De spirituele uitgeverij van Nederland

Lezen over spiritualiteit en liefde

Laatste update door Anouschka van Wettum op 6 februari 2020

Liefde en spiritualiteit gaat over ontmoeting, verbinding, en groeien in bewustzijn. Op welke weg je je ook bevindt, deze boeken inspireren om na te denken over de liefde in al haar facetten. 

In verbinding met elkaar verrijken én spiegelen we elkaar. Liefde en spiritualiteit gaat over ontmoeting, verbinding, en groeien in bewustzijn. Liefde kan in een romantische relatie zijn, kan op zelfliefde slaan of juist de onvoorwaardelijke Liefde betekenen. Op welke weg je je ook bevindt, deze boeken inspireren om na te denken over de liefde in al haar facetten.

1 Liefdesbang van Hannah Cuppen

Meesterschap in liefde over spiritualiteit en liefdeWil je graag een relatie maar trekt de ander zich steeds terug? Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Of heb je de neiging de ander op afstand te houden als die voor jou wil gaan? Mis je in je relatie de intimiteit? In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatings- en bindingsangst te maken heeft. Bestel hier Liefdesbang. 

2 Meesterschap in liefde van Don Miguel Ruiz

Waarom veroorzaken ‘aanpassing’ en het ‘idee dat we perfect moeten zijn’ zelfafwijzing? Hoe maakt de sterke behoefte aan controle over de ander de meeste relaties kapot? Waarom zoeken we liefde bij anderen en hoe vinden we liefde in onszelf? Hoe leren we anderen accepteren en onszelf en anderen vergeven? Don Miguel Ruiz geeft inzichten in Meesterschap in liefde. Bestel hier Meesterschap in liefde. 

3 Boek van licht en liefde van Willem Glaudemans

Licht en liefde zijn twee oerkrachten in de schepping. Licht is waar alles van gemaakt is, en liefde is de intentie waarmee de schepping in gang is gezet en in beweging wordt gehouden. Licht verbindt alles met alles, omdat alles uit lichtdeeltjes bestaat. Liefde is wat we werkelijk zijn en dat nooit kan worden aangetast. Als we de wetenschap van het licht zouden begrijpen en de taal van de liefde zouden verstaan zouden we onze werkelijkheid ingrijpend kunnen veranderen en zou ons bewustzijn buitengewoon groeien.  Bestel hier Boek van licht en liefde.

Terugkeer naar liefde over spiritualiteit en liefde

4 Terugkeer naar liefde van Marianne Williamson

Geïnspireerd door een Cursus in wonderen maakt Marianne Williamson duidelijk dat liefde de drijvende kracht is achter alles. Wat je ook overkomt op het gebied van relaties, gezondheid of carrière: liefde is het antwoord. ‘Terugkeer naar liefde’ laat zien dat wanneer je bereid bent vanuit liefde in plaats van angst te leven, alles zal veranderen. Je ontdekt dat jij de liefde bent. Liefde maakt onszelf en de wereld beter. Bestel hier Terugkeer naar liefde.

5 Mindful en mindblowing seks van Jessica Graham

Mindful en mindblowing seks gaat om tijd en échte aandacht voor elkaar. Met dit uitgangspunt geeft Jessica Graham je onder andere mindfulness- en meditatieoefeningen die je kunt gebruiken om je open te stellen voor jezelf en voor elkaar. Zo durf je langzamerhand je verlangens en gevoelens steeds meer uit te spreken, en ernaar te handelen. Bestel hier Mindful en mindblowing seks.

6 Tweelingzielen van Patricia Joudry en Maurie Pressman

Lichtwerker over spiritualiteit en liefdeWe dromen er allemaal van: die ene, echte ware. Volmaakte liefde, twee zielen die een worden… Voor velen blijft zo’n ontmoeting een droom. Maar dat hoeft niet. Volgens |Tweelingzielen bestaat er wel degelijk een ware spirituele partner. Als we ervoor zorgen dat we er klaar voor zijn, kunnen we onze ‘tweelingziel’ echt tegenkomen en herkennen. Tweelingzielen helpt je die ene liefde te vinden die je heel maakt. Bestel hier Tweelingzielen.

7 Lichtwerker van Sahvanna Arienta

 

Lichtwerker van Sahvanna Arienta is een boek voor gevoelige mensen die van uit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen. Je hebt de bijzondere opdracht om licht en liefde te verspreiden. Je weet diep van binnen dat je hier niet zomaar op aarde bent. Is het jouw moment om te ontwaken als lichtwerker? Bestel hier Lichtwerker.

Meer lezen over liefde?

Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

12 boeken met inzichten om je leven te helen
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *