Audioboeken bij AnkhHermes

3 september 2018

In de file, op weg naar vakantie, tijdens het schoonmaken of misschien gewoon tijdens een avondje thuis: audioboeken zijn ideaal voor wanneer je je handen niet vrij hebt. Beluister hier alvast een luisterfragment of bestel jouw eigen audioboek van Uitgeverij AnkhHermes.

 

3 zomertips om naar te luisteren

Tip 1: De kracht van het nu – Eckhart Tolle

Hét spirituele boek van het afgelopen decennium.  De kracht van het nu beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf te ontdekken en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. Zo verlos je jezelf van psychische pijn. Iedereen die zich overgeeft aan het Nu zal hierin slagen!

 

Tip 2: Ochtend en avondmeditaties – Louise Hay

Begin je dag goed met dankbaarheid en positieve affirmaties die nieuwe mogelijkheden openen. Ook helpt Louise je met de avondmeditatie om de dag af te sluiten in dankbaarheid voor alles wat je hebt ervaren. De meditatie bereidt je voor op een rustige slaap. Als de ideeën uit de meditaties een deel van je bewustzijn worden, zullen positieve veranderingen makkelijk en vanzelf plaatsvinden.

 

Tip 3: Ayahuasca, een sjamanistische zoektocht – Rinske Warner

Ayahuasca beschrijft wat het sjamanisme voor jou persoonlijk kan betekenen. Het boek vertelt je ook hoe het voelt om een Ayahuasca ceremonie met een bewustzijnsverruimende trance mee te maken.

 

Beschikbaar als audioboek:

Eckhart Tolle

Hans Stolp

Hannah Cuppen

Louise Hay:

Marianne Williamson

Robert Bridgeman

Don Miguel Ruiz

Rumi

Mjon van Oers

Sharon Blackie

Willem de Ridder:

Prinses Irene

Marian van den Beuken

Ans Ettema-Essler

Mieke Lannoey

Irene Lippe-Biesterfeld

Marnetta Viegas

Rinske Warner

Ulrich E. Duprée

 

 

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.