Audioboeken bij AnkhHermes

3 september 2018

In de file, op weg naar vakantie, tijdens het schoonmaken of misschien gewoon tijdens een avondje thuis: audioboeken zijn ideaal voor wanneer je je handen niet vrij hebt. Beluister hier alvast een luisterfragment of bestel jouw eigen audioboek van Uitgeverij AnkhHermes.

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz

Als we de vier inzichten consequent toepassen in ons dagelijks leven, gaan we inzien dat wijzelf de enigen zijn die ons eigen geluk en welzijn kunnen creëren. Luisterfragment van het audioboek ‘De vier inzichten’ van Don Miguel Ruiz, voorgelezen door Ad Knippels.

bestel

Gedichten van Rumi

De Perzische dichter Rumi is een van de belangrijkste vertolkers van mystieke poëzie. Rumi’s gedichten zijn opmerkelijk actueel en overbruggen met gemak de zeven eeuwen die ons van hem scheiden. Luisterfragment van het audioboek ‘Gedichten’ van Rumi, voorgelezen door Ad Knippels.

bestel

De verborgen zin van dementie van Hans Stolp

Hans Stolp laat ons zien dat dementie geestelijke groei kan bieden. Nadat ‘plicht’ en ‘moeten’ zijn losgelaten, is het mogelijk om een volgend leven meer bevrijd en ontlast te beginnen. Luisterfragment van het audioboek ‘De verborgen zin van dementie’ van Hans Stolp, voorgelezen door Liselot Thomassen.

bestel

De stilte spreekt van Eckhart Tolle

Innerlijke stilte vind je door te leven in het Nu. Als je de tijd neemt om de wijsheid van deze teksten van Eckhart Tolle tot je te laten doordringen, zul je het wonder van de stilte beleven. Luisterfragment van het audioboek ‘De stilte spreekt’ van Eckhart Tolle, voorgelezen door Roel Fooij.

bestel

Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle

Gebaseerd op de inzichten uit De kracht van het Nu wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk. Luisterfragment van het audioboek ‘Een nieuwe aarde’ van Eckhart Tolle, voorgelezen door Roel Fooij.

bestel

Voorbij het narcisme van Mjon van Oers

Vind met dit boek je weg terug voorbij angst en schuld – voorbij het narcisme én de narcist – terug naar liefde voor jezelf. Luisterfragment van het audioboek ‘Voorbij het narcisme’ van Mjon van Oers, voorgelezen door Charlotte Lap.

bestel

Ook beschikbaar als audioboek:

Terugkeer naar liefde van Marianne Williamson

De kracht van het Nu van Eckhart Tolle

De kracht van het Nu in de praktijk van Eckhart Tolle

Liefdesbang van Hannah Cuppen

Ik hoef niets te doen van Marianne Williamson

Start vandaag met mediteren van Robert Bridgeman

Als een Engel je komt helpen… van Hans Stolp

Leven in verbinding van Irene van Lippe-Biesterveld

Van Louise Hay:

Van Willem de Ridder:

Binnenkort te beluisteren:

Het betoverende leven van Sharon Blackie


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.