De spirituele uitgeverij van Nederland

Audioboeken bij AnkhHermes

Laatste update door Anouschka van Wettum op 5 november 2019

In de file, op weg naar vakantie, tijdens het schoonmaken of misschien gewoon tijdens een avondje thuis: audioboeken zijn ideaal voor wanneer je je handen niet vrij hebt. Beluister hier alvast een luisterfragment of bestel jouw eigen audioboek van Uitgeverij AnkhHermes.

We linken op deze pagina naar Luisterrijk, een audioboeken webshop, omdat we op dit moment nog geen audioboeken aanbieden in onze eigen webshop.

Audioboeken top 3

Audioboek De kracht van het nu – Eckhart Tolle

Hét spirituele boek van het afgelopen decennium.  De kracht van het nu beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf te ontdekken en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. Zo verlos je jezelf van psychische pijn. Iedereen die zich overgeeft aan het Nu zal hierin slagen!

 

Audioboek Je kunt je leven helen – Louise Hay

Het basisboek voor een gelukkig(er) leven! Een heerlijk warm boek – de liefde stroomt van de pagina’s! Louise’s diepe, liefdevolle inzichten helpen je om jezelf beter te leren kennen en een fijner leven te krijgen. Alles wat je wilt weten over het leven, de lessen van het leven en hoe je aan jezelf kunt werken staat in dit boek. Van jezelf houden is gezond!

 

 

Audioboek Voorbij het narcisme – Mjon van Oers

Dit boek geeft je inzichten, tips en vaardigheden en vertelt je hoe je de controle terug kunt nemen over je leven. Wanneer je narcisme leert herkennen en doorgronden, kan dit bij jou een aardverschuiving teweegbrengen in je bewustzijn en het fundament vormen van een nieuwe identiteit en andere kijk op je leven. Vind met dit boek je weg terug voorbij angst en schuld – voorbij het narcisme én de narcist – terug naar liefde voor jezelf.

 

Beschikbaar als audioboek:

Eckhart Tolle

Louise Hay:

AnkhHermes boeken als audioboek

De Ankertjes als audioboek

Willem de Ridder:


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 

Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Kinderyoga van Helen Purperhart op De Beste Boeken Live
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *