Een nieuwe aarde: Nu als luisterboek!

Laatste update door Miriam den Ouden op 19 januari 2022

Nu als luisterboek: Een nieuwe aarde. Eckhart Tolle wijst je in Een nieuwe aarde de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk. Hij baseert zich daarbij op inzichten uit De kracht van het Nu. Ook dat boek is, net als nog twee titels, als luisterboek beschikbaar: lees er hier alles over.

Over Een nieuwe aarde

Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle zag in 2016 het licht, maar is actueler dan ooit. Tolle, een van de meest geliefde en inspirerende spirituele auteurs van dit moment en bekend geworden met zijn wereldwijde bestseller De kracht van het Nu, onderstreept met een nieuw woord vooraf in deze jubileumeditie van Een nieuwe aarde dat het vijf voor twaalf is voor de mensheid. Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert.

Over de auteurEckhart Tolle (1948) is een van de meest geliefde en inspirerende spiritueel leraren van dit moment. Zijn boeken, waarvan De kracht van het nu en Een nieuwe aarde het meest bekend zijn, staan al jaren op eenzame hoogte in de bestsellerlijsten. Eckhart Tolle inspireert met zijn boeken en lezingen wereldwijd miljoenen mensen om meer liefde, geluk, creativiteit en innerlijke vrede te vinden door veel meer in het Nu te leven.

Bestel hier het luisterboek Een nieuwe aarde bij Luisterrijk voor € 17,50.


Een nieuwe aarde

Een nieuwe aarde

Eckhart Tolle, bekend van ‘De kracht van het Nu’, geeft in ‘Een nieuwe aarde’ de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,00 met gratis verzending.

Bestellen

Miriam den Ouden

Miriam den Ouden is bureauredacteur bij Uitgeverij AnkhHermes.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *