De spirituele uitgeverij van Nederland

Wijsheid van Hans Stolp in tijden van corona

Laatste update door Obe Alkema op 7 april 2021

Wat vertelt corona ons en wat kunnen wij ervan leren? Hans Stolp geeft in deze uitgebreide video zijn visie op corona.

De corona-pandemie is een rare tijd en je weet vaak niet wat je ervan denken moet, begint Hans Stolp zijn lezing over de huidige stand van zaken. Wat vertelt corona ons en wat kunnen wij ervan leren? Hans Stolp geeft in deze uitgebreide video zijn visie op corona.

Op de website van Stichting De Heraut kun je ook lezen wat de visie van Hans Stolp is op deze uitzonderlijke situatie. Hij hield daar in de eerste maanden van de pandemie een coronadagboek bij. Zijn eerste bijdrage begint hij als volgt:

Van verschillende kanten wordt mij de vraag gesteld naar de achtergronden van de corona-crisis. Wat zit er achter en hoe moeten we ermee omgaan? Ik was al van plan daarover een artikel te schrijven voor ons blad Verwachting. Maar het eerstvolgende nummer verschijnt pas op 1 juni. Dat duurt wel erg lang; daarom leek het mij een goed idee om via de site van onze Stichting De Heraut regelmatig korte impressies te plaatsen waarbij wordt ingegaan op de achtergronden van de huidige corona-crisis. Een crisis die ongetwijfeld zal uitlopen op een economische crisis – en waarschijnlijk wordt die crisis erger dan de corona-crisis.

Ben je benieuwd naar meer van Hans Stolp? Uitgeverij AnkhHermes geeft al jaren de boeken van Hans Stolp uit en nog steeds, want medio 2021 verschijnt zijn nieuwe boek De mysteriën van Christus bij ons. Afgelopen jaar verscheen bij ons zijn boek over Rudolf Steiner.


Hans Stolp - De mysteriën van Christus

Over het esoterische christendom kan Hans Stolp als geen ander vertellen, zoals hij wederom duidelijk maakt met dit boek. Hij laat je dicht naderen op Christus, zijn mysteriën en de inzichten die nog steeds tot de verbeelding spreken en leven en ziel verrijken.

Bestellen
Avatar

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes ben ik verantwoordelijk voor SAM: het Secretariaat, de Audioboeken en de Metadata. Ik overzie de behandeling van manuscripten, maak ISBN's aan, stel contracten op, beheer de audioboekproductie en zorg ervoor dat alle leverbare en aangekondigde titels van de juiste informatie en het juiste beeldmateriaal voorzien is!

Lees ook

Dromen met je ogen open: leer groots dromen met droomexpert Robert Moss
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *