Hoe vind ik mijn Ware Zelf? Marjolijn Loderichs van de I AM Academy vertelt

Laatste update door Team AnkhHermes op 16 december 2021

In deze video vertelt Marjolijn Loderichs hoe je je Ware Zelf kunt vinden met behulp van woorden met helende kracht.

“Al het constructieve is een expressie van je Ware Zelf, al het destructieve is een expressie van dingen die je hebt aangenomen, maar die geen expressie zijn van wie je werkelijk bent. Wie je werkelijk bent is zuiverheid die op zichzelf staat. Die liefde is. Die overvloed is, die volmaaktheid is”, vertelt Marjolijn Loderichs.

Marjolijn Loderichs, oprichter van de I AM Academy, is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij vertaalde en bewerkte I AM. Woorden met helende kracht van Susan Shumsky en helpt vele lezers de prayers op een dieper niveau door te laten werken. In deze video vertelt ze hoe je je Ware Zelf kunt vinden, wat je in de weg staat, en hoe simpel de weg naar jezelf kan zijn… Al is het wel een practice die je dagelijks doet.

Bekijk hier de video, of scroll verder naar de transcriptie zodat je de tekst in stilte kunt lezen.

Marjolijn Loderichs: “Al het constructieve is een expressie van je Ware Zelf, al het destructieve is een expressie van dingen die je hebt aangenomen, maar die geen expressie zijn van wie je werkelijk bent.

Wie je werkelijk bent, is zuiverheid die op zichzelf staat. Zuiverheid die liefde, overvloed en volmaaktheid is.

Prayers om onwaarheden op te lossen

In het boek I AM, woorden met helende kracht leer je werken met prayers. Wanneer je een prayer doet, tilt het datgene wat je bent gaan geloven als waar, zo uit je systeem op. Datgene wat onwaarheid is, lost vervolgens op in de mate waarin je de woorden uit de prayer als waar ervaart.

De waarheid die verborgen ligt in elke onwaarheid, komt weer naar boven. Als een lotus uit de modder.

Soms is de modder heel dik en heel diep en heb je je Ware Zelf helemaal weggestopt. Dan zou je de toepasselijke prayer heel vaak moeten doen, voordat je überhaupt kan voelen dat het een kern van waarheid bevat. Maar op een gegeven moment zul je het merken met elke prayer die je doet en daarom is het een practice. Je doet dat niet in één dag, omdat sommige dingen zo diep in je systeem aanvaard zijn, dat je het niet kunt aannemen als iemand het tegen je zegt.

De waarheid voelen

Dit is het mooie van de prayers: iedereen die dit werk doet komt op hetzelfde punt. Je voelt namelijk de waarheid. In die zin is het boek I AM, woorden met helende kracht echt een ondersteunende tool voor wanneer je jezelf weer wilt “her-inneren” wie je werkelijk bent. Zo zal ook mijn nieuwe boek zijn (nog geen verschijningsdatum bekend, red.). Elke pagina zal je helpen om de focus terug te brengen op je Ware Zelf, zodat je Ware Zelf het kan overnemen.

Het Ware Zelf neemt de programmering over

Ons Ware Zelf komt dan in plaats van de programmering waarmee we onszelf hebben omringd, zoals bijvoorbeeld de overtuiging “ik ben niet goed genoeg”.

In plaats van dat de programmering je systeem regeert, gaat je hogere, Ware en zuivere zelf, je denken, je voelen en je handelen overnemen. Je zult een expressie van je Ware Zelf zijn. Dan kunnen we het leven vieren! Want het is de grootste tragedie dat het leven wordt omkleed met onvolmaaktheid.

Het leven zelf is zuiverheid, overvloed en schoonheid: dus het goede, het schone en het ware. Dat ligt allemaal besloten in onze levensenergie. Je moet je voorstellen dat al dat moois dus steeds omkleed wordt met allemaal onwaarheid. Nou, als je je daarvan ontdoet… Dan kan dat echt naar voren komen. En dan kan je leven geleefd worden zoals het bedoeld is.”

Marjolijn Loderichs


I Am

I Am

Lees de teksten van Susan Shumsky hardop voor en laat de woorden werken voor directe en onmiddellijke heling. Haal nu nog meer uit I AM met de bijbehorende gratis cursus van de I AM Academy!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,50 met gratis verzending.

Bestellen

Videoportret door: Video’s met Hart en Ziel www.marjoy.nl

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Bruce Lipton: epigenetica op een begrijpelijke manier uitgelegd
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *