Mieke Lannoey

Mieke Lannoey

Mieke Lannoey beschouwt zichzelf als een student van het leven en is gepassioneerd door surfen, schrijven en persoonlijke ontwikkeling. De roep van het water en het volgen van haar eigen stroom vormen de rode draad doorheen haar leven.

Haar levensmotto luidt dan ook:

Volg je droom, zelfs wanneer je die tijdelijk moet loslaten om werk te vinden of de huur te betalen. Wees altijd voorbereid op een gelegenheid om eruit te breken en het leven te leiden en de dingen te doen die je werkelijk inspireren, gelukkig maken en uitdagen.

Jane Goodall

Terug naar boven


Over Mieke Lannoey en haar missie

Een stevige burn-out in 2014, waar ze het boek Burn-out, het begin van verandering over schreef, vormde voor haar een gelegenheid om uit de ratrace te breken. Ze liet haar vertrouwde leven en haar baan als psychiatrisch verpleegkundige in de verslavingszorg achter zich en trok achtereenvolgens naar Egypte, Fuerteventura en Noord-Spanje, om als een vernieuwde versie van zichzelf terug te keren. Momenteel woont ze met haar vriend in Zeeland, met de Noordzee als achtertuin, al kan dat volgend jaar weer elders zijn. Het zal je wellicht niet verbazen dat het element water een van de tools is die ze gebruikt om mensen weer in contact te brengen met hun eigen stroom.

Alle stappen die Mieke zette om van een burn-out tot haar huidige manier van leven te komen, vatte ze samen in een online cursus genaamd De reis naar je ware zelf.

Het framework van het waardenplan dat in hoofdstuk 7 van Nooit meer de oude werd vermeld kun je gratis downloaden via haar website.
www.miekelannoey.com.

Terug naar boven