De spirituele uitgeverij van Nederland

Maak aanspraak op je zelfhelende vermogens en neem je gezondheid in eigen hand. Juist wanneer de reguliere gezondheidszorg je klachten niet (h)erkent of wanneer je je wilt oriënteren op je opties, zijn deze boeken een bron van waardevolle informatie. Uitgeverij AnkhHermes staat voor zelfbeschikking en gedegen informatie zoeken om je keuzes op te baseren.

   

Het lichaam heeft ongekende zelfhelende vermogens en bij voldoende slaap, goede voeding en beweging kan het veel hebben. De boeken over gezondheid en preventie bij Uitgeverij AnkhHermes richten zich op de ondersteuning van wat het lichaam zelf al kan, maar kijken óók naar onbegrepen klachten wanneer dit niet vanzelf sprekend is.

Onbegrepen klachten

Onbegrepen klachten maken eenzaam, zeker wanneer je als een van de weinigen last hebt van iets waar de massa (nog) niets van merkt. Denk aan elektrohypersensitiviteit (EHS), een milieu-aandoening waarbij je fysieke klachten krijgt door straling, maar waar tot nu toe nog geen echte oplossing voor is en wat nog niet erkend wordt als aandoening. MCS, Multiple Chemical Sensitivity, is een milieuziekte waarbij je fysieke klachten ondervindt aan chemische stoffen zoals parfums, plastic of schoonmaakmiddelen. Ook kun je pijnklachten hebben die hun oorzaak vinden in onverwerkte emoties en stress, daar schrijft Saskia de Bruin over in Weg van de pijn.

En wanneer je gebruik zou willen maken van CBD-olie vind je genoeg advertenties om de olie te kopen, maar weinig informatie over hoe het werkt en hoe de dosering in elkaar steekt, behalve in deze complete gids voor CBD-olie of deze beknopte versie voor de consument.