Psychologie van een gebroken hart van Akke-Jeanne Klerk

Laatste update door Team AnkhHermes op 31 januari 2022

'Psychologie van een gebroken hart' van Akke-Jeanne Klerk biedt inzichten in hoe je een gebroken hart kunt omzetten in persoonlijke groei.

Het is een kunst te leven met een open hart, zeker wanneer je hart net gebroken is. Maar het is niet onmogelijk. Wanneer je het herstelproces begrijpt en weet hoe je een gebroken hart kunt omzetten in persoonlijke groei, biedt dit perspectief.

Dit boek verschijnt op 10 november 2020 en geeft inzicht in de taken waarvoor je op innerlijk vlak gesteld staat als je hart gebroken is. Deze inzichten brengen verzachting doordat je compassie voor jezelf en anderen ontwikkelt. Daarnaast helpt het boek je, middels gerichte vragen, de regie in eigen hand te nemen en je eigen koers uit te stippelen.

Tekst gaat verder onder het boek


Psychologie van een gebroken hart

Psychologie van een gebroken hart

‘Psychologie van een gebroken hart’ van Akke-Jeanne Klerk laat zien dat een gebroken hart kan helen, en dat je er zelfs sterker uit kunt komen!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending.

Bestellen

Het boek geeft hoop, immers wanneer je niet langer geremd wordt door de angst voor een nieuw gebroken hart, ben je vrij nieuwe mogelijkheden te verkennen, durf je je hart te volgen en risico’s te nemen in hartsaangelegenheden. Dat opent de deur naar de volle ervaring van het bestaan.

Waarom dit boek tot stand is gekomen

De directe aanleiding voor dit boek was een eigen gebroken hart. Ik heb een reeks gebroken harten opgedaan in mijn leven, waardoor ik in mijn leven tegen wil en dank vaardig geworden ben in het herstel daarvan.

Ik zie het gebroken hart als het loslaten van iets waar we aan gehecht waren, dat kan de dood zijn, liefdesverdriet, maar ook het los moeten laten van idealen. In mijn eigen leven heb ik mijn vader op jonge leeftijd verloren, ik heb een reeks gebroken harten in de liefde opgedaan, maar ik heb ook verlangens moeten loslaten. En al heb ik geworsteld met de pijn en verdriet, het heeft me ook veel opgeleverd. Ik ben er sterker uitgekomen en ervaar meer liefde voor anderen en voor mezelf.

Bestel jouw exemplaar

Je bestelt jouw exemplaar bij je plaatselijke boekhandel of bestel hier het boek Psychologie van een gebroken hart online.

Akke-Jeanne Klerk

Over de auteur: Akke-Jeanne Klerk

Akke-Jeanne Klerk (1975) woont in Amsterdam. Zij werkt als Professioneel Coach & Trainer. Zij werkt als coach bij SchoolvoorCoaching. Daarnaast is zij mede-oprichter van JungPlatform; een online aanbieder van psychologische en spirituele cursussen. Binnenkort gaat haar eigen website live.

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de online-redacteur, de brandmanager, de online marketeer en de community manager van het gelieerde platform inspirerendleven.nl.

Lees ook

De Kracht voor de Toekomst
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *