Samenwerken met AnkhHermes

Laatste update door Melissa Blad op 26 juni 2024

Ben je een Bookstagrammer, blogger of BookTokker en wil je graag samenwerken met AnkhHermes? Lees dan snel verder hoe dit in zijn werk gaat!

Wat leuk dat je op deze pagina bent beland en interesse hebt om als blogger, Bookstagrammer of BookTokker met ons samen te werken! In deze blog lees je meer over hoe dit in zijn werk gaat en hoe je in aanmerking kan komen voor een recensie-exemplaar.

Aanvragen van een recensie-exemplaar

Uitgeverij AnkhHermes is pionier op het gebied van spiritualiteit, gezondheid en bewustwording. Heb je een grote interesse in deze onderwerpen en in onze boeken, en zou je graag een recensie-exemplaar willen ontvangen? Dan kun je altijd een mail sturen naar promotie@ankh-hermes.nl .

Vermeld in de mail welk(e) boek(en) je graag zou willen ontvangen, een korte motivatie waarom je dit boek/deze boeken wil recenseren, een linkje naar je social media kanalen en waar je de recensie plaatst. Zo kunnen wij een weloverwogen keuze maken welke boeken we zullen toesturen.

Wij kijken vooral naar de engagement op je posts en je motivatie om een boek te lezen. Ben je een wat kleinere Bookstagrammer/blogger/BookTokker? Ook dan kom je dus in aanmerking voor een recensie-exemplaar.

We zullen altijd met aandacht je mail bekijken en je aanvraag behandelen. Het kan voorkomen dat we besluiten om geen recensie-exemplaar toe te sturen, bijvoorbeeld vanwege de vele aanvragen die we krijgen. Een afwijzing is daarom nooit persoonlijk.

Ben je geen Bookstagrammer, BookTokker of blogger, maar vind je het wel leuk om te recenseren? Geef je dan op voor onze maandelijkse recensentenoproep! Alle informatie vind je HIER.

Perslijst

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste boeken van AnkhHermes? Meld je dan aan voor onze perslijst! Op deze pagina kun je je aanmelden: https://www.ankh-hermes.nl/pers-boekhandel/

Wat verwachten we van jou?

We verwachten dat als je een recensie-exemplaar ontvangt, je deze ook daadwerkelijk leest en recenseert. We begrijpen uiteraard dat het lezen van een boek tijd kost en daarom hanteren we geen strikte deadline, maar we zouden het fijn vinden als je het boek binnen ongeveer twee maanden leest en recenseert.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je inhoudelijk iets over het boek zegt. Beschrijf dus niet alleen de samenvatting, maar probeer ook inhoudelijk iets over het boek te zeggen: waarom sprak het je aan? Of waarom juist niet? Voldoet het boek aan je verwachting? Wat hoopte je uit het boek te halen? Zou je het aanraden aan familie en/of vrienden? etc.

Tag ons vooral in je posts op social media (@ankhhermes), dat vinden we leuk om te zien en te delen! We zouden het daarnaast erg fijn vinden als je de recensie ook deelt op andere plaatsen, zoals Hebban, Goodreads, Boekenwereld etc.

Melissa Blad

Melissa Blad is marketingassistent bij Uitgeverij AnkhHermes

Lees ook

Maak kennis met de vrouwelijke aartsengelen
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *