De spirituele uitgeverij van Nederland

4 luisterboeken die je zéker een keer moet beluisteren

Laatste update door Obe Alkema op 14 september 2020

Steeds meer boeken van AnkhHermes zijn ook beschikbaar als luisterboek. Luisterboeken zijn ideaal wanneer je je handen niet vrij hebt of wanneer het lezen van een boek minder goed of niet mogelijk is. Of misschien vind je het gewoon prettiger een boek te beluisteren dan dat je er een leest. Je bent in ieder geval niet de enige! In dit artikel lichten we vier luisterboeken uit die dit jaar verschenen zijn en die je zéker een keer moet beluisteren.

Hoe werkt het met luisterboeken?

Al onze luisterboeken zijn te verkrijgen via onder andere Storytel en Luisterrijk. Wij verwijzen je door naar deze webshops, omdat het nog niet mogelijk is om in onze eigen webshop (Boekenwereld) luisterboeken aan te bieden.

Wanneer je een luisterboek koopt bij Luisterrijk, kun je het direct downloaden en beluisteren, wel zo handig! Voor het eerst een luisterboek kopen? Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe èn kun je het eerst uitproberen met een gratis luisterboek!

Dit zijn de luisterboeken die we je graag tippen

1. Louise Hay – Krachtboek voor vrouwen

Veel boeken van Louise Hay zijn beschikbaar als luisterboek en ook het meest recente boek dat AnkhHermes publiceerde is te beluisteren: Krachtboek voor vrouwen. In Krachtboek voor vrouwen, wijsheid van Louise Hay deelt ze wijze levenslessen voor vrouwen om van de komende jaren de meest productieve, bevredigende en krachtige tijd van hun leven te maken. Op haar onnavolgbare warme en openhartige manier deelt zij haar wijsheid voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden.

Benieuwd naar Krachtboek voor vrouwen? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €15.

2. Kate Rose – De drie grote liefdes in je leven

In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes. Van soulmates tot karmische partners en tweelingzielen, ze leren ons wat ons in relaties echt gelukkig maakt. De zoektocht naar de liefde is een reis naar onze tweelingziel en de ontdekking van ons ware zelf.

Benieuwd naar De drie grote liefdes in je leven? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €15.

3. Robert Bruggeman – Start vandaag met lichter leven

In het overweldigende aanbod aan spirituele cursussen, websites, stromingen, leraren en tradities raak je de weg gemakkelijk kwijt. Met Start vandaag met lichter leven geeft Robert Bruggeman je een waardevolle leidraad om op een bewuste manier je eigen (levens)pad te volgen. Door zijn eigen zoektocht in kaart te brengen en met jou te delen, hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden en zet je meteen je eerste stappen op weg naar een lichter leven.

Benieuwd naar Start vandaag met lichter leven? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €15.

4. Willem Glaudemans – Reis van de ziel

Iedereen heeft bepaalde eigenschappen en karaktertrekken in zich die bijdragen aan het geluk in je eigen leven, maar ook aan de wereld om je heen. Dat is jouw ‘schat’. Tijdens je leven maak je een reis. Je ontwikkelt jezelf tijdens die reis, ontdekt steeds meer dingen en komen zo steeds dichterbij jezelf, je schat. Door deze ook nog eens te delen krijgt je schat meer waarde en verrijk je jezelf en anderen. Willem Glaudemans wil je met Reis van de Ziel inspireren om op je eigen zielenreis te gaan.

Benieuwd naar Reis van de Ziel? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €12,50.

Extra: Sharon Blackie – Het betoverende leven

Het betoverende leven van Sharon Blackie is al een tijdje leverbaar als luisterboek, maar in juli hebben we het in een nieuw jasje gestoken. Nieuw jasje, zelfde belangwekkende en relevante inhoud!

Betovering is de diepe menselijke behoefte aan avontuur, magie en verwondering. Voor kinderen is betovering heel gewoon, maar naarmate we ouder worden, verliezen we onze natuurlijke spontaniteit. Onze wereld wordt steeds sneller, materialistischer en virtueler. We raken steeds verder vervreemd van onszelf, onze medemens en onze omgeving. Op een prachtige manier laat Sharon Blackie in Het betoverende leven zien dat je antwoorden op het moderne gevoel van onbehagen kunt vinden in oude mythen, sprookjes en vertellingen. Ze maken ons niet alleen bewust van de verlangens die we onderdrukt hebben; ze kunnen ons ook nieuwe doelen en mogelijkheden tonen.

Benieuwd naar Het betoverende leven? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €15.

Avatar

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes ben ik verantwoordelijk voor SAM: het Secretariaat, de Audioboeken en de Metadata. Ik overzie de behandeling van manuscripten, maak ISBN's aan, stel contracten op, beheer de audioboekproductie en zorg ervoor dat alle leverbare en aangekondigde titels van de juiste informatie en het juiste beeldmateriaal voorzien is!

Lees ook

Wereld Alzheimer dag 2020: de leeslijst van AnkhHermes
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *