Eckhart Tolle is 75 jaar geworden!

Laatste update door Team AnkhHermes op 10 maart 2023

Maak kennis met het werk van Eckhart Tolle. In dit artikel sommen we op wat er van hem bij Uitgeverij AnkhHermes verschenen is!

Op 16 februari 2023 is Eckhart Tolle 75 jaar geworden en we vierden zijn mooie leeftijd en bijzondere inzichten die zovelen hebben geraakt met een kortingsactie op zijn masterclasses en e-books. Deze actie is helaas voorbij, maar hieronder sommen we graag op wat er bij Uitgeverij AnkhHermes verschenen is van deze populaire denker en spreker.

De poort naar het Nu: Hoe we onze obsessie met tijd overstijgen

Eckhart Tolle daagt je uit om uit de stroom van mentale activiteit te stappen en de vormloze, eeuwige essentie te ontdekken van wie we zijn voorbij het denken. Ervaar meer rust met deze masterclass van anderhalf uur!

Je volgt de masterclass op onze zustersite inspirerendleven.nl

Bestel nu

Eckhart Tolle’s Findhorn retraite: Stilte middenin de wereld

Eckhart Tolle leidde een bijzondere tweedaagse retraite in Findhorn, de beroemde spirituele gemeenschap in het noorden van Schotland. De 4 uur durende sessies zijn in haar geheel opgenomen en vastgelegd. Nu online beschikbaar.

Je volgt de retraite op onze zustersite inspirerendleven.nl

Bestel nu


De kracht van het NU

Eckhart Tolles ‘De kracht van het Nu’, hét spirituele boek van de afgelopen decennia, nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 14,99

Bestellen

Een nieuwe aarde

Eckhart Tolle, bekend van ‘De kracht van het NU’, geeft in ‘Een nieuwe aarde’ de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 14,99

Bestellen

Altijd in het nu

(Huis)dieren zijn altijd in het Nu en wij kunnen daarin nog veel van hen leren, daar maakt wereldwijde bestsellerauteur Eckhart Tolle ons op attent in Altijd in het NU.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 12,99

Bestellen

Een met alle leven

Een met alle leven bevat een zorgvuldig gekozen selectie van teksten uit Een nieuwe aarde. Ze zetten telkens weer aan tot contemplatie en bezinning.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 9,99

Bestellen

De kracht van het nu in de praktijk

Met De kracht van het Nu in de praktijk, gebaseerd op de bestseller De kracht van het Nu, kun je heel gemakkelijk Tolles advies in de praktijk brengen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 9,99

Bestellen

De stilte spreekt

Innerlijke stilte vind je door te leven in het Nu. Als je de tijd neemt om de wijsheid van deze teksten van Eckhart Tolle tot je te laten doordringen, zul je het wonder van de stilte beleven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 9,99

Bestellen

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Universele spiritualiteit: herontdek je goddelijkheid
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *