Ben je een empaat? Gratis handleiding om je grenzen te bewaken en je kwaliteiten te beschermen

Laatste update door Team AnkhHermes op 31 januari 2022

Dit is een gids voor jou als ontwakende empaat. Je krijgt de eerste tips en tools om je empathische bewustzijn te leren herkennen en toepassen.

Empaten zijn gevoelig voor de energieën en emoties van anderen, beschikken over een zesde zintuig en ervaren diepe spirituele verbondenheid met mensen en dieren. Dit kan overweldigend zijn en ervoor zorgen dat ze zichzelf totaal verliezen.

Maar het zijn juist ook deze eigenschappen die de wereld nu zo hard nodig heeft. Met deze praktische gids ‘Ben je een empaat?’ geeft Red Feather empaten alle tools in handen om zichzelf te versterken en zo hun rol in de ontwikkeling van de mensheid te kunnen omarmen.

Deze PDF is een introductie gids bij het boek Ben ik een empaat? van Stephanie Red Feather (het boek kun je hier bestellen) en is hier gratis te downloaden. Ook kun je naar beneden scrollen en de pdf hieronder lezen op deze pagina.

Wat is ‘Ben je een empaat?’

Dit is een zogenaamde ‘activatie handleiding’. Zie het als een gids voor jou als bewust wordende empaat, het activeert je bewustzijn en jouw pad als evolutionaire empaat. Je krijgt de eerste tips en tools in handen om je eigen empathische bewustzijn te leren herkennen en hoe je jouw empathie om kunt zetten in jouw grootste kracht. 

Uit de PDF:

Welkom thuis, mede-empaat.

Ik weet hoe het is om je buitengesloten, beoordeeld, misplaatst, eenzaam, verkeerd begrepen, verward en twijfelachtig te voelen. Ik stel me voor dat er als gevoelig wezen veel momenten in je leven zijn geweest dat je je afvroeg: “Wat is er mis met mij?”

Als empaat is het makkelijk om de verwachtingen van wat anderen denken dat we (niet) zouden moeten zijn te absorberen. Zoveel externe invloeden gecombineerd met ons aangeboren vermogen om met anderen samen te smelten, maar het bijna onmogelijk om onze eigen stem te horen. Veel empaten brengen de eerste paar decennia van hun leven door zoals anderen willen dat ze zijn. Om rond te komen hebben we vaak onze ware aard en onze empathische gaven moeten verbergen of onderdrukken. 

Maar op een gegeven moment werkt het dragen van een masker niet meer…

In deze gratis te downloaden PDF:

 • leer je wat een empaat is en of jij het bent;
 • lees je over de huidige opkomst van evolutionaire empaten;
 • leer je hoe je jouw gevoeligheid kunt ervaren als een gave;
 • zet je je eerste stappen op jouw inwijdingsweg als empaat d.m.v. een meditatie;
 • ontdek je de band tussen jou en de empaten die je voorgingen, en hoe je van hun energie gebruik kunt maken via het morfische veld (en lees je natuurlijk wat dat is);
 • maak je middels een sjamanistische vision reis contact met het morfische veld;
 • krijg je een uitgebreide schrijfoefening om je kracht als empaat te ervaren!

Tot slot lees je hoe je jouw nieuw-gevonden empaat zijn kunt integreren in je leven.

Download hier ‘Ben je een empaat?’

9789020217087 Ben ik een empaat van Stephanie Red Feather
Ben ik een empaat? van Stephanie Red Feather

Voor als je meer wilt lezen: de handleiding hoort bij het dikke boek Ben ik een empaat van Stephanie Red Feather

Ben je benieuwd geworden naar aanleiding van haar PDF? Dan kun je het boek bestellen voor meer verdieping, oefeningen en voorbeelden. Bestel hier jouw exemplaar van Stephanie Red Feather’s boek ‘Ben ik een empaat?’. 


Wil je meer lezen over empaten? Bekijk dan deze artikelen op onze zustersite Inspirerend leven:

Blader hier door de ‘activation manual’

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Tien inspirerende wijsheden van Eckhart Tolle
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *