De vier inzichten challenge

Laatste update door Team AnkhHermes op 27 oktober 2022

(Her)lees 'De vier inzichten' van Don Miguel Ruiz met deze gratis challenge!

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz hebben voor veel mensen een groot verschil betekend in hoe zij kijken naar de werkelijkheid, geluk en tegenslag. Meesterverteller Ruiz laat zien dat we in een droom leven en soms door de mist van verwarring niet zien wat werkelijk waar is. Om 25 jaar De vier inzichten te vieren, nodigen we je uit om in onze challenge het boek er nog eens bij te pakken om iedere dag kort stil te staan bij de verrassend eenvoudige maar zo diepgaande inzichten.

De Vier Inzichten bieden de mogelijkheid een einde te maken aan emotionele pijn, waardoor de deur voor je kan worden opengezet om van je leven te gaan genieten en een nieuwe droom te beginnen. Het is aan jouzelf om de mogelijkheden van die nieuwe droom te onderzoeken.

Don Miguel Ruiz

Meld je hier aan voor de challenge

  •  *
  • naam@bedrijf.nl

Hoe het werkt:

Je meld je aan met in het formulier met je e-mailadres en naam. Je ontvangt direct een bevestigingsmail met daarin alvast het begin van de challenge. Het kan een paar minuten duren voordat de mail aankomt, maar kijk voor de zekerheid ook in je spam.

Vanaf dat moment ontvang je 4 dagen lang iedere ochtend om 7 uur een e-mail met daarin het inzicht, een kort citaat uit het boek, en een oefening om gedurende de dag bij het inzicht stil te staan. Je kunt kiezen of je alleen de mails leest, óf dat je de mails als een boekenclub gebruikt. Je kunt iedere dag het bijpassende hoofdstuk lezen. Bovendien tippen we iedere dag een ander boek van Ruiz om je kennis te laten maken met meer van zijn wijsheid.

Op de vijfde dag ontvang je van ons nog een laatste mail met een bonus-inzicht dat je niet wilt missen.

Deel de mooiste inzichten met je kennissen en vrienden

Stuur vooral de meest inspirerende mails door naar kennissen en vrienden om hen te inspireren!

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

Werkbladen bij Ongekende gevoelens om te printen
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *