Astrologie & self-care: 122 tips voor jouw sterrenbeeld

Laatste update door Team AnkhHermes op 31 augustus 2022

Self-care op basis van jouw sterrenbeeld: Constance Stellas geeft je meer dan honderd ideeën om te ontspannen en in balans te blijven. Gebruik de sterren als jouw ultieme selfcare gids!

Het is hoogste tijd voor een beetje me-time! Op basis van je sterrenbeeld, de astrologische kenmerken van je zonneteken en de energie van het element waar het bij hoort, brengt de Astrologie & self-care-serie de kracht van de sterren en ware kosmische verlichting in je leven, met self-care ideeën die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt.

Deze boekjes zijn gericht op wie jij echt bent. Hoe goed klinkt dat? Ze bevatten informatie over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, en laten zien hoe belangrijk astrologie daarbij kan zijn. Je leert meer over jezelf door meer te weten te komen over je sterrenbeeld en het element waar het bij hoort, zodat je je kunt ontspannen, verlichting aanbrengt in je leven en weer energiek aan de slag kunt.

Dit mooi vormgegeven e-book lees je op je e-reader, smartphone of computer. Zo heb je jouw self-care tips altijd bij de hand!

Constance Stellas verzamelde meer dan honderd tips en schrijft hierover: 

Je ontdekt hoe je sterrenbeeld je hele wezen beïnvloedt en waarom het negeren van de lessen die hierbij horen ervoor kan zorgen dat je gefrustreerd raakt en geen voldoening in je leven ervaart. Als je de self-care rituelen uitvoert die bij jouw sterrenbeeld passen, zal de wijsheid van de kosmos je op een pad van vervulling en herstel leiden, op weg naar wie je diep vanbinnen werkelijk bent.

Gebruik de meer dan honderd self-care ideeën en -activiteiten die perfect bij jouw persoonlijkheid passen om je te ontspannen, om je gezonder te voelen en om in balans blijven


Het kleine boekje voor Ram

Van een verfrissend eindje hardlopen tot een rustgevende voetmassage: je ontdekt talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Stier

Van mediteren met rozenkwarts tot jezelf verwennen met een zoete traktatie: ontdek de talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Tweelingen

Van origami tot mediteren met kristallen: ontdek de talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Kreeft

Van regressie naar een vorig leven tot je helemaal verliezen in een fantastisch boek: je ontdekt talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Leeuw

Van mediteren met kristallen tot het bezoek aan een muziekfestival: je ontdekt talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Maagd

Van het cultiveren van een kruidentuin in je huis tot een speciale dag voor je geestelijke gezondheid: ontdek de talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Weegschaal

Van ongeremd genieten van het eten van zwarte kersen tot het openstellen van je huis: ontdek de talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Schorpioen

Van het innemen van rode ginseng als supplement tot het gebruik van patchoeli als jouw karakteristieke geur: je ontdekt talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Boogschutter

Van het kijken naar een grappige film tot mediteren bij het water: je ontdekt talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Steenbok

Van mediteren om minder bezorgd te zijn tot rotsklimmen om los te komen: ontdek de talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Waterman

Van een acupunctuurbehandeling tot het lid worden van een kookclub voor exotische gerechten: ontdek de talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Het kleine boekje voor Vissen

Van het genieten van een zelfbereide maaltijd tot het maken van een persoonlijk altaar: je ontdekt talloze manieren om je geest, lichaam en ziel te helen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 7,49

Bestellen

Meer weten over je maanteken, je ascendant en de planeten?

Zou je naast tips voor je zonneteken meer willen weten over wat er nog meer voor je in de sterren staat?

In het boek Leven met de sterren van Yasmin Boland leer je je eigen geboortehoroscoop lezen.

Volg je liever een online cursus?

Yasmin Boland maakte in samenwerking met Inspirerend leven de Leven met de sterren-online cursus met 26 lessen, ruim 4 uur video-materiaal en veel downloadsheets met informatie. Je volgt de cursus op je eigen tijd, wanneer je dat maar wil. Kijk voor meer informatie hier op onze zustersite Inspirerend leven. 

Over de auteur

Constance Stellas is astrologe en auteur van Griekse afkomst en heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring. Constance werkt als huisastrologe voor HuffPost en schrijft regelmatig voor Thrive Global. Voor meer informatie over Constance kun je haar website (constancestellas.com) bezoeken, of op Twitter kijken (@Stellastarguide).

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Emotioneel begaafd: Imi Lo biedt (h)erkenning met (Te)veel voelen
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *