die bezig is met de vergroting van het lichaamsbewustzijn.

Verwacht: 28 juli 2020


Inspirerend leven Agenda 2021

De meest inspirerende agenda voor het nieuwe jaar! De agenda staat geheel in het teken van innerlijke groie. Naast de weekkalender voor afspraken is er beel schrijfruimte voor herinneringen, dromen, gedachten en inzichten. Vol inspirerende quites en wijsheden, praktische tips, magische beelden en zachte kleuren. Een onbeschreven jaar vol met nieuwe mogelijkheden.

Verwacht: 4 augustus 2020


9789020217001 Perfect verborgen depressie van Margaret Robinson RutherfordPerfect verborgen depressie

We ervaren de hele dag door druk om gelukkig en succesvol te zijn. We leggen onszelf allerlei onrealistische eisen op en het is nooit goed genoeg. Dit perfectionisme kan echter een perfecte manier zijn om de wanhoop en somberheid die we diep van binnen voelen te verbergen. We dragen deze zware last met een glimlach op ons gezicht, gedreven door onzekerheid, gebrek aan eigenwaarde en schaamte. Dit boek helpt om depressieve gevoelens te herkennen waar je deze misschien niet direct zou verwachten, verborgen achter het perfecte plaatje.

Verwacht: 18 augustus 2020


9789020217049 Krachtboek voor vrouwen van Louise HayKrachtboek voor vrouwen

Louise Hay wist als geen ander dat echte verandering van binnenuit komt. In dit boek zijn de tijdloze levenslessen van Louise verzameld. Het was haar grote wens dat vrouwen liefde voor zichzelf ervaren en vol vertrouwen in hun potentieel een plek in onze maatschappij opeisen. Op haar onnavolgbare warme en openhartige manier laat zij zien hoe vrouwen van alle leeftijden en achtergronden van de komende jaren de meest productieve, bevredigende en krachtige tijd van hun leven kunnen maken.

Verwacht: 25 augustus 2020


9789020217063 De drie grote liefdes in je leven van Kate RoseDe drie grote liefdes in je leven

Waarom was je vorige liefde niet de Ware? Leer onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. De meest ideale liefde zul je misschien niet direct herkennen, omdat ze niet groots en meeslepend is. Ze heeft je wel het allermooiste te bieden: de volwaardige acceptatie van jezelf. Van soulmates tot karmische partners en tweelingzielen, ze leren ons wat ons in relaties echt gelukkig maakt. De zoektocht naar de liefde is een reis naar onze tweelingziel en de ontdekking van ons ware zelf.

Verwacht: 1 september 2020


9789020216899 Detox je liefdesleven van Mjon van OersDetox je liefdesleven

Dit boek biedt strategieën voor iedereen die uit een relatie met een narcist of psychopaat komt of een andere, giftige relatie heeft overleefd. Het helpt je om jezelf terug te vinden, de pijn te elimineren, je onzekerheid te overwinnen en je onrust te temmen. Mjon van Oers geeft je de sleutels in handen om op vijf niveaus; mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch te kunnen herstellen. Deze holistische aanpak zorgt voor meer bewustzijn, respectvollere relaties en brengt je zin in het leven weer terug.

Verwacht: 8 september 2020


9789020217148 Ongekende gevoelens van Jonice WebbOngekende gevoelens

Wanneer er in je kindertijd weinig aandacht was voor jouw gevoelens, dan kun je daar in je latere leven behoorlijk mee worstelen. Als je emoties er niet mochten zijn heb je diep van binnen geleerd dat jij er ook niet mag zijn. Vaak wordt dit van generatie op generatie doorgegeven. Door dit gemis te herkennen begrijp je waarom je in je volwassen leven vastloopt op bepaalde levensthema’s. Dit boek laat zien hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en het patroon van ongekende emoties doorbreekt.

Verwacht: 22 september 2020


9789020216929 Solk van Saskia de BruinSOLK

Veel mensen hebben last van lichamelijke klachten waarvoor artsen geen lichamelijke oorzaak kunnen vinden. De naam hiervoor is SOLK, Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten. Patiënten voelen zich vaak niet serieus genomen, maar tobben wel degelijk met deze klachten. Op basis van de baanbrekende inzichten van voormalig neuroloog Marten Klaver legt Saskia de Bruin uit wat SOLK is en hoe deze klachten kunnen ontstaan. Ze is pleitbezorger van een gevoelvoller leven als oplossing voor onze klachten.

Verwacht: 29 september 2020

 


Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.