Wijsheid van Hans Stolp in tijden van corona

Laatste update door Obe Alkema op 16 december 2021

Wat vertelt corona ons en wat kunnen wij ervan leren? Hans Stolp geeft in deze uitgebreide video zijn visie op corona.

De corona-pandemie is een rare tijd en je weet vaak niet wat je ervan denken moet, begint Hans Stolp zijn lezing over de huidige stand van zaken. Wat vertelt corona ons en wat kunnen wij ervan leren? Hans Stolp geeft in deze uitgebreide video zijn visie op corona.

Op de website van Stichting De Heraut kun je ook lezen wat de visie van Hans Stolp is op deze uitzonderlijke situatie. Hij hield daar in de eerste maanden van de pandemie een coronadagboek bij. Zijn eerste bijdrage begint hij als volgt:

Van verschillende kanten wordt mij de vraag gesteld naar de achtergronden van de corona-crisis. Wat zit er achter en hoe moeten we ermee omgaan? Ik was al van plan daarover een artikel te schrijven voor ons blad Verwachting. Maar het eerstvolgende nummer verschijnt pas op 1 juni. Dat duurt wel erg lang; daarom leek het mij een goed idee om via de site van onze Stichting De Heraut regelmatig korte impressies te plaatsen waarbij wordt ingegaan op de achtergronden van de huidige corona-crisis. Een crisis die ongetwijfeld zal uitlopen op een economische crisis – en waarschijnlijk wordt die crisis erger dan de corona-crisis.

Ben je benieuwd naar meer van Hans Stolp? Uitgeverij AnkhHermes geeft al jaren de boeken van Hans Stolp uit en nog steeds, want medio 2022 verschijnt zijn nieuwe boek Een blik op de toekomst. Afgelopen jaar verscheen zijn boek De mysteriën van Christus.


Een blik op de toekomst

Een blik op de toekomst

In ‘Een blik op de toekomst’ geeft Hans Stolp op zijn unieke manier inzicht in de rol van aartsengelen in de ontwikkelingsweg van de mensheid.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,00 met gratis verzending.

Bestellen

De mysteriën van Christus

De mysteriën van Christus

In ‘De mysteriën van Christus’ vertelt Hans Stolp op geheel eigen wijze over Jezus Christus in het esoterisch christendom.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,00 met gratis verzending.

Bestellen

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes verzorg ik de audioboeken en de website, ontferm ik me over de metadata van al onze titels en bouw ik aan de Patroon-serie, waarin AnkhHermes spirituele poëzie en poëtische wijsheid verzamelt.

Lees ook

Tao Te Ching: terugkeren naar eenvoud
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *