Marleen van den Hout

Marleen van den Hout

Marleen van den Hout (Zwolle) brengt ademwerk en innerlijke groei samen. Beide invalshoeken benadert zij origineel. Haar credo ‘het laatste wat we leren is eenvoud’ vind je terug in alles wat zij de lezer aanreikt. Van den Hout is ademspecialist, coach en bewegingsdeskundige. Ze werkt inmiddels twintig jaar aan het optimaliseren van anderen en zichzelf. Marleen woonde na haar studie in Hong Kong en richtte terug in Nederland haar eigen dansschool op. Daar begon ze met het ontwikkelen van de krachtige ademhalingstechnieken. Marleen combineert in haar praktijk onder andere technieken uit psychosynthese, hypnose en Lichter leven. Tevens organiseert ze retraites naar haar huis in Noorwegen en geeft, dichter bij huis, in haar woonplaats Zwolle haar inmiddels beroemde ademworkshops. www.marleenvandenhout.nl

Terug naar boven


Ook jij bent bedoeld om gezond en gelukkig te zijn

Een boek schrijven vinden we vaak een hele prestatie. Maar dat raakt me niet zo. Wat me wél raakt is dat het is gelukt mezelf uit mijn situatie te tillen, een nieuwe koers te varen en de beslissing die ik ooit nam waar te maken: ik ben bedoeld om van binnenuit gezond en gelukkig te zijn. En ik niet alleen, wij allemaal. Tuurlijk ben ik trots op het boek, en intens dankbaar voor mijn uitgever die in me gelooft en zo veel doet om samen een mooi product te maken. Maar ik ben vooral ongelooflijk blij met de boodschap. Ik hoop van harte dat die jou zal inspireren. Want ook jij bent bedoeld om van binnenuit gezond en gelukkig te zijn.

Ik nodig je uit!
Je kunt erover lezen, dat is top. Je komt alleen zoveel verder als je het (ook) live ervaart. Alles wat je nodig hebt is er al, we kunnen het alleen niet altijd meer vinden. De adem helpt je jezelf terug te vinden, maar je moet het wel zélf doen..

Wil jij ook:
–  lekkerder slapen?
–  klachten oplossen?
–  minder stress?
–  meer energie?
–  in overgave genieten van je leven?

Gun jij jezelf de vooruitgang?
Voel jij ergens diep van binnen de herkenning? Dat jij verlangt naar vooruitgang? Ik nodig je van harte uit tijdens mijn live programma’s daadwerkelijk een stap vooruit te zetten.

Bekijk hier de events van Marleen van den Hout. 

Terug naar boven