De spirituele uitgeverij van Nederland

De luisterboeken van AnkhHermes

Laatste update door Obe Alkema op 23 november 2020

In de file, op weg naar vakantie, tijdens het schoonmaken of misschien gewoon tijdens een avondje thuis: luisterboeken zijn ideaal voor wanneer je je handen niet vrij hebt. Of misschien luister je sowieso liever naar een boek dan dat je het leest? Steeds meer boeken, ook die van AnkhHermes, worden beschikbaar gemaakt als luisterboek. Hieronder vind je een overzicht van de luisterboeken van AnkhHermes.

Hoe werkt het met luisterboeken?

Al onze luisterboeken zijn te verkrijgen via onder andere Storytel en Luisterrijk. Wij verwijzen je door naar deze webshops, omdat het nog niet mogelijk is om in onze eigen webshop (Boekenwereld) luisterboeken aan te bieden.

Wanneer je een luisterboek koopt bij Luisterrijk, kun je het direct downloaden en beluisteren, wel zo handig! Voor het eerst een luisterboek kopen? Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe èn kun je het eerst uitproberen met een gratis luisterboek!

AnkhHermes Luisterboeken top 3

1. Eckhart Tolle – De kracht van het NU

Ons meest beluisterde luisterboek is De kracht van het nu van Eckhart Tolle, hét spirituele boek van het afgelopen decennium. De kracht van het nu beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf te ontdekken en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. Zo verlos je jezelf van psychische pijn. Iedereen die zich overgeeft aan het Nu zal hierin slagen!

Benieuwd naar De kracht van het NU? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €17,50.

2. Louise Hay – Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen van Louise Hay is het basisboek voor een gelukkig(er) leven! Een heerlijk warm boek – de liefde stroomt van de pagina’s! De diepe, liefdevolle inzichten van Louise Hay helpen je om jezelf beter te leren kennen en een fijner leven te krijgen. Alles wat je wilt weten over het leven, de lessen van het leven en hoe je aan jezelf kunt werken staat in dit boek. Van jezelf houden is gezond!

Benieuwd naar Je kunt je leven helen? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €15.

3. Mjon van Oers – Voorbij het narcisme

Voorbij het narcisme van Mjon van Oers geeft je inzichten, tips en vaardigheden en vertelt je hoe je de controle terug kunt nemen over je leven. Wanneer je narcisme leert herkennen en doorgronden, kan dit bij jou een aardverschuiving teweegbrengen in je bewustzijn. Vervolgens kan het het fundament vormen van een nieuwe identiteit en andere kijk op je leven. Vind met dit boek je weg terug voorbij angst en schuld – voorbij het narcisme én de narcist – terug naar liefde voor jezelf.

Benieuwd naar Voorbij het narcisme? Bestel het luisterboek bij Luisterrijk voor €15.

Alle luisterboeken van AnkhHermes op een rijtje

Hieronder vind je een lijst van alle luisterboeken die op dit moment beschikbaar zijn bij AnkhHermes.

Eckhart Tolle

Louise Hay:

AnkhHermes boeken als luisterboeken

De Ankertjes als luisterboeken

Willem de Ridder:


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 

Avatar

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes ben ik verantwoordelijk voor SAM: het Secretariaat, de Audioboeken en de Metadata. Ik overzie de behandeling van manuscripten, maak ISBN's aan, stel contracten op, beheer de audioboekproductie en zorg ervoor dat alle leverbare en aangekondigde titels van de juiste informatie en het juiste beeldmateriaal voorzien is!

Lees ook

Kinderyoga van Helen Purperhart op De Beste Boeken Live
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *