Audioboeken bij AnkhHermes

3 september 2018

In de file, op weg naar vakantie, tijdens het schoonmaken of misschien gewoon tijdens een avondje thuis: audioboeken zijn ideaal voor wanneer je je handen niet vrij hebt. Beluister hier alvast een luisterfragment of bestel jouw eigen audioboek van Uitgeverij AnkhHermes.

Tip 1: Het betoverende leven van Sharon Blackie

Kom uit je dagelijkse sleur met Sharon Blackie en ontdek het betoverende leven. Dit is een creatief, intuïtief en fantasierijk leven vol van betekenis. Voel je een leegte in de kern van het moderne leven? Luister dan hoe je meer authenticiteit, harmonie en verbinding kunt ervaren. Een inspirerend nieuw audioboek voor creatieve zelfontwikkeling vol inzichten, wijsheid en oefeningen.

Luister naar de meditatie ‘de zitplek’

“Allemachtig wat ontzettend mooi, leerzaam en aanstekelijk.” – Anouk Boelsma van Thinium Audioboekproducties

Tip 2: Liefdesbang van Hannah Cuppen

Sta jij jezelf in de weg op zoek naar ware liefde of lijk je steeds niet een geschikte partner te kunnen vinden? Ontdek met Hannah Cuppen wat er ten grondslag ligt aan verlatingsangst en bindingsangst. Geef jezelf de vrijheid om te helen en van jezelf te houden zodat je je steeds meer open durft te stellen voor echte liefde.

Tip 3: Gedichten van Rumi

Luister naar de wijsheden van deze legendarische Perzische dichter. Geschreven in de dertiende eeuw klinken zijn verzen actueler dan ooit.

Beschikbaar als audioboek:

Eckhart Tolle

Hans Stolp

Hannah Cuppen

Louise Hay:

Marianne Williamson

Robert Bridgeman

Don Miguel Ruiz

Rumi

Mjon van Oers

Sharon Blackie

Willem de Ridder:

Prinses Irene

Marian van den Beuken

Ans Ettema-Essler

Mieke Lannoey

Irene Lippe-Biesterfeld

Marnetta Viegas

Rinske Warner

Ulrich E. Duprée

 

 

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.